נכתב במקור על ידי
skYlancer
אני רוצה לראות סקר של של כמה מאות אלפים אני לא רוצה לראות סקר או אתר מסריח של כמה מאות או אלפים .
זה חרטה כמו לא יודע מה , למדריד ולברצלונה יש הכי הרבה אוהדים בעולם ואפשר לראות את זה בכל מקום . הייתי ביוון בספרד ובטורקיה . בכל מקום ריאל מדריד או ברצלונה - גם לליברפול לא חסר. הייתי במקומות שכולם שם תיירים עוד אז תבין .. את האמת ? אני עכשיו ידבר טחלס ? אני לא יהיה מה השנה אבל עד לשנה שעברה לברצלונה היה את הכי הרבה אוהדים בעולם ואני יכול להגיד את זה כמעט בבירור . גם בארץ יש להם הכי הרבה אוהדים .
וDESIRE , תפסיק לזין את השכל ולומר דברים שאתה לא באמת יודע אותם - היית פעם בחו"ל במקום של תיירות וראיתה מה הולך בעולם שבחוץ ? או שסתם אתה מסתמך על הדעות האישיות שלך ? תענה לי טחלס.
ואגב REDDEVILS אל תאמר דברים שאתה לא יודע , הINCOME של מנצסטר כולה גדול במיליון משל ריאל , ריאל עשירה בכמעט מיליון יורו . מנצסטר לקחה את הצמפיונס עוד עונה שעברה (והINCOME אותו דבר) , זה דבר שמראה כמה אויהדים יש לנו בעולם , כמה קונים חולצות וכמה אוהדים מגיעים למשחקים . כמו שאמרתי - לדעתי לריאל וברסה יש את הכי הרבה אוהדים בעולם , עם כל הכבוד ליונייטד .