קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] איך ממשיכים אחרי "הרשת החברתית" או "ברבור שחור"?
    על ידי Nasty True בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-04-2011, 16:13
  2. [שאלה] איך ממשיכים מפה ?
    על ידי omerm747 בפורום האקינג ואבטחת מידע
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-01-2011, 17:39
  3. {שאלה} איך ממשיכים מכאן?!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 15-06-2008, 19:23
  4. [משחקים] איך יוצאים מכאן?!
    על ידי .Tal בפורום משחקי פלאש ודפדפן
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-01-2008, 15:31
  5. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 31-07-2006, 13:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

איך ממשיכים מכאן?

ברירת מחדל איך ממשיכים מכאן?

זה אני מהאשכול הזה:

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=538404

אז ככה, הלכתי לכיתה שלה כדי לדבר איתה, בקושי הוצאתי מילה אבל הייתי עם החבר'ה שם כולל איתה ודחפתי פה ושם מילה [לא הצלחה גדולה] , יום אחרי זה באתי לכיתה שלה עוד פעם אבל הם היו באמצע מבחן אז לא יכלתי להכנס, שלשום הלכתי לשם והצעתי לה לבוא איתי שניה החוצה אך היא העדיפה להשאר בכיתה ומכאן הבנתי שזה נגמר, החלטתי לוותר וממש התבאסתי.

אתמול חברים שלי הלכו לדבר איתה ואמרו לה שאני אוהב אותה [פאדיחה אשש] כדי לתקן [עד כמה שאפשר] הלכתי אליה ושפכתי את הלב, סיימנו את זה בחיבוק והיא אמרה שאני יכול לבוא מתי שבא לי לכיתה שלה.

עכשיו ידידה טובה שלי שקצת מכירה אותה ייעצה לי לקחת את הזמן כי אם אני יעשה את זה מהר היא תברח השאלה מה זה אומר, לא לדבר איתה עכשיו כמה ימים או מה ?? אני סה"כ רוצה להיות חבר שלה לא יותר מזה

תודה רבה על התגובות מראש.

2. קישורים ממומנים

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

אוקיי, אני מנסה להבין, ממצב של - לא היה לך אומץ לגשת \ לדבר איתה בכלל.
    הגעת למצב שאתה מתקן טעות (מאוד מאוד חמורה) של חברים שלך, ושופך את הלב מולה? מה אמרת לה? שאתה מאוהב בה? איך היא קיבלה את זה? ומז"א "היא אמרה לי שאני יכול לבוא מתי שבא לי לכיתה שלה", באיזו צורה זה היה, הרי בכל מקרה אתה יכול לבוא מתי שתרצה, זה היה יותר הזמנה לבוא או מה?

שמע, היית צריך לנעול ולחתום את העניין בצורה פשוטה, אחרי שחברים שלך דיברו איתי, לגשת אליה, לדבר איתה וכו', לקחת ממנה את המספר שלה ולהתקדם כאילו אתה לא יודע שדיברו איתה בכלל, מתקשר אליה יום שישי בבוקר וקובע איתה לשישי בערב, אין לך מה להפסיד.

אל תמרח את זה, ותמסור לחברים שלך שהם ממש לא חכמים.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

תראה המצב שלך הוא כזה החוסר ביטחון שלך הוא מה שיכשיל אותך תיקח הכל באיזי את החלק הקשה עברת עכשיו נישאר לך רק להמשיך לזרום..
    באמת ככה אין פה שום דבר קשה יותר אתה צריך לקחת קצת אויר לריאות ולהבין שהצלחת.

ציטוט נכתב במקור על ידי אור צפיה בהודעה
    אוקיי, אני מנסה להבין, ממצב של - לא היה לך אומץ לגשת \ לדבר איתה בכלל.
    הגעת למצב שאתה מתקן טעות (מאוד מאוד חמורה) של חברים שלך, ושופך את הלב מולה? מה אמרת לה? שאתה מאוהב בה? איך היא קיבלה את זה? ומז"א "היא אמרה לי שאני יכול לבוא מתי שבא לי לכיתה שלה", באיזו צורה זה היה, הרי בכל מקרה אתה יכול לבוא מתי שתרצה, זה היה יותר הזמנה לבוא או מה?

