קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] ההבדל בין משתמש כבוד צהוב לוורוד
    על ידי GanGsTer from mafia בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-05-2010, 14:19
  2. [שאלה] ההבדל בין מתקפה רגילה לפשיטה
    על ידי שאול בפורום Travian
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 30-10-2008, 20:08
  3. [שאלה] ההבדל בין אינטל לAMD
    על ידי Nestle בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-07-2008, 01:57
  4. [שאלה] ההבדל בין AMD ל אינטל
    על ידי kababar בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 19-01-2008, 12:00
  5. [שאלה] ההבדל בין הדלקות להתאהבות.
    על ידי RoyalFlush בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 28-12-2007, 14:01
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

שאלה|ההבדל בין האבקות ושאלה על הקריאטין

Post שאלה|ההבדל בין האבקות ושאלה על הקריאטין

אני בן 15 .גובהה 1.73 .משקל 67.

חשבתי לקנות אבקת מסה אבל אני לא יודע מה יותר כדאי לי אבקת מסה או אברקת חלבונים.....אז זאת השאלה הראשונה שלי...
    והשאלה השניה היא אם כדאי לי לקחת קיראטין ואם לוקחים את זה לפני או אחרי אימון....
    סליחה שחפרתי ותודה מראש....

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי ahmadzizou צפיה בהודעה
    אני בן 15 .גובהה 1.73 .משקל 67.

חשבתי לקנות אבקת מסה אבל אני לא יודע מה יותר כדאי לי אבקת מסה או אברקת חלבונים.....אז זאת השאלה הראשונה שלי...
    והשאלה השניה היא אם כדאי לי לקחת קיראטין ואם לוקחים את זה לפני או אחרי אימון....
    סליחה שחפרתי ותודה מראש....
    אבקת מסה זה גיינר בטחלס, אם אתה לא אוכל טוב אתה לא תגבל בכל מקרה, גיינר זה רק אם אתה לא מסוגל לדחוף מספיק אוכל. בינתיים תאכל נכון וקנה אבקת חלבונים זה עוזר ממש לדעתי. יותר מלאכול משהו עם אותה כמות חלבונים. זה דעתי.
    בקשר להאם כדי לקחת אני לא יודע לענות לך, גם אני רוצה לדעת. אבל לפי מה שהבנתי לוקחים גם לפני וגם אחרי

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

עוד תגובות בבקשהההה

עוד תגובות בבקשהההה
    מה עוד תגובות? הסברנו לך הכל
    תשאל שאלה ונענה

ומה המטרה שלך בכלל?

להיות עם גוף שרירי וחזק ולא רק מראה

להיות עם גוף שרירי וחזק ולא רק מראה
    מראה של מה, של הגוף? זה בעצם שרירים לא? קיצור מה אני יכול להגיד לך, אתה חושב תיקנה את האבקות תיהיה שרירי? לא. כי זה רק תוסף תזונה ומה שיקבע אם תעלה במסה זה אם תוכל טוב. משה הביא לך לינק לנעוץ תיקרא אותו.

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

תקרא כבר בנעוץ חח
    הקריאטין לא עוזר בגדילה
    זה למתאמנים מתקדמים, זה משפר את הביצועים ( חזרה לעצמך ) בזמן באימונים ובעצם זה לא יעזור לך אלא אם כן אתה מתאמץ מאוד באימונים

צורכים לפני ואחרי ויש מקרים גם שבזמן האימון ( נראה לי שזה לפי משקל בערך ) בערך 5 גרם קריאטין, וחשוב לשתות הרבה מים כי מתייבשים ( זה ממריץ (?) תהליכים בגוף )
    תקרא בנעוץ אבל אם אני לא טועה צורכים גם בכללי את הקריאטין בתקופת האימונים

