קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]נמאס כבר
    על ידי JORDAN100 בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 26-01-2009, 20:23
  2. [דיון] נמאס כבר מהפיראטיות,קרדיט Star Wolf
    על ידי Jack בפורום דיבורים
    תגובות: 77
    הודעה אחרונה: 10-06-2008, 07:35
  3. די נמאס כבר-russian vodka
    על ידי Motkot בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-02-2006, 17:22
  4. תצביעו בבקשה , נמאס כבר..
    על ידי אור בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 07-02-2006, 15:51
  5. אוףף נמאס כבר
    על ידי itay בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-12-2005, 21:02
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 9 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 132

[דיון] נמאס כבר מהפיראטיות,קרדיט Star Wolf {מגיימר}

משתמש משקיע האוואטר של Jack
    לייקים
    1
    נקודות
    774
    משפט מחץ
    Let The Fun Begin

ברירת מחדל [דיון] נמאס כבר מהפיראטיות,קרדיט Star Wolf {מגיימר}

ציטוט של משתמש מפורום גיימר

נמאס כבר מהפירטיות
    מתי אנשים יבינו שמשחקי מחשב הם מוצרי מותרות? אם אין לך כסף אל תקנה. אבל לגנוב אותו? מתי אנשים יבינו שאין הבדל בין להיכנס לחנות מחשבים ולגנוב משחק לבין להוריד אותו?. ואחרי זה עוד מתעצבנים שמחמירים את החוקים נגד הפירטיות. אתם יודעים שכיום משחק חדש שיוצא החברה מאבדת שליש מההכנסות שהיא היתה אמורה להרוויח עליו בלעדי הפירטיות?. מה שאומר שאם אתה מוציא משחק חדש ששקדת ועבדת עליו שנים שלמות וההכנסות המצופות ממנו יהיו מליון שקל, אתה תפסיד מתוך אותם מליון 350,000 שקל. מתי כבר אנשים יבינו שבגלל הפירטיות הם פוגעים בכל השוק? לא סתם חברות מעדיפות את הפלטפורמות על גבי הPC. זה כבר הפך לבדיחה. הפירטיות תהיה לופ שיחזור ויפגע בנו בסופו של דבר.
    נמאס כבר לשמוע את הפזמון החוזר והנשנה: שלא יאשימו אותי שאני מוריד משחקים, שיורדי ת'מחירים. נמאס כבר מהגישה המפגרת הזו. אין לך כסף? אל תקנה. ומשהו אומר לי שגם אם המחירים היו יורדים אותם אנשים לא היו קונים את המשחק. מי שמוריד תמיד ומרוויח את הכל בחינם למה שפתאום ישנה את ההרגל וישלם כסף?. שיא החוצפה היא התופעה החדשה, שלגנוב CD KEY מאנשים שקנו את המשחק דרך HACKING ולהשתמש בו כדי לשחק במולטי עם העותק הפיראטי שלהם. הדוגמא הכי מובהקת לכך היא המשחק WORLD OF WARCRAFT. נמאס כבר מהפירטיות. שניסיתי כמנהל לאכוף פה חוקים חמורים נגד התוכנה המאצ'י ונגד ווארז כל הקהילה יצאה נגדי פה, בטענה שהאמצ'י זו תוכנה חוקית וזה לא אשמתם שיש להם בעיה לשחק במולטיפלייר. בתור גיימר ותיק כל בעיה שנתקלתי בה במולטי הצלחתי לפתור עם קצת שקדנות וטלפונים לתמיכה. רק פה אנשים רוצים את הדרך הקלה.
    אני מודה שהייתי קטן יותר בתקופת התיכון לא היו לא את הערכים שקיבלתי בצבא ומהבגרות שלי, הורדתי משחקים על ימין ועל שמאל. למה שאני אצא פרייאר?. אבל איפה שהו על הדרך ההיגיון שלי נכנס לפעולה ואמרתי לעצמי, רגע יש חברות שאני אוהב כגון Total war ו PARADOX. אם אני קונה את המשחק אני בעצם בדרכי הקטנה שלי עוזר ותורם לחברה להתפתח. אני זוכה לשלל ירידות וקריאות הפרייאר מכל הסביבה והחברים שלי על זה שאני קונה משחקים. כל הארון שלי מפוצץ במשחקים. ואם המשחק לא נמצא בארץ אני נכנס לאתרים חוקיים שבהם אני משלם על המשחק את מיטב וכספי ומקבל גישה להוריד אותו כמו שעשיתי עם הכותר החדש של פאראדוקס Europa universalis :Rome המשחק עלה לי 40$ כן כן...אבל יודעים מה? אני מבסוט שקניתי אותו. קיבלתי סידיקי שמאפשר לי לקבל הטבות והנחות משמעותיות לכותרים העתידיים של החברה. קיבלתי גישה מיוחדת לפורמים שמקבלים רק עם ההרשמה של הסידיקי. ואין כמו ההרגשה של לקנות משחק מלא.
    אז אולי בתור גיימרים מגיע לנו העונש, מגיע לנו שכל משחק שאיי פעם נרצה ונחכה לו יצא לפלטפורמות ויפסח באלגנטיות מהPC. השוק מצטמצם. אני זוכר שהיתה כתבה בגיימר על כך שמעל לשליש מהשחקנים של המשחק CRYSIS הורידו עותק פיראטי, וראיתי תגובות פה באתר בסגנון : המשחק חרא וחרא מולטי למה שאני אקנה? ברור שאני אוריד אותו. כלכך התחממתי שראיתי את זה. אני אישית לא קניתי את המשחק כי ידעתי שהוא לא בשבילי אחרי שיחוק בדמו, זאת אומרת שבחרתי לא להשקיע את הכסף בלקנות אותו. אבל גם לא הורדתי אותו. ולאלה שעכשיו יבואו ויתחכמו ויגידו לי: אהההה אבל מוזיקה זה בסדר להוריד פיראטי? אז לא גם מוזיקה אני משלם. אם זה בדיסקים או אתרים חוקיים שמשלמים על הקובץ MP3 שאתה מוריד.
    אני מקווה שהכתבה תגרור קצת מודעות ואולי קצת הבנה יותר טובה למה הקהילה חושבת על כל העניין.

