|
|
מה אתה לא מבין מה? אתה רוצה לעלות בשומן בצורה בריאה?! אין כזה דבר, בסופו של דבר שומן זה שומן ולא משנה איך עלית אותו.
איזה עזרה אתה רוצה בתפריט? אם אתה רוצה לעלות בשומן ולהיות שמן, אז פשוט מאוד, תתחיל לאכול הכל שוקלדים, הרבה מקדונלס והרבה דברים שמשמנים + מה שיש לך בתפריט ואתה תשמין.
וד"א אמרת "אתה סתם מכניס אותי לאטרף אחי" כן אחי אתה באטרף.
עריכה בקשר למה שכתבת:
אבל למה אתה רוצה קודם לעלות בשומן מה זה יעזור לך? אם אתה תעלה במסה אתה גם תעלה קצת בשומן ותיראה הרבה יותר טוב.
נערך לאחרונה על ידי system32-; 01-06-2008 בשעה 22:55.
שמע אחי, יש לך פה טעות מהיסוד
קודם כל אין דבר כזה להשמין בצורה בריאה
כמו שזה שמעלי אמר, שומן זה שומן לא משנה איך הוא בא
תתכיל לעבוד בחדר כושר, תעלה במסה (בתהליך עלייה במסה יש סיכוי גבוהה שתעלה גם באוז שומן, למרות שאני מכיר כאלה ששמרו פחות או יותר על אחוז שומן), אחרי זה תעשה איזה חיטוב קטן וזהו, תיראה מליון דולר מבטיח לך
לעלות סתם ככה באחוז שומן לא יתן לך כלום.
אם אתה מתאמן לך קנה לך גיינר.. קח כמה שרשום עליו כל גיינר והמנת חלבון שהוא מסםק.. קח לפני אימן ואחרי.. גם זה רשום על הגיינר אני חוזר גיינר לא אבקת חלבון אלא גיינר אני ממליץ לך על ISS טעם עוגיות אתה לא תאכל להפסיק זה טעים ברמות טעמתי אצל חבר פעם אחרי מכון זה משו לא מהעולם הזה...
שמע כל הרעיון בעלייה במשקל היא עליית מסה , ומה זה אומר ?
זה אומר להתאמן כמו שצריך ולא רק בטן ושמיכה מה עם שאר חלקי הגוף?
בקיצור עליך להכניס לפני המשקל שלך כל 3-4 שעות 20 גרם חלבון וחשוב אחרי אימון את החלבון ולא לאכול מים
עדיין, אני לא יכול להגיד לך בדיוק אל תסתמך על מה שאני אומר כי אין תמונה מינימלית בשביל לראות את המצב אבל עדיין אני אומר לך פלוס מינוס ..
עזבו מה שאמרתי כאן אוקי?בוא נגיד ככה שאני עצמות יותר מדי אין לי חזה בגרושש מה בעיקרון פחות או יותר אני אמור לעשות?ואני לא מתאמן
להתחיל להתאמן?
אתה רוצה מיליון דולר בלי לצאת מהבית , קצת קשה אני אומר , אתה לא חושב?
תאכל הרבה![]()
נערך לאחרונה על ידי Nico; 03-06-2008 בשעה 19:56.
מה אתה אומר ?חח זה כל הפואנטה כאן שאני צריך שתסבירו לי מה להוסיף לתפריט שלי על מנת שאשמין למשקל מינמלי שאני אמור להיות בו (בן 14 שוקל 43 מטר 53 בערך)
תקשיב אתה כנראה לא מבין יש לך בעיה הבנת הנקרא או משהו בסיגנון , זה מתחיל לעלות לי על העצבים.
מתי תבין שלהשמין זה לא בריא ולהשמין אתה לא רוצה , אתה רוצה לעלות במסת שריר.
התפריט שלך שווה תחת כי זה לא נקרא תפריט , אתה לא קראת נעוצים וכשתקרא אותם תחזור לפה.
אמרתי לך להשמין = לבקר במקדונלדס 3 פעמים ביום עם איזה קינוח נחמד מהצד באיזה גלידרייה נחמדה תוך חודש אתה 10 קילו פלוס.
אתה לא מתאמן , אתה לא אוכל , אתה רוצה להשמין ולא לעלות במסת שריר , זה לא המקום לדון בזיוני שכל ,
ננעל. (יש פורום כוסיות בתפוז אתה מוזמן לעבור לשם)