קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה] eMule Booster 2010 הטוב בעולם כולו שיצאה לפני ממש כמה ימים
    על ידי bateavou בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 21-11-2009, 04:19
  2. [דיון]מי השתיים שיגיעו לגמר היורו?
    על ידי WooDStocK בפורום כדורגל
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 25-06-2008, 13:51
  3. [דיון] מי לדעתכם יהיה כוכב היורו ?
    על ידי -Raul- בפורום כדורגל
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 30-05-2008, 20:53
  4. [ידיעה+דיון] גאטוסו עלול לעזוב את מילאן!
    על ידי milan4ever בפורום כדורגל
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-04-2008, 15:41
  5. [דיון] מי לדעתכם יהיה בגמר היורו ?
    על ידי DJ Itzik בפורום כדורגל
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 20-10-2007, 22:14
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 38

[דיון]"החלטתי לעזוב לפני היורו. תוך 3 ימים אדע את עתידי"

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

ברירת מחדל [דיון]"החלטתי לעזוב לפני היורו. תוך 3 ימים אדע את עתידי"

כריסטיאנו רונאלדו ממתין לסיכום בין ריאל ליונייטד: "פרידה מהיונייטד תהיה טובה לי ולקבוצה. לא רציתי לומר כלום כי שיחקנו בפרמיירליג ובצ'מפיונס". היונייטד קיבלו הצעה בגובה של 50 מיליון ליש"ט

קרדיט ל Sport5 !
    טוב אז רונלדו אומר שהוא עוזב והוא רוצה לעבור לריאל ? :]
    מקווה שהוא יעבור שחקן גדול וטוב !
    Real Madrid ♥

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    ירין
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אם הוא יעבור הוא יעשה את הטעות הגדולה בקרירה שלו, ראו מה קרה לבקהאם מאז עבר מהשדים האדומים לריאל.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

בהקאם היה אפס שנתיים ברציפות במנצסטרא יונייטד תפסיק לזיין את השכל , עונה כמו שהיה לו העונה אני בספק אם יהיה לו גם אם הוא ישאר ביונייטד השנה (אני כמעט בטוח שלא) בכח לא יחזיקו אותו שם .
    וגם אי אפשר להשוות את בהקאם אליו עם כל הכבוד .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 20-06-2008 בשעה 12:47.
    Siete

מורחקים
    שם פרטי
    ירין
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    בהקאם היה אפס שנתיים ברציפות במנצסטרא יונייטד תפסיק לזיין את השכל , עונה כמו שהיה לו העונה אני בספק אם יהיה לו גם אם הוא ישאר ביונייטד השנה (אני כמעט בטוח שלא) בכח לא יחזיקו אותו שם .
    וגם אי אפשר להשוות את בהקאם אליו עם כל הכבוד .

שמע אתה ילד דפוק או שאתה עושה את עצמך?

בקהאם לפני שעבר בלאנקוס היה אחד השחקנים אז אל תזיין ת'שכל,
    הביא למנצ'סטר את ליגת האלופות בזמנון(לא זוכר שנה נראה 1998/1999) ב2 דק',
    לא מכיר עוד שחקן שעשה את זה, הגיע לריאל הייתה לו פריחה של איזה חודש(אולי פילו פחות) אחרי זה שווק חיים והפסיק לשחק.

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

*שבק חיים.
    אסף, בחייאת, תלחץ על האיקס האדום למעלה בצד ימין, ואל תכנס יותר.
    אתה מזיין את השכל, במקצועיות.
    פשוא לא. שחקן שקיבל את סרט הקפטן ביונייטד ברמה כלכך גבוהה אסור לשחרר, והוא מצידו לא צריך לשקול לעזוב.
    ריאל מדריד היא לא קבוצת הטופ, אלא היונייטד.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

ריאל מדריד לא קבוצת הטופ ? אל היונייטד ?
    אחי יונייטד היא קבוצה שחיה על רונלדו.
    ריאל קבוצה ששיחקה עם כל השחקנים שלה לא רק על שחקן אחד.
    Real Madrid ♥

משתמש מכור האוואטר של GiDi
    לייקים
    0
    נקודות
    112
    משפט מחץ
    אם נשים לא נוהגים!

ציטוט נכתב במקור על ידי sequin צפיה בהודעה
    שמע אתה ילד דפוק או שאתה עושה את עצמך?

בקהאם לפני שעבר בלאנקוס היה אחד השחקנים אז אל תזיין ת'שכל,
    הביא למנצ'סטר את ליגת האלופות בזמנון(לא זוכר שנה נראה 1998/1999) ב2 דק',
    לא מכיר עוד שחקן שעשה את זה, הגיע לריאל הייתה לו פריחה של איזה חודש(אולי פילו פחות) אחרי זה שווק חיים והפסיק לשחק.
    2 דקות 2 קרנות 2 גולים.. זה היה בשנה של הטריפל.. ריאל פשוט גמרה לו את הקריירה..
    Raul - מנצ'סטר בכלל לא קבוצה שחיה על רונאלדו.. מצידי למכור אותו בהרבה ועם הכסף אפשר להביא חלוץ טוב וקיצוני חדש או לתת הזדמנות לנאני (ששיחק הרבה יותר טוב מרונאלדו מתי שהוא נכנס..)
    מנצ'סטר תסתדר טוב מאוד עם ובלי רונאלדו..
    ManUtd
    Glory Glory Man United!
    Viva Tevez!

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

חחחחחחחחחחחח הראשון למעלה שם , בהקאם עבר למדריד ב03-04 , דיויד ירד ברמה והסתכסך עם פרגי אז אתה אל תזיין תשכל . בשנה הראשונה בקהאם היה חיה בריאל , באמת היה אחד השחקנים ריאל היתה צריכה לקחת את ליגת האלופות גם בשנה הזאת לטעמי .. אחרי שנה הכסף והתהילה גמרו אותו לצד הכוכבים הגדולים שהיו לצידו .
    בשנת 2001-2002 דיויד היה שחקן ענק עדין במנצסטר, שנה לאחר מכן כמו שאמרתי הכל התחיל ליפול לו במנצסטר וידע שהוא צריך לעזוב . וCARTER ריאל מועדון גדול יותר ממנצסטר תעשה לי פאקינג טובה , רונאלדו יעשה מה שבראש שלו , שחקן אי אפשר להחזיק בכח תבינו ואני בספק אם רונאלדו יכול להביא עוד עונה כמו השנה מבחינת כיבושים .
    וגידי אל תשקר לעצמך שרונאלדו לא משחק מנצסטר נראית פשוט גרוע ראינו את זה בתחילת העונה גם , בשנה הראשונה שהוא יעזוב אני מאמין שכן יהיה קשה למנצסטר , אם פרגוסון ישאר הכל יכול ליהיות , אם לא יהיה קשה , מאוד קשה.
    וחלאס לזין את השכל ריאל פשוט גמרה לו את הקריירה , בן אדם עושה החלטות והוא אשם באיך שהקריירה שלו נראיתה . אי אפשר להשוות אותו לרונאלדו , ואי אפשר להשוות את התקופה שאז הייתה לתקופה שעכשיו .
    אני יאמר את זה בפעם ה1000 שחקן לא מחזיקים בכח , ואני עדין טוען שיכול ליהיות שהכל שמועות והוא ישאר כמו גדול ביונייטד.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 20-06-2008 בשעה 13:25.
    Siete

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

חחח אני עדןי צוחק על קרטר הזה בוא תסביר לי מה אני לא מדבר פה מקצועי , שמענו אליך אוהד הפועל .
    חחחח איפה יונייטד היתה ב10 שנים האחרונות , היא לקחה בקושיייייי 2 ליגת האלופות בקושי בזמן שריאל לקחה 3 עם נצחון על יובנטוס , על ולנסיה 3-0 וב2002 על לברקוזן .
    מנצסטר את ה2 גביעים שלה בקושי לקחהההה , אל תזיין את השכל ותאמר לי מי בטופ את זה נראה בשנים הבאות .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 20-06-2008 בשעה 13:32.
    Siete

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

אסף בלי דאבלים ! עוד אחד אתה תקבל השעיה.
    ולדעתי מנצ'סטר לא יכולה לתת לנאני לשחק כל משחק במקום רונאלדו אם הוא יעבור בגלל שכולנו ראינו מה הוא עשה אתמול, הוא לוקח החלטות מפגרות, בועט במקום להרמים וכל מיני דברים .
    Real Madrid ♥

FoXRiveR
    אורח

אסור להשאיר שחקן בכח, אם הוא לא רוצה להישאר ביונייטד שיעבור לריאל.
    מנצסטר הייתה לפני רונאלדו ותהיי אחרי רונאלדו.

מורחקים
    שם פרטי
    ירין
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חחחחחחחחחחחח הראשון למעלה שם , בהקאם עבר למדריד ב03-04 , דיויד ירד ברמה והסתכסך עם פרגי אז אתה אל תזיין תשכל . בשנה הראשונה בקהאם היה חיה בריאל , באמת היה אחד השחקנים ריאל היתה צריכה לקחת את ליגת האלופות גם בשנה הזאת לטעמי .. אחרי שנה הכסף והתהילה גמרו אותו לצד הכוכבים הגדולים שהיו לצידו .
    בשנת 2001-2002 דיויד היה שחקן ענק עדין במנצסטר, שנה לאחר מכן כמו שאמרתי הכל התחיל ליפול לו במנצסטר וידע שהוא צריך לעזוב . וCARTER ריאל מועדון גדול יותר ממנצסטר תעשה לי פאקינג טובה , רונאלדו יעשה מה שבראש שלו , שחקן אי אפשר להחזיק בכח תבינו ואני בספק אם רונאלדו יכול להביא עוד עונה כמו השנה מבחינת כיבושים .
    וגידי אל תשקר לעצמך שרונאלדו לא משחק מנצסטר נראית פשוט גרוע ראינו את זה בתחילת העונה גם , בשנה הראשונה שהוא יעזוב אני מאמין שכן יהיה קשה למנצסטר , אם פרגוסון ישאר הכל יכול ליהיות , אם לא יהיה קשה , מאוד קשה.
    וחלאס לזין את השכל ריאל פשוט גמרה לו את הקריירה , בן אדם עושה החלטות והוא אשם באיך שהקריירה שלו נראיתה . אי אפשר להשוות אותו לרונאלדו , ואי אפשר להשוות את התקופה שאז הייתה לתקופה שעכשיו .
    אני יאמר את זה בפעם ה1000 שחקן לא מחזיקים בכח , ואני עדין טוען שיכול ליהיות שהכל שמועות והוא ישאר כמו גדול ביונייטד.
    תשמע זה דבר1:
    ציטוט נכתב במקור על ידי Carter צפיה בהודעה
    אסף, בחייאת, תלחץ על האיקס האדום למעלה בצד ימין, ואל תכנס יותר.

דבר 2
    תשמע תמיד הייתי בספק לגבבייך אבל עכשיו אני בטוח, אתה פשוט ילד מטומטם שלא מבין כלום בכדורגל, כל דיון דוחף את חיפה וריאל לטופ, ששתי הקבוצות האלה לא משהו, עכשיו לך תעשה שיעורי בית משהו לא יודע איך אבל תפסיק להגיב כמו ילד קטן ומטומטם.
    נערך לאחרונה על ידי sequin; 20-06-2008 בשעה 13:51.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ריאל מדריד לא משהו אה ? (על חיפה אני בוקשי מגיב בדיונים שלה , אבל מה שתגיד ) .
    אז לשאלה ריאל מדריד לא משהו אה ? אנחנו נדבר בשנים הבאות אני לא זז מהפורום הזה לשום מקום .
    1. אתה המטומטם פה שחושב שצריכים להשאיר שחקן בכח לא אני.
    2. אתה המטומטם שמשווה את דיויד בהקאם לרונאלדו (ויהיה פה הרכה זיוני שכל על זה , בהקאם הוא שחקן גדול אבל 70 אחוז מהמשחקים הוא נעלם ) .
    3. אתה המטומטם הקטלוני שחושב שריאל מדריד לא בטופ , אז נדבר בשנים הבאות אל תדאג, ריאל כבשה יותר מכל קבוצה אחרת בליגות בכירות אירפואיות השנה שרבע שנה + היא סבלה ממכת פציעות , לקחה אליפות די בקלות נצחה את כל המשחקים הגדולים בבית ובחוץ והראתה את החוזק שלה .
    4. סתם לידע כללי בהקאם לא הביא שום גביע למנצסטר יונייטד , הוא לא בישל אפילו שער שם אבל איך שאתם רוצים , אני לא יעצור את אוהדי יונייטד מלומר מה שבראש שלהם .
    5. אחרי שקראת מה שרשמתי לך , מקוה שאתה תבין מי המטומטם פה תקרא שוב את התגובות שלי ושלך ותראה מי צודק, בהקאם בשנה וחצי האחרונות במנצסטר לא פגע ,הסתכסך עם המאמן והיה דוגמן מגרש , הוא לא פגע בכדור מספיק לפני מדריד , למרות שב2003 הזכיר מה הוא יודע.
    שחקן כדורגל לא מחזיקים בכח במיוחד שאתה נמצא בקבוצה הכי טובה בעולם , ובמיוחד שאתה מקבל הצעה כל כך גדולה .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 20-06-2008 בשעה 14:03.
    Siete

