בשר זה טוב
בשר זה טוב
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
|
|
מכבד אבל זה מיותר להיות יותר מדי בררני באוכל
אחותי צימחונים
ואני בשרי לא אוכל לא פרות לא ירקות לא גבינות
לא סתם הגענו לראש שרשרת המזון בשביל להיות צימחוניים.
בשר זה אחת ההנאות של החיים.
דרך אגב משה צימחוני.
האדם עומד בראש הפירמידה כי יש לו את היכולות לצוד, זה שהוא לא יכול לצוד במו ידיו זה לא אומר כלום, יש לו את היכולת להמציא אמצעים שיעזרו לו לצוד וזה הופך אותו לטורף על, חלאס להתחכם.
אה ואם אוכל לא אמור להיות כיפי, תפסיקי לאכול במקדונלדס\דומינוס פיצה\בפלאפל ליד הבית, לכי תאכלי נמלים כדי לשרוד ולהפיק אנרגיה.
אה ויש גם סרט בשם "גודזילה"-דרקון ענק אוכל אנשים בשביל הכיף..סתם שתדעי..אחלה סרט אגב םO
לאדם אין את היכולת לטרוף. האדם הפך את עצמו באופן מלאכותי לטורף-על. טורף נחשב יצור חי שמסוגל לצוד באמצעות גופו. עובדה שאין בטבע אף יצור שצד באופן מלאכותי למעט האדם.
אם אני אוכלת בחוץ, זה לא בשביל הכיף. זה בשביל לשבוע. אני אוותר על לאכול נמלים, כי זה לא עוזר בכלום.
אם היית מגלה שאונס (כשאתה האנס, כמובן), הוא נורא כיפי ובריא, היית אונס?
דרך אגב, לאכול בשר זה לא כזה בריא.
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.
מי שהולך לפי התופעה- יש לו בעיה קשה מאוד. בלי יוצא מן הכלל.מה דעתכם על צמחונות?
דרך אגב מבחינה פיזית אדם זאת החיה היותר חלשה בטבע.
נכון, לא משנה איך, עכשיו אנחנו טורפי העל, בגלל שלנו יש את היכולות והאינטיליגנציה לעשות את האמצעים כדי לצוד ולאריה נגיד אין לכן הוא נחות מאיתנו. וזה מה שמבדיל אותנו מהחיות הטורפות, שאנחנו יכולים להשיג אמצעים עילאיים והם לא, הם עושים את מה שהם עושים בזכות עצמם, אבל זה לא משנה כי בסוף, אנחנו מעליהם בפירמידה למרות שאנחנו מבחינה פיזית לא כמותם.
נכון לא בריא לאכול בשר, אבל גם לא בריא לחיות כי מתים מזה, ועוד מעט ייגלו גם שלא בריא לנשום אז מה? מה לא ננשום? מה, לא נאכל בשר?
בבשר יש ויטמינים ועוד חומרים שאין במוצרים אחרים ובטח ובטח שלא בעגבניות ובמלפפונים, וכן דוגרי, לא אכפת לי שהרגו איזה פרה כדי שיהיה לי המבורגר טעים אחושרמוטה בצלחת, כל עוד זה טעים לי לא מזיז לי.