אז ככה אני בן 16 וחצי ויש ילדה שאני נורא אוהב אני מדבר איתה באייסייקיו ובבית ספר אבל אני מת שהיא תיהיה חברה שלי איך אני ממשיך מכן איך אני מתחיל איתה ?! אין לי ניסיון עם בנות בבקשה תעזרוו .... להזמין אותה לצאת?! להזמין אותה אליי?! מה לעשותתת!?
אז ככה אני בן 16 וחצי ויש ילדה שאני נורא אוהב אני מדבר איתה באייסייקיו ובבית ספר אבל אני מת שהיא תיהיה חברה שלי איך אני ממשיך מכן איך אני מתחיל איתה ?! אין לי ניסיון עם בנות בבקשה תעזרוו .... להזמין אותה לצאת?! להזמין אותה אליי?! מה לעשותתת!?
|
|
שתראה אותה בבצפר.... פשוט תשאל אותה באלך לצאת לאינשהו בשישי? משהו בסגנון...
ותאמין לי אל תעשה את זה באיסי. אם אתה בא אליה בשיא הביטחון בבצפר ואומר לה את זה... תאמין לי הכי טוב.. בנות אוהבות ביטחון...
נערך לאחרונה על ידי HOMY206; 13-06-2008 בשעה 18:21.
אתה צודק,מסכים איתך ב 100% אבל יש בעיה
הוא אמר שהוא מדבר איתה באייסי,והוא גם שואל איך להמשיך את זה,לא נראה לי שיהיה לו מספיק ביטחון ללכת ולעשות את זה.
אז בנדאם מה שאני מציע זה לעשות כל מיני דברים שמעלים את הביטחון,ללכת לדבר עם מוכרות בחנויות על כל מיני דברים,לשאול אנשים איזה קו עבר,גם אם זה לא מעניין אותך ובעצם להביע את עצמך בכל דרך אפשרית.
אחרי זה תעשה לעצמך בושות,למשל תלך בקניון ותשאל מישהו "תגיד התחתונים האלה יפות עליי ? " ותראה לו תתחתונים,יש מצב שהוא אפילו יצחק...עכשיו אחרי שעשיתה לעצמך בושות ליד אנשים,יהיה לך קל מאוד (אבל מאוד ! ) לדבר עם מישהי בלי לעשות לעצמך בושות
זה נשמע אדיוטי,אבל תנסה לפני שאתה מחליט.
נגיד והיא אמרה לא, מה קרה? כלום.
בהתחלה לקבל לא זה הרבה יותר טוב מלקבל כן.
ישי התותח
תזמין אותה לצאת תזרמו לשיחה מעמיקה תתנשקו ותהיו חברים
אם אתה מפחק אחי,אתה יכול לדבר איתה בבצפר לפתח קצת את הקשר ואז להזמין אותה.
אבל לדעתי אתה צריך לעשות את זה עכשיו אין לך מה להפסיד.
לפי מה שהבנתי הם לא בקשר כזה טוב אז זה מפגר לקחת אותה לסרט
תגיד לה כזה" מה את עושה ביום שישי? אני וחברים שלי בפארק תקפצי"
או שתלך על ההפוך שאל אותה איפה היא בשישי היא תגיד לך באיזה מקום תגיד לה סבבה יש מצב נעבור ניראה כבר
ותיראה אותה תשב לידה אבל אל תדבק יותר מידי, תעקוץ פה ושם אבל אל תיהיה נאצי מידי
אחרי זה כבר תתקשר אליה יום אחרי ותפגוש אותה לבד איפה שאתה רוצה
זאת נראת לי טעות לא לשלם עליה, בחורה אוהבת שמשקיעים בה, זה חלק מהקטע וההשקעה בקשר, לפחות זאת האמונה שלי ומה שגדלתי עליו.
זה רעיון מצויין לגשת אליה בבה"ס עם ביטחון, באייסי זה חלש.
אין מה לפחד מסירוב, עוד המון יסרבו לך ועוד תסרב להמון, אם לא תנסה אז תהיה במצב הרבה יותר גרוע מאשר אחד שסירבו לו, כל היום תחשוב על זה שהייתה לך הזדמנות ופספסת אותה, עדיף לנסות וכמה שיותר כדי גם להתחזק וללמוד וגם כדי שמשהו יצא מזה בסוף.
נערך לאחרונה על ידי newname; 15-06-2008 בשעה 14:48.
מה יש לך לפחד מלקבל "לא" ? נגיד ותקבל "לא" ואז לא יצא מזה כלום
עדיף מאשר לפחד ולא לעשות כלום,ואז באמת לא יצא כלום
כשאתה שואל לפחות יש לך סיכוי,אין לך פה מה להפסיד,וכמו שכבר אמרו זה רק נותן לך נסיון אחי