טוב אני עכשיו הולך למכון בפעם הראשונה.
קיצר אנ'לא יודע כל כך איך נהוג ואיך בריא, אוכלים לפני או אחרי?
מקווה להנות ולכנס לכושר (?)![]()
טוב אני עכשיו הולך למכון בפעם הראשונה.
קיצר אנ'לא יודע כל כך איך נהוג ואיך בריא, אוכלים לפני או אחרי?
מקווה להנות ולכנס לכושר (?)![]()
|
|
נראה לי לפני... אבל חכה שמישהו שמבין יגיב
אני מציע לך כמה שיותר רחוק לפני מהאימון
אבל תחשב את התאבון שלך שלא תגיע למכון ופתאום באמצע האימון תהיה רעב
אם אתה לא עובד הרבה על הבטן אז תשתה אפילו גם כשאתה לא צמא
אם תעבוד על שרירי הבטן יותר מדי והבטן שלך תתמלא במים אתה עלול להקיא מהלחץ על הבטן ( גם אחרי האימון )
חשוב מאוד גם לפני ואחרי אימון לשתות
נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 23-06-2008 בשעה 20:20.
לא תקיא , אלא אם תשתה 4 ליטר מים וגם פה זה מאוד אידבידואלי אפשר לאכול גם ג'חנון לפני אימון ולא להרגיש כבד , עניין של הרגשה אישית כל אחד והעמידה שלו ביעדים והתנאים
שוב אינדבידואלי ,יש פעמים שאני שותה גם ליטר לפני אימון ולא קורה כלום
לפני קצת פחממה וקצת חלבון (נגיד 2 דנונה 0% או לחם עם גבינה/קוטג' וכו') , אחרי פחממה ביחס של 1:4 עם מנה של חלבון לפחות 0.8 גרם פר קילו משקל פחממה אם מדובר במסה.
זה יוצא נגיד אם אתה שוקל 60 אז 48 גרם פחממה (=~3 פרוסות לחם/3 תמרים וכו') ומנת חלבון אם אין אבקת חלבון אז קופסה של טונה (במים , אל תאכל בשמן זה השמן הכי חרא שיש בשוק וזה סתם מוריד את האינדקס הגליקמי של האוכל לאחר האימון ) , או דנונה 0% או חלב 0-1% וכו' (כמה שפחות שומן).
ואז נגיד שעה אחרי זה אוכלים ארוחה מוצקה עם כל אבות המזון , לא חובה תלוי בערכים ובתפריט היומי.
עריכה : אחרי אימון תיכול לאכול גם קורנפלקס עם חלב , ועוד דברים כאלה ואחרים לא עולה לי לראש מזמן לא עשיתי מסה :\
איזה לא תקיא ולא כלום לפעמים אני אוכל חצי שעה לפני אימון הרבה וגם באימון עצמו אני שותה בין ליטר לליטר וחצי מים וגם עושה בטן....