שמע, היית צריך לנעול ולחתום את העניין בצורה פשוטה, אחרי שחברים שלך דיברו איתי, לגשת אליה, לדבר איתה וכו', לקחת ממנה את המספר שלה ולהתקדם כאילו אתה לא יודע שדיברו איתה בכלל, מתקשר אליה יום שישי בבוקר וקובע איתה לשישי בערב, אין לך מה להפסיד.

אל תמרח את זה, ותמסור לחברים שלך שהם ממש לא חכמים.
    אמרתי לה הכל, שהיא מושלמת בעיניי , שהבנות שאני מכיר מעפנות לעומתה שהיא איכותית , שאני יודע שאין לי סיכוי איתה אבל כל רגע שאני איתה אני מאושר ולכן אני יסתפק רק בלהיות ידיד שלה בתור התחלה ומשם שהכל יהיה פתוח , היא אמרה שהיא מעוניינת במישהו אין לי מושג אם היא אמרה את זה כדי לא לפגוע בי ושאני לא אתלה ציפיות או כי באמת היא דלוקה על מישהו, אני חושב שהיא היתה די נבוכה ממה שאמרתי לה, השיחה היתה בעמידה והיא היתה רוב השיחה עם הראש כלפי מטה ופה ושם מודה על המחמאות שלי כלפיה, אין לי מושג אני גם מנסה לפענח אם היא אמרה את זה כהזמנה או כדי שאני ירגיש בנוח לבוא כי יש לי שם כמה חברים בכיתה שלה.

פה הבעיה, אתה קראת את הנושא הקודם, אני ביקשתי ממנה כבר את הפלאפון והיא לא נתנה לי אותו בגלל שאנחנו לא מכירים עדיין וגם אחרי השיחה הזאת אני לא חושב שהיא היתה נותנת לי כי כל הסימנים מראים על כך שהיא לא מעוניינת בי. אבל אני לא רוצה לוותר עליה כי כמו שאמרתי, אני יכול להסתכל עליה מחייכת וזה עושה לי את היום. בגלל זה למרות שאני יודע שהיא מעונינת בכלל במישהו אחר אני מנסה להתקרב אליה כי אולי אחרי שנהפוך לחברים היא תתחיל להכיר אותי ואולי גם יקרה משהו.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אמרתי לה הכל, שהיא מושלמת בעיניי , שהבנות שאני מכיר מעפנות לעומתה שהיא איכותית , שאני יודע שאין לי סיכוי איתה(WTF!??!) אבל כל רגע שאני איתה אני מאושר ולכן אני יסתפק רק בלהיות ידיד שלה בתור התחלה ומשם שהכל יהיה פתוח , היא אמרה שהיא מעוניינת במישהו אין לי מושג אם היא אמרה את זה כדי לא לפגוע בי ושאני לא אתלה ציפיות או כי באמת היא דלוקה על מישהו, אני חושב שהיא היתה די נבוכה ממה שאמרתי לה, השיחה היתה בעמידה והיא היתה רוב השיחה עם הראש כלפי מטה ופה ושם מודה על המחמאות שלי כלפיה, אין לי מושג אני גם מנסה לפענח אם היא אמרה את זה כהזמנה או כדי שאני ירגיש בנוח לבוא כי יש לי שם כמה חברים בכיתה שלה.

פה הבעיה, אתה קראת את הנושא הקודם, אני ביקשתי ממנה כבר את הפלאפון והיא לא נתנה לי אותו בגלל שאנחנו לא מכירים עדיין וגם אחרי השיחה הזאת אני לא חושב שהיא היתה נותנת לי כי כל הסימנים מראים על כך שהיא לא מעוניינת בי. אבל אני לא רוצה לוותר עליה כי כמו שאמרתי, אני יכול להסתכל עליה מחייכת וזה עושה לי את היום. בגלל זה למרות שאני יודע שהיא מעונינת בכלל במישהו אחר אני מנסה להתקרב אליה כי אולי אחרי שנהפוך לחברים היא תתחיל להכיר אותי ואולי גם יקרה משהו.
    אני מסמן לך כמה טעויות, התרגיל שלך הוא להסביר לי מה היית אמור לעשות אחרת.
    אף פעם אל תמעיט בערכך, זה הכלל הכי חשוב בחיים, בכל דבר שתעשה אי פעם, אתה חייב תמיד לבוא עם הראש מורם, מלא בטחון, חזה בחוץ, להיות בטוח בעצמך.

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    תראה המצב שלך הוא כזה החוסר ביטחון שלך הוא מה שיכשיל אותך תיקח הכל באיזי את החלק הקשה עברת עכשיו נישאר לך רק להמשיך לזרום..
    באמת ככה אין פה שום דבר קשה יותר אתה צריך לקחת קצת אויר לריאות ולהבין שהצלחת.
    אין לי שום חוסר ביטחון אחי, אני יכול לדבר עם כל בחורה איך שבא לי והמקסימום שיקרה זה שאני יגמגם. היו המון פעמים שלא היה לי ביצים לגשת לכיתה שלה כי לא ידעתי מה להגיד ובאיזה תירוץ להשתמש כאילו מה אני מופיע לה באמצע הכיתה כשמי שאני מכיר משם בכלל לא בכיתה? בכל מקרה הידידה שלי שהיא חברה ממש טובה שלה אמרה לי לעשות את זה לאט כי אם אני יעשה את זה מהר אז היא תברח. עכשיו השאלה מה זה אומר, לא להופיע בכיתה שלה בכלל? או לדבר איתה רגיל פעם בכמה ימים בכיתה שלה וככה לפתח איתה יותר ויותר שיחה
    אגב זה קשה לפתוח איתה שיחה כי הרבה מהחברים שלה נשארים בכיתה בהפסקות ככה שאני לא יכול לדבר איתה אחד על אחד ואני לא חושב שהיא תדבר איתי אחד על אחד כי היא מעדיפה להשאר בכיתה עם החברים שלה.

ציטוט נכתב במקור על ידי אור צפיה בהודעה
    אני מסמן לך כמה טעויות, התרגיל שלך הוא להסביר לי מה היית אמור לעשות אחרת.
    אף פעם אל תמעיט בערכך, זה הכלל הכי חשוב בחיים, בכל דבר שתעשה אי פעם, אתה חייב תמיד לבוא עם הראש מורם, מלא בטחון, חזה בחוץ, להיות בטוח בעצמך.
    היא יודעת שאני אוהב אותה לא היו לי יותר מדי ברירות ומה להגיד לה. מה שכן, אני מסכים איתך שלא הייתי צריך להגיד לה שאני יודע שאין לי סיכוי איתה אבל אמרתי את זה אחרי שהיא אמרה לי שהיא מעוניינת במישהו כדי שלא תתרחק ממני ותחשוב שאני בונה עליה ותנסה להתחמק ממני בכל דרך אפשרית.

אני יודע שעשיתי המון טעויות בשיחות איתה אבל זה נובע מלחץ לאבד אותה אפילו כסתם חברה והשאלה היא איך אני ממשיך מכאן.

אגב בנוגע לתרגיל, להכחיש לא היה טעם כי גם ידידה שלי שהיא חברה טובה שלה ידעה את זה בלי שאמרתי לה את זה בכלל ככה שהיא היתה יודעת גם ככה. וגם לא יכלתי להציע לה לצאת איתי כי כמו שאמרתי היא לא הראיתה נכונות להיות איתי בכלל בקשר ככה שסתם הייתי יוצא מושפל וגם לא הייתי מעז אחרי מהלך כזה להראות את הפרצוף שלי בכיתה שלה יותר מה שאומר שלא הייתי מתיידד איתה וסתם מאבד אותה בגלל פזיזות [שוב].

אגב, עכשיו היא יודעת מי אני, עד לפני יומיים היא בקושי ידעה מי אני אולי אולי בפנים חוץ מזה כלום.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ואו אני לא יודע מאיפה להתחיל...
    אולי בזה שאמרת שתקח את העצה שלי ותפעל לפיה ותתקן את הטעות הקודמת והפעם אתה לא תתנפל עליה ולצערי וגם לצערך ,עשית את זה שוב,אבל בדרך אחרת (שפכת את הלב).

אחר כך התייחסת אליה כמו אל אלילת מין הכי כוסית בעולם וגרמת לה להרגיש שאתה שלה אם היא רק רוצה...וחברי,זה גורם לה רק לרצות אותך הרבה פחות.

אחר כך גם אמרת שטוב לך להישאר ידיד...למרות שכשאתה מספר לנו את הסיפור,אתה אומר שאתה מתכוון להתקדם ליותר מידיד.