מורחקים
    שם פרטי
    ירין
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ריאל מדריד לא משהו אה ? (על חיפה אני בוקשי מגיב בדיונים שלה , אבל מה שתגיד ) .
    אז לשאלה ריאל מדריד לא משהו אה ? אנחנו נדבר בשנים הבאות אני לא זז מהפורום הזה לשום מקום .
    1. אתה המטומטם פה שחושב שצריכים להשאיר שחקן בכח לא אני.
    2. אתה המטומטם שמשווה את דיויד בהקאם לרונאלדו (ויהיה פה הרכה זיוני שכל על זה , בהקאם הוא שחקן גדול אבל 70 אחוז מהמשחקים הוא נעלם ) .
    3. אתה המטומטם הקטלוני שחושב שריאל מדריד לא בטופ , אז נדבר בשנים הבאות אל תדאג, ריאל כבשה יותר מכל קבוצה אחרת בליגות בכירות אירפואיות השנה שרבע שנה + היא סבלה ממכת פציעות , לקחה אליפות די בקלות נצחה את כל המשחקים הגדולים בבית ובחוץ והראתה את החוזק שלה .
    4. סתם לידע כללי בהקאם לא הביא שום גביע למנצסטר יונייטד , הוא לא בישל אפילו שער שם אבל איך שאתם רוצים , אני לא יעצור את אוהדי יונייטד מלומר מה שבראש שלהם .

תשמע אני לא עונה לך ויתר, כל תגובה שלך מוכיחה כמה אתה טיפש.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אתה הטיפש פה שמזכיר דבר שקרא לפני 3 פאקינג עונות , אין דבר כזה יותר גלקטיקוס , השחקן במדריד צעירים ויש להם עוד הרבה מה ללמוד .
    רוביניו 23
    רובן 24
    שניידר 23
    מרסלו 19
    ראמוס 22
    גאגו 20
    היגואין 20
    דרנטה 20
    קסיאס - 26 .
    דה לה רד 20 .
    תפסיק להזכיר את התקופה שהייתה בעבר ( כןכן , 3 שנים זה נחשב עבר אחי ) , תסתכל קצת על ההווה ותראה את השלד שיש לריאל מדריד . אתה הילד שהעלת פה ויכוח בלתי פוסק ולא נכון לגבי ההווה .
    אני יכול להביא לך כל כך הרבה דוגמאות של שחקנים שהצליחו בריאל ( זידאן , פיגו , רונאלדו ב3 עונות הראשונות , שניידר , סולארי ועוד ) , ואגב כולם מדברים אבל ב5-6 שנים ריאל מדריד לקחה 2 אליפויות , גביע אירופה (עם זידאן , פיגו) זה בדיוק מה שברסה עשתה .
    תלמד כמה פרטים לפני שאתה מדבר לא לענין , כן אתה מדבר לא לענין .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 20-06-2008 בשעה 14:11.
    Siete

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 03:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.