בושה איך שבית"ר שיחקה..
קאלה הזה פשוט אפס.. טעויות של חובבן..
אבל תכלס- נגיד ובית"ר הייתה עולה לשלב המוקדמות הבא, היא גם ככה הייתה מקבלת בראש מברצלונה, והרבה יותר מחמישייה, אז זה לא כ"כ משנה.
בושה איך שבית"ר שיחקה..
קאלה הזה פשוט אפס.. טעויות של חובבן..
אבל תכלס- נגיד ובית"ר הייתה עולה לשלב המוקדמות הבא, היא גם ככה הייתה מקבלת בראש מברצלונה, והרבה יותר מחמישייה, אז זה לא כ"כ משנה.
|
|
5-0 איזה השפלה
כל מילה של שגיא בחדשות הספורט נכונה!
העיקר נפטרו מקורנפריין אה :\
צדק פואטי
חבל .. דווקא חשבתי ללכת למשחק מול בארסה :\
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
קצת עצוב לראות פה אנשים שמחים בגלל שקבוצה מפסידה...
הרי אתם תיצאו הלוזרים בסוף שנה.. אתם יודעים שבית"ר תיקח את הליגה, למה להיות
כאלה אטומים וילדותיים.. תגידו הם מבישים, גועל וזהו.. לא, רציתי שברצלונה יתנו להם..
ידעתי מראש.. ואי איזה אפסים.. מה אתה מזיינים בשכל בחייאת ראבק.. לפני שבוע כולם ראו
איך בית"ר יצחה את הפולנים המסריחים האלה.. מה לעשות שהמנג'ר והמאמן חסרי השכלה, ולא
ידעו שבשביל להגיע לליגת אלופות צריך שוער ברמה.. שום שחקן לא אשם.. רק השוער.. לחטוף
שער אחרי 9 דקות? הוא פשוט חולה נפש קאלה הזה.. קיצר חברייה תצחקו כמה שאתם רוצים, אבל
עובדתית - בית"ר ירושלים הולכת להתפרק פה כל הליגה, עניין של זמן.
חחחח העיקר היה פה איזה דן XX אמר לי בפרטי אם בית"ר עולה ,הליגה הישראלית עוברת את הליגה הבלגית,קודם כל זה לא נכון גם אם ביית"ר היו עוברים את קרקוב הבלגים היו הרבה לפנינו, ועכשיו בכלל אנחנו מתחת נראה לי לליגה האוסטרלית,אוטרית,קרואטית,פולנית ואני גם לא אתפלא אם יפנית...
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
מישהו אמר שלא? רשמתי בכוונה שללא ספק אתם הקבוצה הטובה בליגה,אבל מה לעשות שאתם לא טובים מספיק בשביל אירופה.
אישית,לפני שבוע כולם קפצו וכבר ראו שברצלונה תהיה פה בארץ כאילו שהיו בטוחים שעוברים בטוח את הפולנים...עכשיו זה התפוצץ להם בפנים.
קאלה? בטח לא שוער בשביל צ'מפיונס...אבל מישהו בקבוצה היה צריך לחשוב על זה קודם...כאילו,לא למדו משנה שעברה?
מצטער לאכזב אותך,אנחנו מקום 21
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/...crank2009.html
תראה לפני מי אנחנו
אני כבר אמרתי את שלי משנה לשנה הכדורגל בארץ ניהיה יותר ויותר גרועה ביתר חייבת שוער חדש ודחוף עוד לפני שתיגמר עונת העברות כי בלי שוער ביתר תאכל הרבה בראש השנה גם בנאדו כבר לא ילד הוא כבד וואלה בנאדו לארץ מספיק לעונה הבאה ביתר חייבת בלם חדש גם גרשון לארץ מספיק עכשיו הוא סתם אחד שמן
את מי יביאו כישראלי? תחשוב אתה.. המדינה שלנו היא מדינה מוגבלת..
אם היו מאשרים להביא יותר זרים, כמה הכדורגל שלנו היה משתפר..
בנאדו וגרשון 2 זקנים.. בן יוסף לא צעיר יותר.. מה שאומר שחייב בלם זר,
אבל לא מספיק 1... בנוסף להביא כיום שוער זה או אוואט או שוער זר..
אוואט יספיק לבית"ר לשנה או שנתיים לא יותר מזה.. בעיה, בעיה.. לא קל
למצוא תשובה פה.. אבל אתה צודק, הכדורגל ההישראלי נהיה גרוע משנה
לשנה..
כל מה שיש לי להגיד, זה תודה.
לכל אוהדי ביטר, שאמרו שיעברו, ושביטר תעשה בצפר.
הלוואי ואני אראה אתכם מרימים את האף ככה שנים על גבי שנים, ואראה אתכם מתבאסים שנים על גבי שנים.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
לא מבין מה כל כך כיף לך ? הולך ליהיות פה שוב ליגה משעממת וכל הארץ רצתה לראות פה את ברצלונה .
בקיצור אם לאוהדי ביתר יש טיפה שכל כל נגיעה של קאלה בכדור בוז אם לא יעיפו אותו עד המחזור הראשון , זה לא יעבור בשקט מבטיח לכם - שוער אפס.
לא מבין מה שום חשב לעצמו ? באמת שלא מבין - הוא ראה כמה האפס הזה מסריח - אני בטוח ששומי ידע כמה חוסר בטחון הוא משדר לשחקנים שלו - שום גם צריך לעוף (כן כן הוא גם צריך לעוף ואל תאמרו שזה שטויות )חבל כי יכול להיות שבואטנג לא יהיה פה שנה הבאה ויהיה הרבה יותר קשה לעלות . ביתר חייבת אבל חייבת בלם חדש על רמה - עם ניסיון בליגת האלופות עכשיו לא לחכות לעונה הבאה - גם ככה לא קשור מה יקרה ביתר תיקח את הליגה אז עדיף ששוער ובלם יתחילו להכנס לעניינים - ראינו את אבראו.
עכשיו הגיע הזמן לדבר על שחקנים שביתר חייבת לשחרר העונה - כמה נקודות למחשבה :
מיכאל זנדברג - בן 28 הביא עונה אחת מצוינת בביתר , לא תורם כלום באירופה וצריך לפנות במה לצעירים ( גם לחיפה אסור להחזיר אותו אם חושבים קצת על העתיד ) .
עידן טל - היה בלוף בחיפה ונשאר בלוף בביתר - עדין אחד השחקנים הטובים שיש בליגה אבל ביתר צריכה שחקן טוב יותר בעמדה שלו אם תקציב כזה (יהיה קשה להשיג כזה אבל אפשרי אם מעפיים את קאלה ) .
יואב זיו - אפס , פשוט אפס אני ממזמן הפסקתי לראות את הליגה הישראלית אבל מאז שהוא הצהיר שהוא רוצה ללכת לקופנהאגן הוא ניהיה לי אפס .
צריכים להשאיל איזה חלוץ או שניים עוד העונה - חבל להרוס לצעירים המוכשרים האלה עוד עונה .
קאלה- אין לי מילים , אוהדי ביתר חייבים לפעול ומהר אם לא יהיו שמועות בזמן הקרוב .
אריק בנאדו - לא יודע אם להעיף כי הוא עדין בלם פשוט מצוין בקנה מידה ישראלי , גם הוא כמו כל ביתר אתמול קפא במשחק - אבל חייבים להביא תחליף לעמדה הזאת.. ביתר חייבת לנסות להשאיר את בוטאנג גם לעונה הבאה .
חבל חבל .. התבאסתי כמו לא יודע מה :\ ואני מצחיק שקאלה פאקינג נחשב זר ושום השאיר אותו חחחחחח ......... לא יודע מה איתכם אותי זה מאוד מצחיק . בשביל מה ? יש פה אחלה שוערים ישראלים .. חתיכת אפס מסריח השום הזה- אני בטוח שאם זר שחקן שדה ביתר היתה נראית הרבה יותר טוב וגם פרננדז שחקן ברמה .
פרננדז , בואטנג , אלברס , אבראו - השחקנים האלה הם אחלה שחקנים ... אם תשימו לב כל ההתקפות הגיעו מהאגב של יואב זיו האפס המסריח הזה בלי טיפת כבוד לסמל - לא חזר להגנה כמעט כל פעם.
עוד זר אחד בהגנה וביתר נראית אחרת - אבל שום רצה את קאלה לא ? טחח :\
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 07-08-2008 בשעה 07:41.
Siete