שאיפה בלונדינית (2007)
תמונת הסרט :
שחקנים :
ג'סיקה סימפסון, לוק ווילסון, פנלופה אן מילר, רייצ'ל לי קוק, אנדי דיק, ווילי נלסון, דרו פולר, שירלי ברנר
ז'אנר: קומדיה / רומנטי
אורך: 93 דקות
צוות מקצועי :
במאי: סקוט מארשל.
חברת הפקה: Millennium Films, Papa Joe Films.
תקציר:
כמה ממכם שומעים את כל הבדיחות על הבלונדיניות ,שהם קצת מפגרות ופרחות,בסרט הזה תוכלו לראות זאת.בחורה צעירה (ג'סיקה סימפסון, "הדיוקס קורעים את הזארד", "סופר בלונדינית"), הולכת בעקבות הלב שלה ועוזבת את עיירת מגוריה הקטנה כדי לעבור להתגורר בניו-יורק ולהפתיע את ארוסה המתגורר כבר במקום בלי שהוא ידע מזה שהיא מגיעה אליו. אך אז היא מגלה כי הוא איננו מאוהב בה כמו שהיא חשבה, וכי הוא בגד בה במשך כל התקופה. בלי שום ברירה היא מחליטה להישאר בעיר ואף מוצאת עבודה כנערת משלוחים בחברה גדולה מאוד. להפתעתה, היא פתאום מקבלת קידום בעבודה מהבוס לעבודה, אך היא איננה יודעת כי הפכה בעצם ללא ידיעתה לכלי משחק של שני מנהלים בכירים בחברה (פנלופה אן מילר ו-אנדי דיק) אשר זוממים לסלק את מנהל תאגיד החברה הזאת. בזמן שהיא עובדת ומטפלת בכל הבעיות היא גם מתהאבת במנקה החלונות של החברה (לוק ווילסון).
הסרט כולל סטנות קורעות,וקטעים דרמתים וכוללים קומדיה בתוכה,הסרט מומלץ לכל אוהבי הקומדיה הרומנטית.
תמונות מהסרט :
בלונדיות משוגעת
בחברה !
.........
סרטונים מהסרט :
הטרייליר :
http://www.youtube.com/watch?v=Fn-QIjH3mBs
......
מידע נוסף:
השחקנית גסיקה סימפסון משתתפת בסרט,היא שחקנית מעולה,הסרט מומלץ.
סרט זה סוחף אותכם להרפתקאה רומנטית ומצחיקה במיוחד.
......
חוות דעת אישית:
אני חושב שזה סרט מצוין,מצחיק רומנטי,ומצאיותי.
אני אוהב כאלו סוגים של סרטים הם מאוד משמחים ומצחיקים אותי,וגורמים לי לחשוב יותר עמוק ולצחוק יותר.
אחלה סרט,אחלה שחנקים,אני אהבתי,ממליץ לכולם.
ציון הסרט :
![]()

ציטוט ההודעה