קרדיט לאתר הומור
ולא העתקתי תבדיחות מהפורום
נתחיל!
3הומואים מתים ובני זוגם מחליטים לשרוף את גופתם. בהלוויה שלושתם ישבו ודיברו. הראשון אמר, חבר שלי אהב לטוס, אני אפזר את האפר שלו ממטוס.השני אמר, חבר שלי אהב את הים, אני אפזר את האפר שלו בים. השלישי אמר, חבר שלי היה מאהב מצויין, אני אשים את האפר שלו בתבשיל צ`ילי, שהוא יקרע לי את התחת פעם אחרונה
שאלה: "מה זה תחת של הומו?"
תשובה: "בשר טחון..."
חייל אחד, צנחן, חוזר מהקורס צניחה הביתה ומספר לאבא שלו מה היה : "טסנו במטוס והגיע הזמן לקפוץ, המדריך פתח את הדלת וכולם קפצו חוץ ממני,אמרתי למדריך שאני מפחד אז הוא אמר לי שאם אני לא קופץ אז הוא מזיין אותי בתחת"."נו, וקפצת ? " שואל האבא."קצת, בהתחלה" אומר החייל.
שקע אומר לתקע : "בוא נשחק מחבואים." אז תקע משיב לו: "טוב, אם אתה מוצא אותי אתה מזיין אותי כל הלילה ואם אתה לא מוצא תדע שאני מאחורי הספה..."
שאלה: "איך שמונה הומואים נכנסים בג`יפ?"
תשובה: "ארבע על ארבע..."
אמא של יובל באה לבקר אותו ולאכול אצלו ארוחת ערב. כשהיא היתה אצלו, היא שמה לב כמה שהשותף שלו לדירה נראה טוב ושהיחסים ביניהם נראים כיותר משל שותפים. במהלך הארוחה יובל שם לב אז הוא אומר לה "אמא, אני יודע מה את חושבת, אבל אנחנו רק שותפים".כמה ימים אחרי, השותף של יובל שואל אותו "ראית אולי את המצקת למרק מהכסף? יכול להיות שאמא שלך לקחה אותה?" יובל אומר, קשה לי להאמין, אבל אני אשלח לה SMS ואשאל אותה. הוא שולח SMS: "אמא, אני לא אומר שלקחת את המצקת, ואני לא אומר שלא לקחת את המצקת, אבל אנחנו לא מוצאים אותה מאז שהלכת". אז היא שולחת לו SMS חזרה "יובל, אני לא אומרת שאתה שוכב אם השותף שלך, ואני לא אומרת שאתה לא שוכב עם השותף שלך, אבל אם הוא היה ישן במיטה שלו, כבר מזמן הוא היה מוצא את המצקת"....
מהם הדגנים הכי אהובים על הומואים?
תשובה: כריות...
הומו הולך לרופא לקבל תוצאות של בדיקות שעשה. "אני מצטער לאמר לך " אומר הרופא "שיש לך כנראה איידס !! ". "דוקטור " אומר ההומו "מה אני יכול לעשות ???! ". הרופא: " שמע, כשאתה חוזר הביתה תאכל כמה נקניקיות עם חרדל, חצי ראש כרוב, שני גזרים, צנצנת לבן, מאה גרם שזיפים שחורים, מאה גרם אגוזים, שתי פרוסות לחם עם הרבה מיונז ותשתה בקבוק גדול של מיץ גוייבות ". "דוקטור " שואל ההומו "וזה ירפא אותי ??? ". "לא " עונה הרופא "אבל זה יזכיר לך בשביל מה אלוהים נתן לך תחת !!! ".
בחור מובטל הגיע למחנה עבודה של חוטבי עצים, כדי למצוא מעט פרנסה. המחנה באזור שומם אדם ומרוחק מכל מקום יישוב. לאחר מספר ימים הוא פונה לאחד הפועלים ושואל אותו: "מה קורה פה? אני רואה במחנה רק גברים. מה אתם עושים בנדון?". הפועל אומר לו: "נסה את החבית מאחורי המקלחות". הבחור הולך מאחרוי המקלחות ומגלה חבית עם חור במרכזה. הוא מוריד את מכנסיו מכניס את האיבר לתוך החור ומקבל לתדהמתו מציצה מהממת. הבחור חוזר מותש לחדרו ואומר לפועל שהפנה אותו: "מהיום אני הולך כל יום אחרי העבודה לחבית. היה לי כיף לא נורמאלי!". הפועל עונה לו: "לא תוכל ללכת לחבית ביום שישי"."למה?". "כי ביום שישי אתה בתוך החבית".
