Fools Gold - המירוץ לזהב
שנת יציאה:2008
ז'אנר:הרפתקאות / מתח / קומדיה / רומנטיקה
אורך הסרט: 113 דקות (בערך שעתיים!)
במאי:אנדי טנאנט
שחקנים:מת'יו מקונוהיי, קייט האדסון, דונאלד סת'רלנד, אלקסיס דזינה, איוון ברימנר, ריי ווינסטון, קווין הארט
דרוג גולשים (ממוצע לאתרי סקרים) 6.3
תקציר:
ב1715 במהלך סופה קשה טבעה "נדוניית המלכה", ארבעים ארגזים מלאים בזהב תכשיטים ומיטב האוצרות של הממלכה. למרות החיפושים במשך העשורים השונים הספינה הטרופה מעולם לא נמצאה.בנסיון לאתר את האוצר בנג'מין פיניגן (מתיו מקונוהי) השקיע את רוב הזמן שלו ושל משפחתו, דבר שעלה לו בחיי הנישואין ובקריירה שלו. אבל בנג'מין לא מוותר. הוא נחוש למוצא את "המלכה דורי" ולהתעשר.
אישתו של בנג'מין, טס (קייט האדסון) הצליחה למצוא עבודה על גבי יאכטה יוקרתית ששייכת לביליונר ראוותן (דונלד סאת'רלנד). אך כאשר בנג'מין מגלה רמז על המיקום של האוצר הוא בטוח שהפעם הוא ימצא אותו. הודות לכריזמה ולאישיות הכובשת שלו הוא מצליח לשכנע את טס ואת מעסיקה הביליונר לצאת איתו למסע הרפתקאות.
לאורף המסע צוות המחפשים שלנו נתקל בהרפתקאות שונות , ובניהם בריחה מה"רעים" , מציאת רמזים למקום המסתור , וכמובן הריבים בין בנג'מין לטס..
וזה לא הכול , בסוף הסרט הם נמצאים במצב מאוד מסוכן! אבל מצחיק!
תמונות:
טריילר רישמי:http://www.youtube.com/watch?v=2IInvMZcE-Y
ביקורת אישית:
סרט ממש ממש מצחיק ומעניין! , הקאסט ממש בחירה מוצלחת! , כל ההרפתקה הגדולה שלהם אחרי החיפוש אחרי האוצר גרמה לי בעצמי להיות הרפתקן לא קטן... , אהבתי את המרירות והמריבות בין טס לבנג'ין (השחקנים הראשיים!) , הרבה הרבה זמן לקח לי להירגע מהסרט! , הסרט הזה הוא אחד הסרטים הראשונים שהוצגו באיכות HD ומומלץ לראות בYEPlayer , באיכות HD וסאונד מטורף אתה ממש מרגיש שאתה שם.. , אני ממליץ לכולם קודם כל להוריד אותו לראות אותו בנגן שכתבתי למעלה וגם כמובן עם סאונד טוב! , ההרפתקה הגדולה ביותר בסרט היא כל ההכנה והצילומים! , כל המרדפים וכל ההרפצקה והמסתורין!
תהנו!![]()

ציטוט ההודעה