קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה | מה דעתכם להרים טורניר ?
    על ידי Talz` בפורום Tactical Ops
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 18-08-2007, 20:59
  2. [שאלה]מה דעתכם על דיקמבה מטומבו?
    על ידי GOLF99 בפורום כדורסל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 29-01-2007, 16:00
  3. [שאלה]מה דעתכם על המסך הזה?.......
    על ידי hell14 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-06-2006, 00:09
  4. [שאלה] מה דעתכם על הפלאפון סוני אריקסון k750i
    על ידי amiram בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-05-2006, 17:51
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 26-11-2005, 20:34
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25

[שאלה]מה דעתכם על תהליך השיבוץ של צה''ל?

נטלי
    אורח

ברירת מחדל [שאלה]מה דעתכם על תהליך השיבוץ של צה''ל?

לא יזיק להסתכל במה שקורה בתוך הצבא. בעוד שמתבכיינים על אחוזי ההשתמטות, שוכחים להתעלם מהעודף של הכוח אדם המיותר.
    אני לא חיילת ואני גם לא רוצה להיות (הפטור שלי יגיע בימים הקרובים) אבל אני יודעת די הרבה על הצבא. יש מספיק חיילים שסתם מבזבזים 3 שנים מהחיים על משהו שלא תורם להם ולצבא. כל אל''מ מחזיק שלושה נהגי בוס, בשביל מה אני לא יודעת. כמות העובדי רס''ר והטבחים שמגיעים בעיקר אחרי שיחרור מהכלא. (פה זו הזמדנות להבהיר שישיבה בכלא לא תוביל לתפקיד ''איכותי'', מקסימום לתפקידי בלאי סטייל עובד רס''ר, פקיד וכו') פשוט עודף של כוח אדם מבוזבז. אבל העיקר שיגידו שעשו צבא, גם אם לא היה בזה טעם.
    לרוב, עושים צבא כי חוששים מההשלכות שעלולות להופיע באזרחות כמו אי מתן זכויות של חייל משוחרר (גם כן הטבות) ואפליה בראיונות עבודה. גםלי היו את החששות האלה אבל מהר מאוד הבנתי שמדובר במיתוסים ותו לא. שירות צבאי אינו תנאי לעבודה אצל הרוב המכריע של המעסיקים, כולל המשרות הממשלתיות.
    ועכשיו נדבר קצת על מה שאני באמת רוצה לדון עליו-תהליך השיבוץ של צה''ל.
    לפי סטטיסטיקות של תנועת ''פרופיל חדש'', אלו שמתקבלים ליחידות כמו 8200, פרוייקטים מסווגים של מודיעין וכל מיני יחידות מיחשוב כאלה ואחרות, הם מלש''בים מהמשפחות הטובות של ישראל, אחוזי המשרתים ביחידות האלה שבאים מהפריפריות הוא נמוך מאוד. כשנודע על אחד שעבר קורס טיס והוא גר בשדרות, מהר יכתבו על זה בעיתון כי לא כל יום מישהו מהערים האלה מתקבל לטיס. זה לא היה מפתיע אם הוא היה מת''א או ראשל''צ.
    תפקידים מסוכנים באמת, מקומות שבהם הסיכוי להיהרג הוא גבוה - לשם שולחים בעיקר דרוזים, בדואים, רוסים (לא יהודים) ופה ושם כמה יהודים מקבוצות מקופחות במיוחד. כי כשנהרג בן-טובים (ע"ע משפחות וישינסקי וגרוסמן, למשל), ההורים שלו מקימים קול צעקה שכל המדינה שומעת, וכשנהרג בדואי מהנגב או דרוזי, או רוסי שלאמו אין אזרחות (והאחוז של הקבוצות הללו בין ההרוגים בפעילות מבצעית בצבא הישראלי גבוה פי כמה וכמה מן האחוז שלהן מתוך כלל החיילים) - למי איכפת בכלל?
    זה פשוט עצוב שככה צה''ל בוחר לשבץ את חייליו.