גרוזיני אחד מגיע לפסיכיאטר. "כן, מההבעיה?", שואל הדוקטור."אל תשאל", אומר הגרוזיני, "אתמול אני מטייל בחוף, פתאום קופץ עלי גורילה ענק, מזיין אותי בתחת ובורח". "אז למה באת אלי?", שואל הפסיכיאטר."נו, דוקטור", אומר הבחור במבוכה, "מאז לא כותב, לא מתקשר".
חבורה של זרעים מתחילים מרוץ מטורף לכיווןהביצית. זרעון אחד עוקף מימין, זורק את האחרים לפינות ויוצר פער עצום. אחרי כמה שניות הוא חוזר מאוכזב."מה קרה?", שואלים שאר הזרעונים."באסה", אומר הזרעון. "אנחנו בתחת".
אחד בא לחבר שלו ואומר לו בסוד: "אחי, אל תשאל. שמעתי שהעורך דין מלמעלה הומו". "מה?", מתעצבן החבר, "שלוש שנים אני מזיין אותו ולא ידעתי שהוא עורך דין".
הומו א`: "שמעתי שיש ניתוח להגדלת איבר המין!" הומו ב`: "מעניין לי את התחת..."
בחור צעיר בשם דורון מגיע למבחנים לקבוצת כדורגל, בינתיים שאחרים נבחנים שואל אותו המאמן מה הוא יודע לעשות, דורון אומר לו : אני יודע לרוץ לכיוון השער של היריב. המאמן אומר לו : נו אבל מה זה עוזר לי ? מה עוד אתה יודע לעשות ? ודורון עונה לו במבטא הומואי : אני עובר את כל שחקני ההתקפה ואמצע המגרש של היריב. המאמן מתחיל לגלות עניין ושואל אותו : נו ואז מה אתה עושה ? אז דורון עונה עדיין במבטא הומואי, אני עובר את כל ההגנה של היריב, עובר את השוער, עומד מול שער ריק. המאמן כבר כולו לחוץ אומר לו : נו !! ומה אז אתה עושה ? דורון משיב לו : אני בועט מעל השער ! המאמן שואל אותו : למה לעזאזל אתה בועט מעל השער ? אז דורון עונה : כי אני אוהב לשמוע שהקהל צועק לי דורון ההומו !
קרדיט לאתר הומור
תהנו

הומואים מתים ובני זוגם מחליטים לשרוף את גופתם. בהלוויה שלושתם ישבו ודיברו. הראשון אמר, חבר שלי אהב לטוס, אני אפזר את האפר שלו ממטוס.השני אמר, חבר שלי אהב את הים, אני אפזר את האפר שלו בים. השלישי אמר, חבר שלי היה מאהב מצויין, אני אשים את האפר שלו בתבשיל צ`ילי, שהוא יקרע לי את התחת פעם אחרונה
חייל אחד, צנחן, חוזר מהקורס צניחה הביתה ומספר לאבא שלו מה היה : "טסנו במטוס והגיע הזמן לקפוץ, המדריך פתח את הדלת וכולם קפצו חוץ ממני,אמרתי למדריך שאני מפחד אז הוא אמר לי שאם אני לא קופץ אז הוא מזיין אותי בתחת"."נו, וקפצת ? " שואל האבא."קצת, בהתחלה" אומר החייל.
הבעיה?", שואל הדוקטור."אל תשאל", אומר הגרוזיני, "אתמול אני מטייל בחוף, פתאום קופץ עלי גורילה ענק, מזיין אותי בתחת ובורח". "אז למה באת אלי?", שואל הפסיכיאטר."נו, דוקטור", אומר הבחור במבוכה, "מאז לא כותב, לא מתקשר".
ציטוט ההודעה