טוב הרבה נאמר פה ובחלקו לא מדוייק.
    קריאטין לא בריא כל כך לגוף ופוגע בו ולכן לוקחים קריאטין לתקופה של חודשיים ואז מפסיקים.
    קריאטין מומלץ למי שרוצה לנפח את הגוף שלו בצורה משמעותית ולכן הוא נפוץ בקרב מפתחי הגוף,
    אבל למשתמשים מתחילים וכאלה שאינם מתאמנים בצורה סדירה ואינטנסיבית לא מומלץ לצרוך
    את החומר הזה כי יש הרבה סכנות והרווח קטן.
    בקשר לאבקות חלבון. קודם כל אבקת חלבון גיינר מתאימה לאנשים שרוצים להגדיל את מסת הגוף
    וזה כן מתאים גם לאנשים שאוכלים טוב, פשוט האבקה מכילה יותר פחמימה ולכן גורמת לגוף
    להתנפח אבל לא משרירים. על מנת שיראו את השרירים צריך אחרי התקופה שמשתמשים בגיינר
    לעשות חיטובים. אז למה להשתמש בגיינר כי כשמעלים מסה אז בחלקה היא מסת שריר והגוף
    נראה יותר גדול.
    לגבי אבקת חלבונים רגילה, היא מתאימה למשתמשים שרוצים לשמור על מסת השריר בלי לעלות
    בשומן וכן לאנשים שרוצים לעלות במסת שריר אבל לא בצורה דרסטית, כלומר אדם צריך לצרוך
    ביום בין 1.8 ל-2.4 גרם חלבון לק"ג משקל תלוי במבנה גוף גובה וכו'. אם אתה צורך פחות ממה
    שאתה צריך הגוף יתקשה לפתח מסת שריר ובמצבים מסויימים אף יפרק שרירים קיימים.

טוב רשמתי פה מגילה אז אני אקצר לסיום, אם אתה מתאמן מתחיל שרוצה להגדיל מסת שריר
    אבל לא רוצה להתנפח יותר מדי אני ממליץ שתשתמש באבקת חלבון רגילה.
    אם תרצה עוד מידע אתה מוזמן לדבר איתי בפרטי. מקווה שעזרתי.
    בחורה זה כמו אי-מיול לאט לאט אבל בסוף יורדת
    כרדיט לגולש שקר כלשהוא.

אוקי תקשיב עד הסוף ולא רק אתה אלא כל מי שקורא את ההודעה ..

אני לקחתי ולוקח תוספות , אני התחלתי עם הגיינר של אופטימום שהוא לא רק מגעיל הוא כבד ואני לא יכלתי להכניס כלום לבטן אחרי זה אז הגעתי למסקנה שזה לא תוספת זה תחליף של אוכל כי אתה מרגיש וגם רואה שהבטן שלך מנופחת כמו אחרי שאתה אוכל הרבה , אבל אחרי הכל אני חייב לציין שעליתי טיפה במשקל , אוקי עכשיו אני יעבור לתוספת האולטימטיבית שהיא התוספת חלבון (מי גבינה) של אופטימום (350 שקל אחרי הנחה) אני לוקח אותה כבר איזה חודש ומשהוא למה אני מתאמן יותר משנה (רציני 5-7 חודשיים) וקשה לי לקבל את החלבון שאני צריך לאכול ביום אז בקיצור ולעניין זה החלבון הכי טעים שיש אפילו שבכל סקופ יש 24 גרם חלבון לעומת הצ'מפיון שיש בו 26 גרם חלבון.
    שווה כל אגורה!
    אני גם לקחתי קריאטין - vasive וזה היה פשוט מגעיל
    אני ממליץ על הדבר הכי אלוהי שקיים שזה הקריאטין של cellmass בלי שום טעם למה זה הכי טעים ככה אבל אני ממליץ שקודם תתנסו על קריאיטין לפני השימוש בcellmass
    דברו איתי בפרטי אם יש שאלות

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי קריספי צפיה בהודעה
    טוב הרבה נאמר פה ובחלקו לא מדוייק.
    קריאטין לא בריא כל כך לגוף ופוגע בו ולכן לוקחים קריאטין לתקופה של חודשיים ואז מפסיקים.
    קריאטין מומלץ למי שרוצה לנפח את הגוף שלו בצורה משמעותית ולכן הוא נפוץ בקרב מפתחי הגוף,
    אבל למשתמשים מתחילים וכאלה שאינם מתאמנים בצורה סדירה ואינטנסיבית לא מומלץ לצרוך
    את החומר הזה כי יש הרבה סכנות והרווח קטן.
    בקשר לאבקות חלבון. קודם כל אבקת חלבון גיינר מתאימה לאנשים שרוצים להגדיל את מסת הגוף
    וזה כן מתאים גם לאנשים שאוכלים טוב, פשוט האבקה מכילה יותר פחמימה ולכן גורמת לגוף
    להתנפח אבל לא משרירים. על מנת שיראו את השרירים צריך אחרי התקופה שמשתמשים בגיינר
    לעשות חיטובים. אז למה להשתמש בגיינר כי כשמעלים מסה אז בחלקה היא מסת שריר והגוף
    נראה יותר גדול.
    לגבי אבקת חלבונים רגילה, היא מתאימה למשתמשים שרוצים לשמור על מסת השריר בלי לעלות
    בשומן וכן לאנשים שרוצים לעלות במסת שריר אבל לא בצורה דרסטית, כלומר אדם צריך לצרוך
    ביום בין 1.8 ל-2.4 גרם חלבון לק"ג משקל תלוי במבנה גוף גובה וכו'. אם אתה צורך פחות ממה
    שאתה צריך הגוף יתקשה לפתח מסת שריר ובמצבים מסויימים אף יפרק שרירים קיימים.