הבהרה קטנה:

אני לא מתגייסת כי לרוב בנות לא עושות משהו חשוב בצבא ובנות שכן עושות, לא חסר. על כל עמדה ב''יחידות השמנת'' (מודיעין וכל זה) יש 4 מועמדות לפחות. אין לי מוטיביציה להילחם על מקום כזה וכנראה שאם הייתי מתגייסת אז הייתי גומרת בתור מש''קית ת''ש או פקידה מיותרת אז לא תודה.
    נערך לאחרונה על ידי נטלי; 30-05-2008 בשעה 18:39.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של guetta17
    לייקים
    2
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    כולנו באותה סירה והיא טובעת

אה?.
    לא מסכים איתך ..
    אין לי כוח לחפור נקודה.
    ><
    ~PSP 3.80 M33~

גם משתמטת וגם מבלבלת את המוח...

וואי רגע אני עוד המום והזיוני שכל שראיתי פה...

מה הקשרררררררררררר בין זה שהחייל רוסי\דרוזי\לא יודע מה לבין זה שאנשים מרשל"צ או ת"א מתקבלים לקורס טיס? כן, הצבא מתייחס לאיכות של האנשים שלו לפי המשפחות שהם באים מהן. תסכימי איתי שרוסי מקרית גת (פגשתי לא מעט כאלה בעבודה) לא איכותי כמו בנאדם שלמד בביצפר יותר מ8 שנים ובא עם טיפונת תרבות מהבית.
    חס וחלילה שלא תבינו לא נכון, אני לא נגד רוסים או משהו כזה.
    קורס כמו קורס טיס דורש את האנשים האיכותיים ביותר.
    להגיד שרק אנשים ממשפחות עשירות מגיעים לקורס טיס זה לא נכון! נכון שיש לזה משקל בקב"א אבל את חושבת שבגיבוש טיס למגבש מעניין תביצה אם הבנאדם בא מבית עשיר או בית ממוצע?!
    אם בנאדם בא, עשה את המבחנים טוב, הפסיכולוג נתן לו ציון טוב ובגיבוש הוא היה טוב את חושבת שמעניין אותם שהוא לא עשיר?!

שולחים דרוזים ורוסים לתפקידים מסוכנים?! כל התפקידים מסוכנים! אף אחד לא שולח אנשים למות (רק אולמרט הדביל) תני לי דוגמא ליחידה חטיבה לא יודע מה שאליה דווקא שולחים דרוזים ורוסים?!
    יש פלוגות של דרוזים ורוסים? הם מופרדים מהיהודים ה"רגילים"? לא!

וזה הכי הגיוני בעולםםםםםםםםם שאנשים איכותיים יותר יתקבלו לפרוייקטים במודיעין! בדר"כ האנשים האלה לומדים בבתי ספר ברמה יותר גבוהה והתוצאות מדברות בעד עצמן! הם יותר טובים במבחנים!

מתי נתקלת במישהו שהיה טוב במבחנים לפרוייקט במודיעין ולא קיבלו אותו כי הוא רוסי או "בן לשפחה מקופחת" כמו שאת קוראת לזה?

צאי מהסרט, הצבא לא גוף שוויוני, הוא לא יכול להרשות לעצמו להיות שוויוני! העולם לא שיוויוני! זה נתון שצריך לעבוד איתו! את רוצה לשבת ולבכות? בבקשה, את עושה את זה טוב מאוד!
    הדבר היחיד שניתן שווה בשווה לכל בני האדם הוא ה24 שעות ביממה.

ישי התותח

משתמש כבוד האוואטר של Li0rz
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    ואז! הזקנה..התפצלה לשניים..

שמעי..אין לך מוטיבציה לתרום..זה לא משנה מה את עושה העיקר שאת תורמת
    בשירות לאומי למשל את יכולה לעשות לא מעט..מושג שהמציאו או לא..זו עדיין דרך לתרום בחזרה ולהגיד תודה לכל אלה ששילמו בדם שלהם כדי שלך יהיה נחמד ובטוח

את לא מרגישה חייבת? להתחיל את התואר ממש עכשיו דחוף לך יותר?
    שיהיה לך בהצלחה..
    אז נכון..אני לא יכול להתווכח איתך שבמקומות עבודה יסננו אותך והכל..

