נכתב במקור על ידי
airwolf67
למה כל הדיון על המפץ הגדול לא שווה כלום, כי למאמינים זה לא יעזור, אתה סתם דופק את עצמך שאתה מדבר על זה, זה כמו שהם ינסו להוכיח שאלוהים כן קיים הבעיה שלהם אין על מה להישען. הם נשענים על התנ"ך שאין לא בכלל ביסוס ובכלל לא הגיוני. אני מתבסס על המדע שהוא כן הגיוני. בנוסף לכך הבאתי ראיות - חוק הבל. להם אין ראיות הם לא יכולים להישען על כלום.
ולמה בדיוק אני דופק את עצמי? אני שלם עם אמונתי ואני לא מנסה להוכיח כלום ולא לשנות דעה של אף אחד. אני סתם מתווכח. הם מציגים את עצדותיהם ואני מציג את עמדותיי.
זה שאתה אומר שבהתחלה הכל היה בנקודה אחת היה בום וזה התפשט ויצר את הכוכבים ובסופו של דבר את החיים המוכרים לנו לא עוזר כל כך.אף פעם לא אמרתי את זה ככה. בגלל זה כתבתי חלק א'. זה היה אמור להיות החלק של המפץ הגדול.. החלק השני היה אמור להיות היווצרות כוכבים וכדור הארץ.. אבל לא היה לי כוח וזמן לכתוב את זה. כי השאלה היא למה הכל היה בנקודה אחת? (כי הצורה המושלמת של דברים היא עיגול קטן קטן קטן), למה בכלל היה בום? (כנראה בגלל המסה האדירה שהייתה והטמפרטורות העצומות, ולכן זה לא היה יציב ובסופו של דבר היה חייב להתפוצץ- תראו מה קורה שמנסים להפריד אטום אחד מסכן חחחח). אבל הדבר היחיד שלא יודעים עדיין הוא מה יצר את הנקודה האדירה הזו? ולשאלה זו לא תיהיה לך תשובה בשנים הקרובות... יש תאוריה שבעתיד הרחוק היקום יגיע לאותה נקודה.. ככה שאני באמת לא יכול לנחש.. יכול להיות שהיה יקום קדום..