|
|
אם לא היה את השואה
אז גם לא היה מדינת ישראל
כי בעקבות השואה יש את המדינה כי אם לא היה שואה לא היו חושבים שהם צריכים מדינה כי הם חיים בכיף
ע"פ המסוכם ה' נתן לשואה לגרום בשביל שנקבל את ארץ ישראל כי הרי בלי השואה לא היה מדינת ישראל....
קיבלנו את מדינת ישראל מהאו"ם כי חברי האו"ם הסכימו שצריך להיות בית לאומי לעם היהודי כמו שרצה בלפור ב1917 בהצהרתו... (הקשבתי בשיעור הסטוריה XD)
כמו שאמרו פה, בהצהרת בלפור כתבו שצריך למצוא פיתרון לבעיית היהודים.
עכשיו אם לא הייתה שואה היו עוד 6 מיליון יהודים באירופה. האנטישמיות הייתה קיימת, ולכן שנאו אותנו. אף אחד לא יכול לדעת מה יקרה. יכול להיות שהיו מגלים אותנו, יכול להיות שהיו מתירים לנולחיות בארצות אירופה, יכול להיות שהיו בונים לנו מדינה. אתה לא קורא עתידות, אתה לא יכול לדעת.
אבל אלוהים האל כל יכול
בשביל לתת ליהודים מדינה שהבטיח לפני 5 אלף שנה
הרג באכזריות 6 מליון יהודי
תינוקות שרק נולדו , ילדים , אבות , אמהות , סבים , סבות
הוא בטח לארוחת הבוקר על כוס קפה תיכנן אך להרוג אותם
מיליון ימותו על ידי חדרי גז
מיליון ימותו על ידי דריסתם למוות על ידי משאיות
מיליון ימותו על ידי זריקתם מהחלון
חצי מיליון ימותו על ידי כלבים שיוכלו אותם למוות
ומיליון ישרפו למוות
וכל זה בשביל לתת מדינה שהבטיח לפני 5 אלף שנה בתנ"ך
האם זה האלוהים שאתה מאמין בו?
האם זה אל כל יכול?
האם זה האל הטוב בהתגלמותו?
אם ישאלו אותי שהשואה לא היתה מתקיימת ולא היתה מדינה לישראל
בטח שהאיתי מסכים
זה קל להצדיק את השואה אחרי שלא האיתה שם
באיזה זוועה החזיקו אותם שם אך הרגו אותם
ובגלל זה המון הבינו את האמת וחזרו בשאלה בזמן השואה
טומי לפיד ז"ל הפסיק להאמין באלוהים בעקבות השואה
מתי תבינו שאין אלוהים
ואחד ההוכחות שלו זה השואה
ושאלוהים זה בראש
בראשית ברא האדם את אלוהים
תפתחו את הראש תיכנסו למציאות
מי שרוצה יותר מידע למה אין אלוהים
שיכנס לאתר חופש שבחתימה שלי
אפשר גם לשאול אותי שאלות בפרטי
נערך לאחרונה על ידי Yoni4; 21-07-2008 בשעה 02:47.
מסכים איתך ב100% , אבל לצאת במשפט שאין אלוהים זה מאוד שנוי במחלוקת , אלוהים זה עניין של אמונה , מה שאתה מאמין זה לא אומר שמישהוא אחר חושב ככה . אם אתם שואלים אותי , אז לדעתי אין אלוהים .
כבר מאז שהיה אדם בכדור הארץ , לפני עשרות אלפי שנים הוא האמין באלוהים , מהסיבה שהוא היה חסר ידע כמעט בהכל . לאדם היה נוח להשען על כח עליון שנקרא אל , ולעשות לעצמו אל כמעט לכל דבר וכך היה , והכול בגלל חוסר ידע .
לדוגמא , פעם האש הייתה משהוא אלוהי , בגלל שהאנשים לא ידעו מה היא , ואיך ליצור אותה . פעם כשספינה יצאה לים סוער וטבעה , האנשים אמרו שהם הרגיזו את האלים , אבל כל זה היה לא נכון!
עכשיו בתקופה שלנו ניתן למצוא הסבר מדעי כמעט לכל תופעה מהתנ"ך , אבל פעם זה נשמע בלתי יאומן ( שוב, בגלל חוסר הידע) , ולכן האנשים האמינו באלים....
אני חושב שבעידן המודרני שלנו כבר אפשר להפסיק אם כל זה , אבל אי אפשר לחייב אף אחד להאמין או לא , כי זה כבר עניין וזכות של אותו אדם פרטי...
סליחה שקצת סטיתי מהנושא של השואה...
כן זה האלוהים שאני מאמין בו!
אני יכול להביא לך עכשיו אם תרוצה סיפורים שאנשים מספרים על תלמדי ישיבות שניצלו בשואה רק על ידי שירה של סגולות שהם באו להיכנס למחנות גז.
שמע עכשיו יכול להיות ילד שניברא הוא יכול להיות אדם מהשואה!,אם אין אלוהים אז סתם אנשים כתבו תתורה כי בא להם?,סתם אנשים מפיצים דת מוציאים כל שקל שיש להם בשביל ישיבות ותרומות??,יום אחד רוסי כמאת דקר אותי אמרתי לי בלב הקדוש ברוך בבקשה שהרוסי הזה יילך מפה בבקשה הוא הלך!
תשלח לבעלים של הידברות מייל ותראה איך הוא עונה לך תוך שבוע על מה שאתה רוצה.
אם לא היה אלוהים אנשים לא היו מפיצים יהדות.
לבעלים של הישיבה של אח שלי הם לא מקבלים כסף מהמדינה והכל תרומות כל חודש הם מקבלים חשבונות של מים אוכל וכו'..
והבעלים של הישיבות מתחיל לבכות לתלמידים אין לי כסף בשביל לתחזק את הישיבה ואז הוא אומר אבל אתם יודעים אני לא מבין איך בכלל אני מתחזק תישיבה כל חודש ניכנס לו מלא כסף לחשבון רק תראה איזה ניסים יש בישיבה הזאת.
אני תכף גם יגיד לך עוד הסברים ודברים רק צריך פשוט להיזכר:o
אני בקרוב פותח אתר דת שבו אני מדביר הכל על הדת.
אני לא פותח אם מערכת חינמית אל אם מערכת שלי אני רוצה לעשות משהו דומה להידברות יש לי כבר אנשים.
אחי רק שתדע לך גם אתה בסוף תראה תאמת,כולם כבר מתחילים לחזור בתשובה.
אם אני רוצה אני עכשיו מביא לך מלא דברים שקרו בשואה ואנשים ניצלו מהם
אני לא יודע מה ניסגר לבנתיים האתר בלי פאנל והכל זה תיכנות.
אני רק צריך לבקש מחבר שלי שיחדש לי תאיחסון.
ולהגיד לחבר שלי שיעשה לי פאנל ליצירת דפים השאאר אני מתכנת=]...
ואגב...
יוני שאני אפתח תאתר בשבוע הזה כל המידע על הדת יהיה,יהיה סרטים מה שתלא רוצה וזה יוכיח לך שיש אלוהים