אתר קניה חוקי שאני ממליץ לכולכם, יש בו משחקים מדהימים וחדשים ומשחקים ישנים ישנים שבטוח לקח לכם עידנים לחפש ועוד לא מצאתם. הכל פה. אני מוריד ממנו כל הזמן. פשוט משלמים בכרטיס ומורידים מהאתר ישירות את המשחק ואת המדריך וכל הדברים שמתווספים. תהנו:
    http://www.gamersgate.com/index.php

קדרדיט ל Star Wolf מפורום גיימר.

אני חושב שצריך דיון דחוף וחשוב בנושא.

"-אתה מפלצת. -תודה.זאת אומרת שאני אקבל העלאה?
    -רק מדליה,אפילו לתקציב שלנו יש מגבלות." המשחק של אנדר

2. קישורים ממומנים

לייקים
    1
    נקודות
    774
    משפט מחץ
    Let The Fun Begin

עריכה: בטעות הגבתי שוב.
    נערך לאחרונה על ידי Jack; 08-06-2008 בשעה 09:34.

S h o n 6 0 4 e v e r האוואטר של Shon60
    לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ
    if you can't beat them, be them

הוא ממש צודק. אבל לא משנה מה, תמיד אנשים ימשיכו להוריד בפירטיות.
    אני בטוח שאם לא היה לו כסף, הוא היה מוריד. והרבה.

לייקים
    1
    נקודות
    774
    משפט מחץ
    Let The Fun Begin

ציטוט נכתב במקור על ידי Shon60 צפיה בהודעה
    הוא ממש צודק. אבל לא משנה מה, תמיד אנשים ימשיכו להוריד בפירטיות.
    אני בטוח שאם לא היה לו כסף, הוא היה מוריד. והרבה.
    השאלה היא,מה אתה מגדיר "שאין כסף"
    הרי,זה די ברור שאנשים פה היו קונים אם לא היה להם את אפשרות ההורדה,
    אולי תפסיקו לתרץ את זה.

לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Jack צפיה בהודעה
    השאלה היא,מה אתה מגדיר "שאין כסף"
    הרי,זה די ברור שאנשים פה היו קונים אם לא היה להם את אפשרות ההורדה,
    אולי תפסיקו לתרץ את זה.
    להרבה אנשים אין את אפשרות ההורדה, והם לא קונים.
    זה לא כל כך פשוט להוריד משחק של 7 ג'יגה אם אין לך את האמצעים המתאימים, ולרב האנשים אין.

