|
|
בטח שHARD
ברוטל,דת' מטאל,בלאק,ויקינג,גגורגריינד,פורנוגריינד,גר ינדקור,דת'קור עוד דברים שנגמרים בקור או מתחילים בגריינד(חוץ מממטאלקור)
ואז באים מוטורהדXD
נערך לאחרונה על ידי Göregäsm; 08-07-2008 בשעה 09:58.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
תלוי בזמנים, בעיקרון אני ממש אוהב את שני הסוגים.
אבל בכלל אני לא מדרג להקה לפי הז'אנר שלה, אלא כל לההנקה בפני עצמה.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
חחח הלהקות ששמת ממש לא סופט מטאל XDDDD הרגת אותי! מטאליקה סופט מטאל? סיסטם סופט מטאל? נירוונה מטאל? לינקין פארק מטאל?
אם אתה חושב שלהקות ת'ראש נגנסות לרשימה של סופט מטאל אז יצאת ממש דביל
קיצר נושא מטומטם לגמרי אני מקווה שאתה שמח שטימטמת לילדים את המוח
אל תתכחש לעובדה שלינקין פארק זה נו מטאל, ובגלל זרוב הפורום שומע את זה, אז נקרא לזה סופט, כי זה בהחלט לא גרינד\בלאק \ברוטאל.
ואתה רוצה להגיד לי שלהקות ת'ראש נכנסות לרשימה של הארד מטאל? איך?
תתן לי נימוק טוב ואז לא תצא ילד כפות כמו שיצאת אז עכשיו חלאס לנסות לשחק אותה ילד פוזות ותסביר את עצמך במקום לקרוא לאנשים דביל, כי אני בטוח שאני יותר חכם ממך.
עריכה: לאן תכניס את סיסטם? להארד מטאל? זה כולה industrial ... מה הארד בזה? הקיצר שב בשקט.
ונירוונה, בסדר, זה גראנג', w/e. מה הלאה?
ואם כן, אז מה זה סופט מטאל?
נערך לאחרונה על ידי Serpent; 09-07-2008 בשעה 10:39.
כן, שמעתי Sepultura, גם את הלהקה החדשה שלהם, גם את Destruction , Kreator, Sodum.
שמעתי את כולם, יש לי על המחשב, ואנ'לא רואה אתם כבדים כמו להקות מלודת', דת', בלאק, ברוטאל, דום, ויקינג, וכו'.
ואם כבר אתה רוצה לעשות השוואות בין ת'ראש, אז Metallica לעומת Destruction, או Megadeth לעומת Sodum, אין ספק שמטאליקה ומגהדת' קלים בהשוואה אליהם, אבל אני מתכוון לז'אנרים היותר קיצוניים , כמו הגרינד, דת', דום, ויקינג וכו'.
וmetalichen, לא שמתי לב לשורה האחרונה שלך, בזה אתה צודק, זה לא מכוון רק למטאל, זה מכוון לכל הז'אנרים של הרוק\מטאל...
הכוונה היא להבדיל בין דברים יותר קלים ליותר כבדים, כמו השראתי בדוגמאות.
Central Disposal, בהודעה שלך, מסתבר, גרמת לאנשים להבין שאתה לא מבין בשיט =].
נערך לאחרונה על ידי Serpent; 09-07-2008 בשעה 13:22.
יודע מה ביטאתי את עצמי לא טוב אתה מן הסתם לא דביל אבל להקות כמו סיסטם שהאלבומים הבולטים שלהם היו מבוססים על כבדות וצרחות, שמת ברשימת הסופט וזה טיפה הרתיח אותי, תתבע אותי
לינקין פארק כבר מזמן לא נו מטאל... או יותר נכון כבר מזמן לא מטאל
אז אם אתה רוצה להבדיל בין רוק כבד לרוק קל במקום מטאל כבד למטאל קל אתה יכול לצרף אותם לשם
הרבה מאוד להקות ת'ראש נכנסות לרשימת הכבדות, וכן גם מטאליקה כבדה גם במונחים של היום, נוכח העובדה שהיא עדיין לא התפרקה ועדיין מנגנת מוזיקה כבדה(אולי שמעת את הפרומואים לשירים של האלבום החדש?)
אני ממש לא ילד פוזות, אלא אם כן אתה חושב שמי שאומר את הדעה שלו גם אם היא לא לטעמך הוא ילד פוזות, אז הגענו לבעיה אחרת
התעלמתילאן תכניס את סיסטם? להארד מטאל? זה כולה industrial
נערך לאחרונה על ידי Central Disposal; 09-07-2008 בשעה 13:59.
לא, לא שמעתי את השירים החדשים שלהם, שמעתי את 5 הראשונים, שזה סבבה, ואז פרשתי ממטאליקה.
ולא, הכוונה לא לזה שאתה ילד פוזות, אלה לביטויים שאתה מביא כמו "דביל, טמטמת אנשים," מראים על פוזה, לדעתי.
ואם אני לוקח למשל את דת', ומטאליקה, אנ'לא יכול להגיד שמטאליקה היא כבדה, לכן שמתי אותם בסופט, כמובן שלא הכוונה לדברים כמו Led Zeppelin, ברמה של הסופט (אל תגיד שהם כבדים, הם לא, לא צריך סתם), הם הארד, בסדר, אבל הגדרתי את זה בצורה שונה פה. צריך לקרוא ואז להתווכח, למרות שלהתווכח זה כיף D:
חח serepent אפילו לא שמתי לב שפתחת את האשכול דיברתי אליך בגוף שלישי
טוב אז אפילו לא אמרתי אז אני מתחבר להארד