אבל כמשתמטת בלי סיבה יסתכלו עלייך שונה בחיים..זה אני מבטיח לך

נטלי
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Li0rz צפיה בהודעה
    שמעי..אין לך מוטיבציה לתרום..זה לא משנה מה את עושה העיקר שאת תורמת
    בשירות לאומי למשל את יכולה לעשות לא מעט..מושג שהמציאו או לא..זו עדיין דרך לתרום בחזרה ולהגיד תודה לכל אלה ששילמו בדם שלהם כדי שלך יהיה נחמד ובטוח

את לא מרגישה חייבת? להתחיל את התואר ממש עכשיו דחוף לך יותר?
    שיהיה לך בהצלחה..
    אז נכון..אני לא יכול להתווכח איתך שבמקומות עבודה יסננו אותך והכל..

אבל כמשתמטת בלי סיבה יסתכלו עלייך שונה בחיים..זה אני מבטיח לך
    תרומה זה עניין של השקפה אישית ולא של הכתבה חברתית. שירות לאומי זה בסך הכל לעבוד בחינם. איך אני מחזירה פה?
    אני משתמטת עם סיבה. פשוט לא בא לי לבזבז זמן יקר על מטרה ריקה מתוכן. בארה''ב מתנכלים למישהו שלא התגייס? לא!

ACK, אני אפילו לא אטרח לענות לך כי אתה והבנת הנקרא זה שני דברים רחוקים.

או שאת פשוט לא מסוגלת להתמודד?

טוב תמשיכי לשבת ולבכות.

חחחחחח מה שערכת בכלל הרג אותי... אין לך מוטיבציה להילחם על מקום? לוזרית שכזאת... ובכיינית... לאן תגיעי בחיים שלך? לשבת לא לעשות כלום ולבכות שהעולם דפוק זה הדבר היחיד שאת עושה.

והדבר הכי מצחיק, שאת מעבירה ביקורת עלי...

מקווה בשבילך שלפחות את נראית טוב, זה כנראה הדבר היחיד שיצליח לקדם אותך בחיים.
    נערך לאחרונה על ידי A.C.K; 30-05-2008 בשעה 19:19.

ישי התותח

נטלי
    אורח

אולי אני לא מסוגלת להתמודד עם המערכת הצבאית. כנראה שלעולם לא נדע מאחר ואני לא מתגייסת.
    זה לא בושה לא להסתגל לצבא, לא כולם בנויים לזה. חוסנו של אדם לא נמדד עם היכולת שלט להתמודד מול המערכת הצבאית.

התכוונתי להתמודד עם האמת, עם התגובה שלי, שמציגה את ההיגיון של מה שאמרת.

אבל שוב את מגיבה ושוב רואים שאת חלשה נפשית... פשוט יושבת ובוכה, מרחמת על עצמך.
    נערך לאחרונה על ידי A.C.K; 30-05-2008 בשעה 19:21.

ישי התותח

נטלי
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי A.C.K צפיה בהודעה
    התכוונתי להתמודד עם האמת, עם התגובה שלי, שמציגה את ההיגיון של מה שאמרת.

אבל שוב את מגיבה ושוב רואים שאת חלשה נפשית... פשוט יושבת ובוכה, מרחמת על עצמך.
    התגובה שלך מציגה בורות ומנת משכל נמוכה. ואני לא מעוניינת להגיב עליה.

ושוב את בורחת, שוב מפחדת להתמודד...

חחחחחחחחח טוב את הנקודה שלי הבהרתי, פשוט חבל שאת פותחת דיון ואחר כך מפחדת להתמודד עם תגובות שנוגדות את הדעה שלך.

בקשר לרמת משכל שלי, את לא מכירה אותי, אל תדברי על דברים שאין לך מושג לגביהם.

ישי התותח

נטלי
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי A.C.K צפיה בהודעה
    ושוב את בורחת, שוב מפחדת להתמודד...

חחחחחחחחח טוב את הנקודה שלי הבהרתי, פשוט חבל שאת פותחת דיון ואחר כך מפחדת להתמודד עם תגובות שנוגדות את הדעה שלך.

בקשר לרמת משכל שלי, את לא מכירה אותי, אל תדברי על דברים שאין לך מושג לגביהם.
    טוב אתה רוצה תגובה, בבקשה.

קודם כל אתה חושב שאני מדברת על אפליה אך ורק על יוצאי העדות שציינתי. התייחסתי גם לילידי הארץ שבאים משכבות מקופחות. הם גם חסרי סיכוי כמו הרוסים כו'.
    אתה טוען שקורס טייס דורש את האיכותיים ביותר. תהליך הסינון נקבע לראושנה על פי קב''א ועל תהליך קביעת הקב''א אני בכלל לא רוצה לדבר. (על כל שטות מורידים, הורים גרושים, הכנסה, מספר חדרים בבית..דברים שלא קשורים ליכולת להטיס מטוס, למה שמישהו שגר בשדרות יקבל קב''א נמוכה יותר?)
    ובקשר להצבת הלוחמים, תגיד מה שתרצה. השיבוץ הוא מגעיל. הסטיטיסטיקות מדברות בעד עצמן. בני משפחות טובות זוכים לשירות מגניב ואת השכבות המקופחות שולחים להילחםץ ואם מישהו מהמשפחות הטובות נהרג, המשפחה שלו תדבר על זה בכל התקשורת כמו המקרה של וישינסקי וגרוסמן.

לייקים
    2
    נקודות
    5
    משפט מחץ

למה ערכת את ההודעה שלך??.
    ><
    ~PSP 3.80 M33~

לייקים
    2
    נקודות
    5
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי נטלי צפיה בהודעה
    טוב אתה רוצה תגובה, בבקשה.

קודם כל אתה חושב שאני מדברת על אפליה אך ורק על יוצאי העדות שציינתי. התייחסתי גם לילידי הארץ שבאים משכבות מקופחות. הם גם חסרי סיכוי כמו הרוסים כו'.
    אתה טוען שקורס טייס דורש את האיכותיים ביותר. תהליך הסינון נקבע לראושנה על פי קב''א ועל תהליך קביעת הקב''א אני בכלל לא רוצה לדבר. (על כל שטות מורידים, הורים גרושים, הכנסה, מספר חדרים בבית..דברים שלא קשורים ליכולת להטיס מטוס, למה שמישהו שגר בשדרות יקבל קב''א נמוכה יותר?)
    ובקשר להצבת הלוחמים, תגיד מה שתרצה. השיבוץ הוא מגעיל. הסטיטיסטיקות מדברות בעד עצמן. בני משפחות טובות זוכים לשירות מגניב ואת השכבות המקופחות שולחים להילחםץ ואם מישהו מהמשפחות הטובות נהרג, המשפחה שלו תדבר על זה בכל התקשורת כמו המקרה של וישינסקי וגרוסמן.
    שירות מגניב ?..
    בת כמה את אם מותר לי לשאול ?..
    את אומרת הרבה דברים שהם לא נכונים ....
    נערך לאחרונה על ידי guetta17; 30-05-2008 בשעה 19:39.
    ><
    ~PSP 3.80 M33~

משתמש מכור
    שם פרטי
    צחי
    לייקים
    0
    נקודות
    359
    משפט מחץ
    הרוב לא תמיד צודק בדרך כלל הוא מטומטם

אני אומר שמי שלא עושה צבא בנסיבות שאינן מוצדקות כמו נכון וכד'
    אין לו מקום במדינה. כמו שאמרו חכמים מאיתנו "מי שנלחם על חרותו זכאי לה"
    את לא מוכנה להילחם למען החרות והגנה על המולדת אין לך מקום לחיות פה ולקבל זכויות של אדם שנלחם למענה.

*כותרת פעם הבאה ינעל
    ~~יהודי מאמין מצביע ימין!~~
    ~~מוות ל"ערכים"!~~

נטלי
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי babilan צפיה בהודעה
    אני אומר שמי שלא עושה צבא בנסיבות שאינן מוצדקות כמו נכון וכד'
    אין לו מקום במדינה. כמו שאמרו חכמים מאיתנו "מי שנלחם על חרותו זכאי לה"
    את לא מוכנה להילחם למען החרות והגנה על המולדת אין לך מקום לחיות פה ולקבל זכויות של אדם שנלחם למענה.

*כותרת פעם הבאה ינעל
    מה אתה רוצה שאני אעשה? שאני אתגייס לשייטת 13?

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,398 | הודעות: 8,199,991 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect