האם שוסטר צריך להשאר ?
כן! הוא הוכיח את עצמו בתפקיד
לא , צריך למצוא מאמן מנוסה ברמה עולמית
כן ,אבל אם הוא יעזוב זו לא תהייה טרגדיה גדולה...
האם שוסטר צריך להשאר ?
|
|
כן, אבל יש אבל.
לריאל היה הרבה מזל העונה, במיוחד בתקופה שרוביניו וקאסיאס הצילו אותה שוב ושוב, אחריי זה הם כבשו בזכות ראול שהחזיק אותם לבד. ריאל לא יכולה להסתמך על כזה מזל שוב. ההדחה מליגת האלופות ע"י רומא היא גם נקודה למחשבה.
אבל לדעתי הוא צריך להישאר לפחות עוד עונה.
חייב להשאר למרות שאני לא הכי מעריץ גדול שלו , אפשר להבין את ההדחה ש5 שחקני הרכב לא משחקים ו10 שחקנים גם בברנבאו .. את זה באמת אפשר להבין . את מה ששחר אמר זה חרטה .. הסיבוב הראשון היה הטוב בהיסטוריה של הליגה הספרדית וצריך להריך את זה אחרי זה כולם נפצעו במיוחד ואן ניסטרלוי שחזר לסגל רק אתמול אחרי חודשים וחצי והיה כמה משברים .. ריאל כבשה מלא שערים בלי ואן ניסטרלוי וגם על זה צריך להביא כבוד .. כמות השערים שלה בלי רוד היא אחת הטובות באירופה 4 פחות ממנצסטר חסר 2 משחקים ) .. אני מאמין שעם חיזוק קטן בקישור האחורי והצעירים ילכו והישתבחו היא תיהיה אחת מהשתים הטובות בעולם ... צריך לתת לו עוד אין מה להגיד בסופו לש דבר ראינו מריאל כדורגל יפה בהרבה חלקים העונה .. סופרקלאסיקו ביום רביעי בליע קנאברו והיינצה מקוה שיהיה טוב .
Siete
למרות שריאל גם העונה לא הציגה כדורגל מבריק ושוטף הוא עשה את זה בהרבה יותר סטייל מקאפלו
למה? חוץ משמינית גמר האלופות הייתה עונה סבבה!!!
כן, הוא צריך להישאר בגלל שהוא הביא לאליפות עם עונה לא רעה בכלל, אבל אם הוא יעזוב זה לא יהיה הכי קריטי.
נערך לאחרונה על ידי -Raul-; 05-05-2008 בשעה 21:24.
Real Madrid ♥
ברק שוב אני יאמר ריאל מדריד שחקהבחללק הראשון של העונה כדורגל שוטף ואחד היפים באירופה ואין מה לומר על זה .. חלאס לנסות לזין תשכל כל פעם .
Siete
אני במקום רמון קלדרון זורק את שוסטר קיבנימט.
שמעו אם כל הכבוד למאמן ההולנדי הזה, הליגה השנה הייתה ממש חלשה, אני רוצה
לראות אותו מול ברצלונה חזקה, סביליה שחוזרת לעצמה, וקבוצות נוספות שנותנות פייט
ראוי. הרי בתאחלס ריאל השנה נתנה המון המון הזדמנויות לברצלונה לבוא ולקחת ממנה
את האליפות אחרי פעם של 10 נקודות, הקטאלונים לא ניצלו זו כבר בעיה אחרת.
אני בתור בעלים של ריאל, לוח באופן מיידי את ז'וזה מוריניו. חברייה הוא אחד המאמנים הטובים
בעולם כיום, טקטיקן אדיר, יש לו ראש מודרני, וראש ממש טוב בבחירת סגל שחקנים. תחתים
אותו ל3-4 שנים, תן לו לבנות קבוצה לתפארת לפחות שנתיים בנייה, עם הגנה חזקה, קישור יציב,
והתקפה מהירה ולא זקנה שמורכבת מ2 שחקנים בני 30+, זה לא מה שיביא את ריאל לצ'מפיונס
אם כל הכבוד לחלוצים הנהדרים האלה. מוריניו באמת יכול להחזיר את ריאל למה שהיא הייתה בעבר,
צריך לתת לו את הצ'אנס - זאת ההזדמנות, אבל כנראה שזה יקרה רק בעוד כמה שנים טובות.
הוא חייב להישאר הוא עשה רק טוב למועדון הזזה והוא הוכיח את עצמו עובדה שלא היה מאבק רוה השנה על המקום הראשון
להרשמה לאתגר היפ הופ וראפ!!!!
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=612638
"מה שקשה נעשה היום,מה שבלתי אפשרי נעשה מחר"(גולני)