תשמע אחי לא לכולם יש 300 שקל להוציא על משחק...

ותשמע אני יגיד לך מה לרוב האנשים פה נראה לי לא איכפת מההטפות מוסר האלה...
    כולם פה מורידים משחקים... ולא קונים אותם ב300 שקל... כי זאת הגניבה האמיתית לקחת 300 שקל על משחק...
    תחשוב אתה בא מוציא 300 שקל על משחק שזה סכום מכובד... גיע הביתה משחק ומגלה שזה חרא משחק...
    זה מבאס..

אין מה לעשות נגד זה,תמיד תיהיה פיראטיות,למשחקים,סרטים,מוזיקה,כל מה שאפשר להשיג בחינם ע"י הורדה אנשים יעדיפו להוריד,לאנשים לא אכפת שהחברות משקיעות הרבה כסף ולא אכפת שחברות יפשטו רגל בגלל שאין מספיק הכנסות מהמשחקים.
    עוד נקודה שחשוב לציין זה שרב קהל היעד של משחקים זה בני 20 ומטה ולאנשים בגילאים האלה אין כסף מיותר בשביל משחקים אבל בכל זאת רוצים משחקים לכן אין ברירה,משיגים בחינם.

לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ

300 שקל זה עוד מציאה.
    מה זה, בסוף זה יוצא לך יותר יקר מהמחשב שלך.
    אפשר לקנות פעם ב.. משחק שבאמת נראה לך טוב ותשחק בו הרבה, אבל לא כל משחק.

לייקים
    1
    נקודות
    774
    משפט מחץ
    Let The Fun Begin

ציטוט נכתב במקור על ידי HOMY206 צפיה בהודעה
    תשמע אחי לא לכולם יש 300 שקל להוציא על משחק...

ותשמע אני יגיד לך מה לרוב האנשים פה נראה לי לא איכפת מההטפות מוסר האלה...
    כולם פה מורידים משחקים... ולא קונים אותם ב300 שקל... כי זאת הגניבה האמיתית לקחת 300 שקל על משחק...
    תחשוב אתה בא מוציא 300 שקל על משחק שזה סכום מכובד... גיע הביתה משחק ומגלה שזה חרא משחק...
    זה מבאס..
    אף משחק מחשב לא עולה 300 שקל,
    המכירים נעים בין 50-220 שקל.

לאף אחד אין את הזכות לגנוב,גם אם זה יעלה מיליון שקל,
    אבל אז גם אף אחד באמת לא יקנה.

לייקים
    1
    נקודות
    774
    משפט מחץ
    Let The Fun Begin

ציטוט נכתב במקור על ידי Alcoholic צפיה בהודעה
    אין מה לעשות נגד זה,תמיד תיהיה פיראטיות,למשחקים,סרטים,מוזיקה,כל מה שאפשר להשיג בחינם ע"י הורדה אנשים יעדיפו להוריד,לאנשים לא אכפת שהחברות משקיעות הרבה כסף ולא אכפת שחברות יפשטו רגל בגלל שאין מספיק הכנסות מהמשחקים.
    עוד נקודה שחשוב לציין זה שרב קהל היעד של משחקים זה בני 20 ומטה ולאנשים בגילאים האלה אין כסף מיותר בשביל משחקים אבל בכל זאת רוצים משחקים לכן אין ברירה,משיגים בחינם.
    אני שונא את הגישה הזאתי שאי אפשר לשנות דברים ולהרים ידיים,
    אין דבר העומד בפני כוח הרצון,
    ואני מתוון להמשיך ללחוץ עד שתבינו שאתם יכולים לקנות כמו גדולים וכל התרוצים האלו לא עובדים עלי.

לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ

תחשוב על זה ככה, אם לא היה פירטיות, המצב בעולם היה בהרבה פחות שווה.

משתמש משקיע האוואטר של CryTom
    שם פרטי
    תם
    לייקים
    0
    נקודות
    214

פיראטיות שולט!!
    מה נראה לך שעכשיו אני ארוץ לחנויות לקנות משחקים?! זה אבסורד!!
    אם הייתי קונה את כל המשחקים שלי חשבון הבנק שלי היה ריק ולא היה לי שקל על התחת

לייקים
    1
    נקודות
    774
    משפט מחץ
    Let The Fun Begin

ציטוט נכתב במקור על ידי tombiron צפיה בהודעה
    פיראטיות שולט!!
    מה נראה לך שעכשיו אני ארוץ לחנויות לקנות משחקים?! זה אבסורד!!
    אם הייתי קונה את כל המשחקים שלי חשבון הבנק שלי היה ריק ולא היה לי שקל על התחת
    שולט?
    לא יהיה לך משחקים לגנוב יותר...
    ולגבי זה,אם זה לא היה,אז הייתה משחק קצת פחות,לא נורא,
    לא חייבים לשחק בכל משחק שיוצא,אפשר להסתדר גם בלי זה.

לייקים
    1
    נקודות
    774
    משפט מחץ
    Let The Fun Begin

ברירת מחדל [דיון] נמאס כבר מהפיראטיות,קרדיט Star Wolf

אני יודע שזה קשור יותר למשחקים,אבל חשוב
    שיותר ויותר אנשים יהיו חשופים לזה,
    אתם אולי תישנאו אותי,אבל אני רק מנסה לגרום לכם להפסיק
    לפגוע בתעשיה,ובעצמכם בעקיפין

אז הנה ציטוט של משתמש מפורום גיימר

נמאס כבר מהפירטיות
    מתי אנשים יבינו שמשחקי מחשב הם מוצרי מותרות? אם אין לך כסף אל תקנה. אבל לגנוב אותו? מתי אנשים יבינו שאין הבדל בין להיכנס לחנות מחשבים ולגנוב משחק לבין להוריד אותו?. ואחרי זה עוד מתעצבנים שמחמירים את החוקים נגד הפירטיות. אתם יודעים שכיום משחק חדש שיוצא החברה מאבדת שליש מההכנסות שהיא היתה אמורה להרוויח עליו בלעדי הפירטיות?. מה שאומר שאם אתה מוציא משחק חדש ששקדת ועבדת עליו שנים שלמות וההכנסות המצופות ממנו יהיו מליון שקל, אתה תפסיד מתוך אותם מליון 350,000 שקל. מתי כבר אנשים יבינו שבגלל הפירטיות הם פוגעים בכל השוק? לא סתם חברות מעדיפות את הפלטפורמות על גבי הPC. זה כבר הפך לבדיחה. הפירטיות תהיה לופ שיחזור ויפגע בנו בסופו של דבר.
    נמאס כבר לשמוע את הפזמון החוזר והנשנה: שלא יאשימו אותי שאני מוריד משחקים, שיורדי ת'מחירים. נמאס כבר מהגישה המפגרת הזו. אין לך כסף? אל תקנה. ומשהו אומר לי שגם אם המחירים היו יורדים אותם אנשים לא היו קונים את המשחק. מי שמוריד תמיד ומרוויח את הכל בחינם למה שפתאום ישנה את ההרגל וישלם כסף?. שיא החוצפה היא התופעה החדשה, שלגנוב CD KEY מאנשים שקנו את המשחק דרך HACKING ולהשתמש בו כדי לשחק במולטי עם העותק הפיראטי שלהם. הדוגמא הכי מובהקת לכך היא המשחק WORLD OF WARCRAFT. נמאס כבר מהפירטיות. שניסיתי כמנהל לאכוף פה חוקים חמורים נגד התוכנה המאצ'י ונגד ווארז כל הקהילה יצאה נגדי פה, בטענה שהאמצ'י זו תוכנה חוקית וזה לא אשמתם שיש להם בעיה לשחק במולטיפלייר. בתור גיימר ותיק כל בעיה שנתקלתי בה במולטי הצלחתי לפתור עם קצת שקדנות וטלפונים לתמיכה. רק פה אנשים רוצים את הדרך הקלה.
    אני מודה שהייתי קטן יותר בתקופת התיכון לא היו לא את הערכים שקיבלתי בצבא ומהבגרות שלי, הורדתי משחקים על ימין ועל שמאל. למה שאני אצא פרייאר?. אבל איפה שהו על הדרך ההיגיון שלי נכנס לפעולה ואמרתי לעצמי, רגע יש חברות שאני אוהב כגון Total war ו PARADOX. אם אני קונה את המשחק אני בעצם בדרכי הקטנה שלי עוזר ותורם לחברה להתפתח. אני זוכה לשלל ירידות וקריאות הפרייאר מכל הסביבה והחברים שלי על זה שאני קונה משחקים. כל הארון שלי מפוצץ במשחקים. ואם המשחק לא נמצא בארץ אני נכנס לאתרים חוקיים שבהם אני משלם על המשחק את מיטב וכספי ומקבל גישה להוריד אותו כמו שעשיתי עם הכותר החדש של פאראדוקס Europa universalis :Rome המשחק עלה לי 40$ כן כן...אבל יודעים מה? אני מבסוט שקניתי אותו. קיבלתי סידיקי שמאפשר לי לקבל הטבות והנחות משמעותיות לכותרים העתידיים של החברה. קיבלתי גישה מיוחדת לפורמים שמקבלים רק עם ההרשמה של הסידיקי. ואין כמו ההרגשה של לקנות משחק מלא.
    אז אולי בתור גיימרים מגיע לנו העונש, מגיע לנו שכל משחק שאיי פעם נרצה ונחכה לו יצא לפלטפורמות ויפסח באלגנטיות מהPC. השוק מצטמצם. אני זוכר שהיתה כתבה בגיימר על כך שמעל לשליש מהשחקנים של המשחק CRYSIS הורידו עותק פיראטי, וראיתי תגובות פה באתר בסגנון : המשחק חרא וחרא מולטי למה שאני אקנה? ברור שאני אוריד אותו. כלכך התחממתי שראיתי את זה. אני אישית לא קניתי את המשחק כי ידעתי שהוא לא בשבילי אחרי שיחוק בדמו, זאת אומרת שבחרתי לא להשקיע את הכסף בלקנות אותו. אבל גם לא הורדתי אותו. ולאלה שעכשיו יבואו ויתחכמו ויגידו לי: אהההה אבל מוזיקה זה בסדר להוריד פיראטי? אז לא גם מוזיקה אני משלם. אם זה בדיסקים או אתרים חוקיים שמשלמים על הקובץ MP3 שאתה מוריד.
    אני מקווה שהכתבה תגרור קצת מודעות ואולי קצת הבנה יותר טובה למה הקהילה חושבת על כל העניין.

