האם לדעתכם צריך יצחק שום להתפטר?
אני חושב שלאא...אבל הוא עשה טעות ענקית שהוא לא פתח עם פרננדז ולא עם הרכב התקפי!!
הוא יכול לקחתצ את הליגה ולנסות שוב פעם שנה הבאה..אני חושב שצריך להשאיר אותו בביתר( למרות שאני אוהב חיפה)
מה אתם חושבים?
האם לדעתכם צריך יצחק שום להתפטר?
אני חושב שלאא...אבל הוא עשה טעות ענקית שהוא לא פתח עם פרננדז ולא עם הרכב התקפי!!
הוא יכול לקחתצ את הליגה ולנסות שוב פעם שנה הבאה..אני חושב שצריך להשאיר אותו בביתר( למרות שאני אוהב חיפה)
מה אתם חושבים?
קרא חוקי חתימות
|
|
לא!
וגם גאידמק לא צריך לפטר אותו
הביא לו דאבל וגם הם ישחקו מעולה שנה שעברה אז בסדר הפסידו אירופה..ויסלה קבוצה ממש טובה!
הבעיה שלהם עכשיו זה עם אבראו שהוא בא בשביל אירופהו עכשיו אין אירופה כנראה הוא ירצה לעזוב.
(ואגב אני אוהד מכבי תל אביב)
נערך לאחרונה על ידי Or8ParKer; 08-08-2008 בשעה 21:47.
כן, הוא צריך לשלם על זה שלא ידע איך לנהל קבוצה כמו שצריך לפני משחק...
ובמיוחד הפרט החשוב ביותר - לא ידע שלא נותנים לקאלה להיות בשער אחרי שנה אומללה
שבגללו קבוצה שלמה עפה, וגם השנה..
אני חושב כמוך למעט זה שהוא צריך לשלם על זה, מאמן לא צריך לשלם בפיטורים על טעויות ניהול אבל שזה עקבי אז כן.
בכל מקרה קבוצה כמו בית"ר לדעתי צריכה מאמן יותר גדול משום, מישהו זר, הרעיון של אוחנה באמת נחמד, הוא סמל והכל אבל מקצועית הוא לא מספיק טוב, בתור עוזר מאמן הוא יכול להיות מצוין בבית"ר.
יהיה כיף!
אני דווקא חושב שהוא צריך להתפטר. יש לו חלק לו קטן בהפסד לויסלה, הוא לא הכין את בית"ר כמו שצריך לגומלין.
וחוץ מזה, הדאבל של בית"ר שנה שעברה היה צפוי מהתחלה.
בית"ר היא הקבוצה הכי טובה בליגה שלנו, יש לה תקציב גדול בהרבה משל שאר הקבוצות ויש לה גם סגל חזק יחסית לשאר הקבוצות בליגה.
אני קצת מקצין פה אבל זה כמו שתביאו לילד לאמן עכשיו את נבחרת ארה"ב בכדורסל ותגידו שהם לוקחים תארים בגללו..
אם שום מפוטר ביתר לא לוקחת אליפות העונה ולא ב5 עונות הקרובות
אני חושב שהוא מאמן שלא היה צריך להביא מראש, אבל לפטר עוד מאמן ישבור את ביתר
טוב שלא הגזמתה אחי
בית"ר עדיין הקבוצה עם התקציב הכי גדול מה שנותן לה אפשרות
לרכוש שחקנים וזה מה שעושה אותה טובה
בית"ר בלי גאידמק לא שווה כלום יחסית לליגה בית"ר צריכה להיות הרבה
יותר טובה אבל עובדה שהיא מנצחת תוצאות קטנות
מעניין את מי ינפו מהסגל למה זה לא "מוצדק" להחזיק סגל כל כך גדול
אם הם לא בליגת אלופות
]
"לנצח אצלי בלב, אותך אני אוהב
הפועל תל אביב לעולם ועד"
עם סגל כזה כל מאמן היה מביא לביתר דאבל , הוא עוד הביא בפנדלים למי שזוכר .
בכדורגל יש כזה דבר מבחן תוצאה (במיוחד נגד קבוצות ברמה של קראקוב וקופנהאגן) - שום לא עבר אותם והגיע הזמן לפנות את המקום למישהו חדש , כנ"ל לגבי קאלה ועידן טל.
Siete
בטח שהוא צריך להיתפטר אחרי כישלון כזה חייב להיות איזה משהו שיזעזע קצת את השחקנים.
נו אזמה שהתקציב שלה הכי גדול?... התקציב זה לא הכל, צריך פשוט לדעת לבחור שחקנים טובים וזולים...
ותאמינו ליי לא חסריםם!
קרא חוקי חתימות
שום צריך ללכת , יחד איתו גם שפיגל . אבל את אבראו שלא יעיפו , נכון שהוא בא בשביל אירופה אבל למה שלא תשתמשו בו גם בליגה ?! , מי שצריך ללכת זה עידן טל בן שושן והצעירים שלא משחקים שיושאלו ..
לגיאדמק אסור בפירוש להביא לא את מלמיליאן ולא את אוחנה .. למרות שהם סמלים , מלמיליאן לא מביין בגרוש איך מאמנים , להביא מאמן מהליגה השנייה לקבוצה הכי גדולה בארץ זה הדבר הכי מטומטם שאפשר לעשות ..
אוחנה עוד בסדר יחסית לאימון אבל גם הוא לא מתאיים ..
המהלך שגיאדמק צריך לעשות זה להביא את האחד והיחיד שיעזור לביתר - רוני לוי !
עם המשמעת והנחישות שלו והכוח להחזיק שחקנים יעזרו לביתר ..
הרי אתם זוכרים איך הוא שלח את קייסי הביתה וגרם לו לפרוש ,
כזה מאמן צריכים .. שלא מפחד לעשות שינויים ולעיף שחקנים גדולים !