נכתב במקור על ידי
A.C.K
yeahi, אתה טועה בכל כך הרבה דברים.
כושר קרבי מעצב לך אופי, כן כן אני לא צוחק אני יכול להעיד על עצמי, בהתחלה כשהלכתי לסימולציה הייתי על הפנים, לא ידעתי להתמודד עם מה שנפל עלי, לא פרשתי אבל היום אם תציב אותי באותו מצב אני אהיה הרבה יותר טוב עם הרבה יותר ניסיון.
בנאדם שנמצא בכושר קרבי מקבל מסגרת דבר ראשון, יש לו שנים\שלושה אימונים בשבוע שהוא קבוע הולך אליהם.
דבר שני, שימו את עניין הכושר בצד, היום כשאתה אומר לי להרים אלונקה בגיבוש אני יודע לעשות את זה נכון, אני יודע בדיוק מה ההרגשה, כמה זה קשה, איפה זה כואב והכי חשוב איך להתמודד עם הכאב. אני כבר עשיתי מסעות ועשיתי אלונקה סוציומטרית וסחבתי אלונקה בגבעות וכן אני עושה את זה יותר טוב מבנאדם שרואה אלונקה פעם ראשונה בחיים שלו.
אני יכול להבטיח לך שאחוז הנשברים בגיבוש שכן היו בכושר קרבי הוא נמוך לעומת אלה שלא היו בכושר קרבי.
לגבי העוברים? לא חייב להיות בכושר קרבי כדי לעבור ומי שיש לו אופי חזק יכול לעבור גם בלי להיות בכושר קרבי.
מבחינת עבודה לא נכונה, לא יודע מה קורה בצוותים אחרים אבל אני יכול להעיד שהמאמן שלי עבר הכשרה בווינגייט, הוא מקפיד איתנו על הרמה נכונה של שקים, אנחנו לא עובדים עם שקים מלאים כדי לא לדפוק את הגב, בריצה בירידות הוא מקפיד להזכיר כל הזמן לבלום את עצמנו ולא לדפוק את הברכיים, טוב הבנתם את הנקודה.
מה שאני אישית הייתי ממליץ, להתאמן בכושר קרבי משהו כמו חודשיים שלושה, לקבל את הניסיון לקבל כושר בסיסי ואחרי זה להתאמן לבד, בדיעבד זה מה שאני הייתי עושה.
"ב:כושר קרבי גומר אותך לפני הגיבוש."
מדריך חכם של כושר קרבי יגיד לך שבוע לפני הגיבוש להפסיק להתאמן, זה הזמן שדרוש כדי לתת לכל השרירים להשתחרר.
עוד דבר שאני יכול להגיד לכם זה שכל הזמן המדריך דוחף לנו טיפים לגיבושים.
חוצמזה, כשאתם עובדים והמדריך מסתכל עליכם הוא רואה את אותם דברים שמגבש רואה ואחר כך יכול לתקן אותכם על זה (למי שלא יודע, מגבשים לא עוברים הכשרה מיוחדת או משהו כזה).
טוב זהו נראלי :\