אתר קניה חוקי שאני ממליץ לכולכם, יש בו משחקים מדהימים וחדשים ומשחקים ישנים ישנים שבטוח לקח לכם עידנים לחפש ועוד לא מצאתם. הכל פה. אני מוריד ממנו כל הזמן. פשוט משלמים בכרטיס ומורידים מהאתר ישירות את המשחק ואת המדריך וכל הדברים שמתווספים. תהנו:
    http://www.gamersgate.com/index.php

קדרדיט ל Star Wolf מפורום גיימר.

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

שמע דוגרי שלא קראתי את כל הבולשיט שכתוב פה
    זה לא הגיוני שמשחק מחשב יעלה 300 שקל, ואל תגיד לי תזמין מהאינטרנט לא כולם יכולים להזמין מהאינטרנט, ובכלל למה אני צריך להזמין מהאינטרנט כשיש לי חנות ליד הבית?
    כשהמשחקים יהיו במחירים סבירים שיכולים להתאים לכל כיס רמת הפיראטיות תרד, עד אז אין מה לדבר
    תסכים איתי שבמצב של היום לא הרבה הורים יכולים להרשות לעצמם לקנות לילדים שלהם משחקים במחירים האלה
    תאמין לי שב6 שנים האחרונות קניתי משחק אחד שעלה לי 150 שקל [חבילת הרחבה אם כבר] שזה ג'נרלס ZH, ואני משחק בו עד היום [לא כרגע אבל משחק]
    נכון שמשחק מקורי זה כיף ויש הרגשה אחרת לגמרי אבל זה לא הגיוני שאני אשלם 300 שקל בשביל משחק שאני אשחק בו שבוע
    אנשים שיש להם כסף קונים את המשחקים, אנשים שלא יכולים להרשות לעצמם מורידים, ולא האנשים אשמים בזה, כל ענייני המכס זאת הבעיה
    כל ויכוח אחר מיותר
    נערך לאחרונה על ידי eriK; 08-06-2008 בשעה 12:45.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 9 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,010 | הודעות: 8,199,603 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect