הם עושים צחוק???
קסיאס השוער הכי טוב בעולם והוא לא ברשימה??? מי צריך את אלמוניה לעזזל , איזה מוגבלים בחרו את הרשימה הזאת?! ממש שערוריה!!!
הם עושים צחוק???
קסיאס השוער הכי טוב בעולם והוא לא ברשימה??? מי צריך את אלמוניה לעזזל , איזה מוגבלים בחרו את הרשימה הזאת?! ממש שערוריה!!!
|
|
הבוחרים דפוקים!!!יש מלא שחקנים שלא הכניסו אותם!!!רונאלדו יקח אבל זה לא אומר שהליגה בספרד לא טובה !!!
שמע אחי
מי שחשב שהליגה הספרדית יותר טובה מהאנגלית הוא פשוט אחד שלא מבין בכדורגל.
בליגה הספרדית לא היה את המותחן הזה של הליגה האנגלית שהוכרע במחזור הסיום, בליגה הספרדית אין 4 קבוצות שרצות בטבעיות על האליפות כל שנה, ועובדה גם שבצ'מפיונס 3 מ-4 האחרונות הן אנגליות.
בליגה האנגלית יש את האצטדיונים, האוהדים, המשאבים והשחקנים הטובים בעולם.
הליגה האנגלית הייתה מותחת יותר השנה , אבל לפני שנתיים הליגה הספרדית היתה הכי טובה לדעתי(06-07) .
הליגה האנגלית הוכיחה שהרמה שלה גבוה יותר (3 מתוך 4 כמו שאמרתם) , אין מה לעשות השנה זה נכון .
מקוה שהשנה זה ישתפר - לריאל ובארסה יש סגלים נדירים .
אולי ויאריאל או אתלטיקו (אם יעלו) ישפיעו קצת ,אבל קשה לי להאמין - 4 הגדולות באנגליה טובות מויאריאל ואתלטיקו .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 23-08-2008 בשעה 14:20.
Siete
אז אולי השנה לא הייתה תחרות כמו בשנה שעברה , מה אני אשם שריאל מדריד קבוצה מצוינת שלוקחת את כל הקבוצות האחרות בעולם...זה עדיין לא מפחית מערכה של הליגה בספרד , ניו אחלה קרבות על היירידה , על המקום שהני , על הכרטיסים לאירופה ועוד...
תגיד למה קרבות ירידה זה דבר שקשור לרמה הטובה של הליגה?
גם לנו בליגה הייתה בשנה האחרונה מלחמה ענקית על הירידה, אז זה עושה את הליגה שלנו הכי טובה באירופה? לא.
אתה לא יכול להשוות בין קרב על אליפות לקרב על מקום שני או מקום באירופה. זה רק קישוט לעומת הדבר האמיתי.
ואף אחד לא האשים אותך אל תבכה
מי בוכה =\ ?
הקרב על הירידה זה דבר מעניין כמו שבסוף השנה קבוצה כמו סראגוסה ירדה ליגה או שדפור הייתה בתחטית באמצע העונה , זה גם סוג של מותחן , אמנם פחות טוב אבל גם נחשב...
חח עלק קסיאס לא שם,
מסי לא יזכה, תראו איפה מנצ'סטר ואיפה יונייטד?
מסי לא הנהיג, פה ושם מהלכים וזה..
לעומת זה רונאלדו היה מנהיג רק בזכותו ליונייטד היה דאבל.
לדעתי קסיאס צריך להיות שני אחריו.
כ.רונאלדו צריך לקחת את התואר בקלות אבל שנה הבאה זה יהיה מסי
רונאלדו או מסי .
כמה צפוי..
" אני מביט בך עומד ירושלים שלי לעד , אני מביט בך עומד את בירת ישראל
אני מביט בך דומע בשמחה אני שומע - את שירת ההלל לך ירושלם "
http://img6.imageshack.us/img6/5318/file0big.jpg
קאפלו : " הכי התרשמתי מהעיר ירושלים , יש שם אווירה שונה לחלוטין , כאילו אתה נושם אוויר אחר "
יוסי שבחון : " זו בית"ר ירושלים וזה טדי , אין מה לעשות "
בליל האיחוד הסופי , כשיגידו לי לומר " אם אשכחך ירושלים " אוסיף בליבי את שמך הפרטי קצת לפני ירושלים ...
רונאלדו לוקח.
מסי יקטוף את המחמאות ואת המקום ה-2/3.
אם לפיפ"א יש כבוד, שיתנו לאדווין ואן דר סאר או פול סקולס.
2 שחקנים ענקים שכבר מגיעים לזקנה, ולמרות זאת משחקים כמעט כל משחק ובזכותם מנצ'סטר זכתה במה שזכתה.
מגיע להם.
ואם אני הייתי מחליט מי יקבל? הייתי נותן לאדווין