תמונה:
תקציר:
כאשר נורית מגלה שאהובה נהרג, היא מחליטה לא לאהוב יותר לעולם, אך כאשר הנסיך המפרדינק בוחר אותה לנסיכתו, אין לה ברירה אלא להתחתן איתו. כאשר הנסיכה נחטפת ע"י גאון גס רוח, ספרדי שיכור ודורש נקם במות אביו וענק משעשע, גבר זר בחליפה שחורה מציל אותה מידיהם, והסיפור רק מתחיל...
שחקנים:
קרי אלווס, מנדי פטינקין, כריס סרנדון, כריסטופר גסט, רובין רייט-פן
במאי ושנת יציאה:
רוב ריינר, 1987
משפט מחץ:
"שלום, קוראים לי איניגו מונטויה, אתה הרגת את אבא שלי, תתכונן למות"
חוות דעת אישית:
תראו, זה קלאסיקה. אין משהו יותר מוצלח מזה. ק-ל-א-ס-י!!! זה כמו הבטהובן של המוזיקה! כמו החיים יבין של ערוץ 1! זה קלאסה מדרגה ראשונה. השחקנים שמשחקים בצורה נהדרתף השנינות המתוחכמת של חלקם, הבדיחות המוצלחות, האקשן, והפסקול המדהים ביופיו (מוכרח לציין!!!) הופכים את הסרט הזה לחוויה משפחתית ואישית. הרי אין שום ספק שכל אחד שראה את הסרט צחק, התרגש, נמתח, ובקיצור נהנה מכול דקה ודקה בסרט הזה.
הבמאי רוב ריינר מוכר בעיקר במשחק בסרטים ובסדרות שונות, אבל ללא ספק הבימוי של הסרט הוא שהפך אותו למוצלח, כמו שעשה בסרטים "כשהארי פגש את סאלי" וב"אני והחבר'ה".
פאנץ'-ליינים מבריקים בכל זמן נתון, כימיה מדהימה בין השחקנים, ליהוק מצויין, וללא ספק המשפט שנשאר חתום בליבנו לאחר סוף הסרט "שלום, קוראים לי איניגו מונטויה, אתה הרגת את אבי, התכונן למות".
סיכום:
קלאסיקה של הקולנוע, קצה הקרחון של גאונותה של הוליווד, הטופ שבטופ, מהנה ומוצלח ביותר.
ציון סופי:
10/10
כמה סרטונים מהסרט:
סיפורו של איניגו מונטויה
חלק ראשון מהסרט (כדי להשאיר אתכם במתח...)
מקס בעל הקסם
בור היאוש
תגיבו ותהנו, לכו לראות את הסרט, זה סרט ממש ממש טוב!

ציטוט ההודעה