טוב רשמתי פה מגילה אז אני אקצר לסיום, אם אתה מתאמן מתחיל שרוצה להגדיל מסת שריר
    אבל לא רוצה להתנפח יותר מדי אני ממליץ שתשתמש באבקת חלבון רגילה.
    אם תרצה עוד מידע אתה מוזמן לדבר איתי בפרטי. מקווה שעזרתי.
    אתה מטעה ואני רואה שהרבה בזמן האחרון , קריאטין אפשר לקחת כל החיים רצוף ללא כל חשש (אשמח גם לתת רפרנסים ללא סוף) , אין סכנה בצריכה של התוסף , הגוף לא יפסיק לייצר את הקריאטין בתאים , מנת הצריכה היא 5 גרם ביום.
    אין כל קשר בין מתאמן מתחיל או מתקדם , ההפך בגלל הבוסט שמתאמן מתחיל מתקדם והשוק שהגוף שלו מקבל מהאימונים בהתחלה דווקא שם כן מומלץ לצרוך קריאטין כי זה יכפיל את האפקט , קריאטין סה"כ סופח נוזלים לתא השריר ובכך מגרה יותר את סיבי השריר שעוזרים לך לעלות במשקלים שלך שבעקיפין מעלים אותך במסת שריר (המילה ניפוח דפוקה מהיסוד).
    אין לקריאטין סכנות ואין כל חשש לצרוך אותו.
    אבקת חלבון לא קשורה לשומן או מסת שריר , אבקת חלבון כמו שהיא נשמעת פשוט חלבון , כמו שתאכל קוטג' , כמו שתאכל טונה , כמו שתאכל כל דבר כזה או אחר , שומן יעלה ברגע שתיהיה בעודף קלורי (ממליץ לעבור על כל הנעוצים יש לך חורים בהשכלה)
    פירוק שריר מתבצע רק בגירעונות קלורים שגדולים מידי על מסת הגוף של אותו המתאמן , לא משנה אתה יכול גם לאכול פחממות ואשר יקרא לך פשוט Protein Spearing שפחממה פשוט תהפוך לחלבון וזה יספק את האנרגיה לשריר (לשמירה זה יכול להספיק תלוי במינונים בכל מקרה ובמסת הגוף עצימות אימונים וכו').

ציטוט נכתב במקור על ידי gal_gal צפיה בהודעה
    אוקי תקשיב עד הסוף ולא רק אתה אלא כל מי שקורא את ההודעה ..

אני לקחתי ולוקח תוספות , אני התחלתי עם הגיינר של אופטימום שהוא לא רק מגעיל הוא כבד ואני לא יכלתי להכניס כלום לבטן אחרי זה אז הגעתי למסקנה שזה לא תוספת זה תחליף של אוכל כי אתה מרגיש וגם רואה שהבטן שלך מנופחת כמו אחרי שאתה אוכל הרבה , אבל אחרי הכל אני חייב לציין שעליתי טיפה במשקל , אוקי עכשיו אני יעבור לתוספת האולטימטיבית שהיא התוספת חלבון (מי גבינה) של אופטימום (350 שקל אחרי הנחה) אני לוקח אותה כבר איזה חודש ומשהוא למה אני מתאמן יותר משנה (רציני 5-7 חודשיים) וקשה לי לקבל את החלבון שאני צריך לאכול ביום אז בקיצור ולעניין זה החלבון הכי טעים שיש אפילו שבכל סקופ יש 24 גרם חלבון לעומת הצ'מפיון שיש בו 26 גרם חלבון.
    שווה כל אגורה!
    אני גם לקחתי קריאטין - vasive וזה היה פשוט מגעיל
    אני ממליץ על הדבר הכי אלוהי שקיים שזה הקריאטין של cellmass בלי שום טעם למה זה הכי טעים ככה אבל אני ממליץ שקודם תתנסו על קריאיטין לפני השימוש בcellmass
    דברו איתי בפרטי אם יש שאלות
    א. למה לקחת משהו שהוא טעים ולא בהכרח פועל ?
    ב. CELLMASS סתם יקר ביחס למנה/תועלת/כמות כי הוא מותג
    ג. הוכח שקריאטין אתל איסטר לא פועל ורק הורס את קריאטין המונו שמורכב ממנו
    ד. CELLMASS נכשל בבדיקות מעבדה ולא היה שם את רכיב ה CEE שהובטח

ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe צפיה בהודעה
    אתה מטעה ואני רואה שהרבה בזמן האחרון , קריאטין אפשר לקחת כל החיים רצוף ללא כל חשש (אשמח גם לתת רפרנסים ללא סוף) , אין סכנה בצריכה של התוסף , הגוף לא יפסיק לייצר את הקריאטין בתאים , מנת הצריכה היא 5 גרם ביום.
    אין כל קשר בין מתאמן מתחיל או מתקדם , ההפך בגלל הבוסט שמתאמן מתחיל מתקדם והשוק שהגוף שלו מקבל מהאימונים בהתחלה דווקא שם כן מומלץ לצרוך קריאטין כי זה יכפיל את האפקט , קריאטין סה"כ סופח נוזלים לתא השריר ובכך מגרה יותר את סיבי השריר שעוזרים לך לעלות במשקלים שלך שבעקיפין מעלים אותך במסת שריר (המילה ניפוח דפוקה מהיסוד).
    אין לקריאטין סכנות ואין כל חשש לצרוך אותו.
    אבקת חלבון לא קשורה לשומן או מסת שריר , אבקת חלבון כמו שהיא נשמעת פשוט חלבון , כמו שתאכל קוטג' , כמו שתאכל טונה , כמו שתאכל כל דבר כזה או אחר , שומן יעלה ברגע שתיהיה בעודף קלורי (ממליץ לעבור על כל הנעוצים יש לך חורים בהשכלה)
    פירוק שריר מתבצע רק בגירעונות קלורים שגדולים מידי על מסת הגוף של אותו המתאמן , לא משנה אתה יכול גם לאכול פחממות ואשר יקרא לך פשוט Protein Spearing שפחממה פשוט תהפוך לחלבון וזה יספק את האנרגיה לשריר (לשמירה זה יכול להספיק תלוי במינונים בכל מקרה ובמסת הגוף עצימות אימונים וכו').

א. למה לקחת משהו שהוא טעים ולא בהכרח פועל ?
    ב. CELLMASS סתם יקר ביחס למנה/תועלת/כמות כי הוא מותג
    ג. הוכח שקריאטין אתל איסטר לא פועל ורק הורס את קריאטין המונו שמורכב ממנו
    ד. CELLMASS נכשל בבדיקות מעבדה ולא היה שם את רכיב ה CEE שהובטח
    א.לא קניתי את הקריאטין קיבלתי אותו בחינם
    ב.מה שאתה אומר לא נכון - הקראיטין של cellmass נחשב הקריאטין החדש והמשופר ולפי מאמרים רבים הוא דווקא מוצלח יותר
    ג.בעניין היחס למנה/מחיר ובלה בלה ובלה זה נכון חלקית , ברור שהם מרשים לעצמם לקחת 500 ומשהוא שקל לקופסא אבל יש בקריאטין הזה גם הרבה מעלות

וקריספי אתה בטוח שאתה בכלל מתאמן ומבין בכלל משהוא או שזה סתם ממאמרים ?
    נערך לאחרונה על ידי gal_gal; 31-07-2008 בשעה 00:39.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי gal_gal צפיה בהודעה
    א.לא קניתי את הקריאטין קיבלתי אותו בחינם
    ב.מה שאתה אומר לא נכון - הקראיטין של cellmass נחשב הקריאטין החדש והמשופר ולפי מאמרים רבים הוא דווקא מוצלח יותר
    ג.בעניין היחס למנה/מחיר ובלה בלה ובלה זה נכון חלקית , ברור שהם מרשים לעצמם לקחת 500 ומשהוא שקל לקופסא אבל יש בקריאטין הזה גם הרבה מעלות

וקריספי אתה בטוח שאתה בכלל מתאמן ומבין בכלל משהוא או שזה סתם ממאמרים ?
    ב. איזה מאמרים בדיוק ? הדף "מידע" שישראלבאדי מספקים ? בטח שהם ירשמו שם וישביחו אותו בסופו של דבר הם רוצים למכור
    ג. לא הבנתי מה אמרת אבל יש שם בקושי 40 מנות ב300 ומשהו שקל זה לא משתלם אני יכול לקנות 4 קילו קריאטין מונו רגיל בכסף הזה שישפיע הרבה יותר טוב והרבה יותר אפקטיבי בלי כל הגימיקים של קולמן וכל השיט , ד"א בדיקת מעבדה שתראה שעובדים עליך בעיניים :
    http://www.supplementpolice.com/9898.pdf

נערך לאחרונה על ידי airwolf67; 31-07-2008 בשעה 02:48.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,874 | הודעות: 8,173,461 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect