נכתב במקור על ידי
skYlancer
חחחחחחחחחחחח הראשון למעלה שם , בהקאם עבר למדריד ב03-04 , דיויד ירד ברמה והסתכסך עם פרגי אז אתה אל תזיין תשכל . בשנה הראשונה בקהאם היה חיה בריאל , באמת היה אחד השחקנים ריאל היתה צריכה לקחת את ליגת האלופות גם בשנה הזאת לטעמי .. אחרי שנה הכסף והתהילה גמרו אותו לצד הכוכבים הגדולים שהיו לצידו .
בשנת 2001-2002 דיויד היה שחקן ענק עדין במנצסטר, שנה לאחר מכן כמו שאמרתי הכל התחיל ליפול לו במנצסטר וידע שהוא צריך לעזוב . וCARTER ריאל מועדון גדול יותר ממנצסטר תעשה לי פאקינג טובה , רונאלדו יעשה מה שבראש שלו , שחקן אי אפשר להחזיק בכח תבינו ואני בספק אם רונאלדו יכול להביא עוד עונה כמו השנה מבחינת כיבושים .
וגידי אל תשקר לעצמך שרונאלדו לא משחק מנצסטר נראית פשוט גרוע ראינו את זה בתחילת העונה גם , בשנה הראשונה שהוא יעזוב אני מאמין שכן יהיה קשה למנצסטר , אם פרגוסון ישאר הכל יכול ליהיות , אם לא יהיה קשה , מאוד קשה.
וחלאס לזין את השכל ריאל פשוט גמרה לו את הקריירה , בן אדם עושה החלטות והוא אשם באיך שהקריירה שלו נראיתה . אי אפשר להשוות אותו לרונאלדו , ואי אפשר להשוות את התקופה שאז הייתה לתקופה שעכשיו .
אני יאמר את זה בפעם ה1000 שחקן לא מחזיקים בכח , ואני עדין טוען שיכול ליהיות שהכל שמועות והוא ישאר כמו גדול ביונייטד.