בקיצור,ייחסת לבחורה הזאת הרבה יותר מידי חשיבות,וכן,יש לך בעיית ביטחון עצמי (לפחות עם הבחורה הזאת) .
    אלא אם אתה רוצה לב שבור,תנתק איתה קשר ותעבור הלאה...כל כך הרבה טעויות יקח לך שנים לתקן,אם בכלל.

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    ואו אני לא יודע מאיפה להתחיל...
    אולי בזה שאמרת שתקח את העצה שלי ותפעל לפיה ותתקן את הטעות הקודמת והפעם אתה לא תתנפל עליה ולצערי וגם לצערך ,עשית את זה שוב,אבל בדרך אחרת (שפכת את הלב).

אחר כך התייחסת אליה כמו אל אלילת מין הכי כוסית בעולם וגרמת לה להרגיש שאתה שלה אם היא רק רוצה...וחברי,זה גורם לה רק לרצות אותך הרבה פחות.

אחר כך גם אמרת שטוב לך להישאר ידיד...למרות שכשאתה מספר לנו את הסיפור,אתה אומר שאתה מתכוון להתקדם ליותר מידיד.

בקיצור,ייחסת לבחורה הזאת הרבה יותר מידי חשיבות,וכן,יש לך בעיית ביטחון עצמי (לפחות עם הבחורה הזאת) .
    אלא אם אתה רוצה לב שבור,תנתק איתה קשר ותעבור הלאה...כל כך הרבה טעויות יקח לך שנים לתקן,אם בכלל.
    שפכתי את הלב רק בגלל שלא הייתה לי ברירה היא גם ככה ידעה וגם ככה חשבתי שיש לה חבר ולא האמנתי באמת שיכול לקרות בינינו משהו כי היא לא שמה עליי בכלל לכן אמרתי נשפוך את הלב לפחות שתהיה לי הקלה ובאמת אחרי שדיברתי איתה הייתה לי הקלה מדהימה.

לא הבנת אותי, אני מבחינתי מת להיות איתה אבל אני לא באמת מכיר אותה ואני יודע שהיא לא שמה עלי ככה שאין לי סיכוי איתה כחבר אז בגלל זה לדעתי עדיף לי קודם להתקרב אליה וככה לתת לה ללמוד מי אני ולקוות שהיא תתחיל להמשך אליי.

אני כרגע רוצה להיות חבר רגיל שלה כי אני יודע שאין לי סיכוי לפחות לא בינתיים ליותר מזה.

יש הרבה מאוד בנות בעולם ואולי גם יותר כוסיות ממנה אבל בחיים לא ראיתי בחורה כמוה שהיא כ"כ יפה כלומר בטעם שלי [בעיני אחרים היא חמודה לא יותר מזה ולדעתי היא הכי יפה בעולם] וגם כ"כ חכמה ואינטילגנטית בגלל זה אני כ"כ נמשך אליה.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

אתה לא באמת מבין את מה שניסו להגיד לך פה אנשים אז אני אגיד לך את זה במילים אחרות אולי תצליח להבין.
    1. הרמת את האגו של בחורה שאתה לא מכיר וזה חביבי במצבים הנכונים מביא לזיון ללילה אך לעולם זה לא מביא לחברות!
    2. אתה שפוט של בחורה שאתה לא מכיר וזה דבר שבכל מצב לא משנה מה לא מביא לשום תוצאות חיוביות ביצירת קשר וזה תופס לכל אדם!!
    3. אתה מסתכל עליה כאילו אתה סוגד לה והיא מרגישה את זה במבט שלך מה שיוצר מצב של אי נוחות (תעמיד את עצמך במקומה)
    4. אתה היית ישיר מידי איתה אחרי דבר כזה אתה לא יכול לצפות ממנה להרגיש נוח איתך לכן היא אפילו לא הסתכלה לך על הפנים כשדיברת איתה.
    בקיצור עשית כל טעות אפשרית בבניית קשר לא משנה מה וכמה זמן תהיה ידיד שלה אתה לא תשיג אותה בתור חברה אז די לחיות בפנטזיות ותתחיל לחוש את המציאות.
    מה שכן אתה יכול לשנות קו הפוך ממה שנקטת עד עכשיו ולקוות שהיא לא שמה לב לכמה טעויות עשית ושאתה עדיין בחור מעניין.
    יום טוב.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,653 | הודעות: 8,173,240 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect