:: דרך ראשונה ::
נגיד שאני רואה חבורת בנות שאני לא מכיר,אני פשוט נכנס ושואל בתדהמה "מי אתן?! ואיפה הייתן כל הזמן"
( פה יצאת דביל ), עכשיו או שהן יצחקו ואז אפשר לדעת שיהיה כיף איתן והן לא יבשות או שהן יבאסו אותך . אח"כ אתם יודעים כזה מאיפה אתן והכל,ובינתיים מחפשים מישהי שאתם רוצים משם,וכשרואים שהיא מסתכלת מחייכים.
תצחיק אותן כל הזמן אבל תחייך רק לזאת שאתה רוצה,כי אז היא תרגיש מיוחדת,למרות שכולן נהנות.
אח"כ שהשיחה כבר טובה וזה ואתה מגלה שהן מהאזור שלך,אל תתבייש לקחת מספר\מסנג'ר ממישהי מהן,כי הן ייתנו ועדיף לקחת מזאת שרצית
דבר איתה קצת במסנג'ר תוסיף את כולן תתחבר אליהן ככה,ואז תקבע לצאת איתן ועם חברים שלך
שכולם נפגשים תדאג להגיד שלום לזאת שאתה רוצה קודם חח,אחכ לשאר ותדאג שתמיד תהיה לידה,ותדבר איתה כל הזמן..לאט לאט תישארו מאחור או שתשבו בצד אם לא תהיה לכם פרטיות,יהיו פעמים אחרות.
אני לא אגיד לכם מה צריך לעשות שאתם לבד עם מישהי בגלל שזה יהרוס,זה צריך לבוא לבד בלי שום שלבים..בלי שום רעיונות שצריך לזכור.
*חשוב תמיד בהתחלה להפגין אומץ,ולא להראות שאתה מתבייש..אפילו אם אתה כן.
*להיות שנון זה אקסטרה
:: דרך שנייה ::
אתה רואה מישהי..לבד
טוב אז קודם כל הולכים לידה כאילו בלי לשים לב,ואז אפשר להגיד משפט כמו "ראית מישהו עם בלה בלה בלה"
היא בטח תגיד שלא במיוחד אם אתה ממציא,אז תגיד משפט כמו "אוחח לא משנה..היי תגידי מאיפה את"
וככה תנהלו שיחה,שוב פעם יכול להיות שתקבלו ניפנוף על ההתחלה,שווה את זה.
במהלך השיחה תנסו לנחש בת כמה היא או איזה כיתה היא,חח באמת תנסו לנחש,אם היא גדולה בשנה או קטנה בשנה זה בסדר גמור.!
עכשיו,אם תהיו אמיצים תבקשו מספר או מסנג'ר,בגלל שאתם צריכים ללכת אם היא חמודה היא תתן.
*להיות שנון זה אקסטרה
:: דרך שלישית ::
אתה מרגיש באיזי,ויש לידך בנות.
חח אני עושה את זה הרבה,אבל אולי כי זה מתאים לי.
אני עושה שטויות כאלה,כאילו להצחיק או לעצבן את החברים שלי...ושאני רואה שהן צוחקות אני שואל למה..
או נגיד אני שר ואני רואה אותן מסתכלות אני מבקש שיצטרפו ,הכי כיף שיש בנות שמשתפות פעולה...ויש.
אח"כ שנרגעים קצת מדברים והכל לפי השיטות למעלה.

ציטוט ההודעה