קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [הורדה]All game prince of persia|Many Links
    על ידי FireF0x בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 22-01-2010, 18:12
  2. [הורדה]GOLD GAME מיוחד*
    על ידי יהונתן בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 15-07-2008, 07:08
  3. [הורדה]Dirty Game Wallpaper
    על ידי .Eliran. בפורום רקעים והתאמה אישית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-06-2008, 08:34
  4. [הורדה] The Game - Doctor Advocate Leftovers
    על ידי Born2Kill בפורום מוזיקת היפ הופ וראפ להורדה
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 08-08-2007, 18:17
  5. HTTP || X-FILES The Game, הורדה ישירה, 4 חלקים
    על ידי Perfection בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-02-2006, 16:58
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

[הורדה]GOLD GAME 2!!

  1. #1
    משתמש כבוד
    תאריך הצטרפות
    08/2007
    גיל
    32
    הודעות
    17,176
    לייקים
    62
    נקודות
    239
    מין: זכר

    ברירת מחדל [הורדה]GOLD GAME 2!!

    מי שזוכר זה הנושא הראשון שפתחתי בתור מנהל הפורום הינה:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=362471

    עכשו קבלו את GOLD GAME 2!!

    סיקור:
    Crysis Warhead?
    עלילתו של Warhead תתרכש במקביל לאירועי המשחק המקורי, רק הפעם נשחק בצד השני של האי, שכנראה אפל יותר מתמיד.
    מקסימום חופשיות, מקסימום פיצוצים, מקסימום פסיכודלי!.


    WTF שחקן חדש?
    הפעם נשחק עם השחקן Psycho, אחת מהדמויות המוכרות של Crysis.
    בקרייסיס ווארהאד, השחקנים ילבשו את החליפות הננו של המפקח Psycho.
    Psycho נראה יותר אגרסיבי מהשותף Nomad, השחקנים יחוו את הניסיון והחלק בסיפור של Psycho במשך האירועים של המשחק המקורי, למצוא כי החיים בצד השני של האי אפילו יותר עזים ומסוכנים ממה שהם יכלו אי פעם לדמיין.
    לעיתים נוכל לראות מגוף שלישי את Psycho משתמש בטריקים, וכך נוכל גם ללמוד בהמשך המשימות.


    גם בWarhead נפגוש את צבא הקוריאנים וכמובן שאת החייזרים.
    העימות עם החייזרים יהיה חזק יותר וחזיתי יותר.


    סרטון לצפייה ישירה:
    לחצו כאן

    תמונות מהמשחק:


    דרישות מערכת-

    דרישות מערכת מומלצות:
    OS: Windows XP SP2
    Processor: Intel Core 2 Duo e7300 2.66GHz 3M processor
    RAM: 2GB
    (Hard Drive: Up to 15GB (Warhead and Wars both installed
    Video Card: NVIDIA Geforce 8800 GT

    דרישות מערכת מינימליות:
    OS: Windows XP SP2
    Processor: Intel Pentium 2.8GHz
    RAM: 1GB WinXP 1.5GB WinVista
    (Hard Drive: Up to 15GB (Warhead and Wars both installed
    Video Card: Nvidia Geforce 6800 GT or greater
    Multi-Player: 512kps or faster connection

    המפתחים טענו שהם הצליחו לייעל מאוד את עבודת המנוע הגרפי שלהם, ולכן Warhead יעבוד 20% טוב יותר מ- Crysis המקורי.


    שם השרת:Letitbit
    שרת:letitbit-חלק ראשוון
    שרת-letitbit-חלק שני
    שרת:letitbit-חלק שלישי
    או
    letitbit part1
    letitbit part2
    letitbit part3
    letitbit part4

    שרת:vip-file
    vip-file part1
    vip-file part2
    vip-file part3
    שרת:fileshare
    fileshare.part1
    fileshare.part2
    fileshare.part3
    שרת:megaupload
    *המשחק באנגלית:
    megaupload.part1
    megaupload.part2
    megaupload.part3
    megaupload.part4
    megaupload.part5
    megaupload.part6
    megaupload.part7
    שרת:fileflyer
    fileflyer1
    fileflyer2
    fileflyer3
    fileflyer4
    fileflyer5
    fileflyer6
    fileflyer7
    fileflyer8
    fileflyer9
    fileflyer10
    fileflyer11
    fileflyer12
    טורנט:
    -טורנט-
    קראק:
    -קראקים-


    שנת יציאה: 2007
    ז'אנר: יריות מגוף ראשון / מדע בדיוני
    תקציר:

    Crysis מפותח על ידי לא אחרת מאשר חברת קרייטק (Crytek) - אותה מפתחת מוכשרת שיצרה ת אחד מהמשחקים הכי מדוברים של השנים האחרונות הלו הוא FarCry. בעוד שרבים מצפים להמשך ל-FarCry, ל-CrySis אפשר לקרוא המשך רוחני ותו לא, אין כאן קשר עלילתי בכלל אבל יש אי טרופי וגרפיקה שתשאיר אתכם פעורי פה. מה צפוי לנו בגרפיקה? מה דעתכם על עלים בודדים שנעים ונשברים תוך תנועה שלכם ביער? על היכולת לחתוך עץ לשניים עם מכונת הירייה שלכם? על שימוש מדהים באור, HDR ו-... טוב הבנתם את הקטע ואם אתם מכירים את FarCry אתם יודעים בדיוק למה החברה הזו מסוגלת.
    Crysis נפתח עם נפילתו של מטאור מוזר על אי טרופי אי שם ואתם כנחת אמריקאי עשוי ללא חת יוצאים יחד עם הצוות שלכם לאזור. כמובן שאתם לא היחידים שיודעים שהמטאור נפל שם ובהגיעכם למקום אתם צריכים להיאבק בכוחות הקוריאנים שכבר נמצאים שם - הרי כל אחד רוצה זכות ראשונים לחקור את המטאור לא? זמן מה לאחר מכן תבינו שהאוייב האמיתי הגיע עם המטאור, ותאחדו כוחות בניסיון להביס את הפלישה החייזרית. החברה בקרייטק לא רוצים להביא רק גרפיקה של הדור הבא אלא גם עלילה מהדור הבא, זוכרים את Deue Ex ובכן גם כאן המטרה היא שההחלטות שלכם ישפיעו על המשך העלילה ועל הסיפור. לקרייטק נמאס מהמשימות הרגילות בהן צריך להגיע מנקודה א' ל-ב' תוך מילוי מטרות מסויימות! אין כאן גם את אלמנט הכישלון שקיים במשחקי יריות אחרים - אם דמות מפתח שהייתם אמורים להגן עליה נהרגת, המשחק לא ייגמר ויאלץ אתכם לחזור לשמירה קודמת, אלא פשוט נתונים מסויימים שיכלו לעזור לכם לא יגיעו לידיכם והמשמעות היא שאולי לקראת סוף המשחק יהיה לכם יותר קשה, אבל בכל אופן תוכלו לסיים את המשחק. דוגמא נוספת ממש לקוחה מהמשחק - בעת שאתם בדרככם להביא תחמושת שהתבררה כיעילה במיוחד נגד החייזרים תקבלו קריאת מצוקה בקשר מחבריכם האוקראינים (עכשיו הם חברים שלנו, מה?). הם נקלעו לקרב עם החייזרים והם מבקשים עזרה וכאן אנחנו יכולים להחליט מה לעשות - האם נמשיך לבסיס להתחמש תוך התעלמות מוחלטת? או שמא נרד מהמסוק בקרבת שטח וגם אז האופציות לא נגמרות, האם נעזור לקוריאנים? אולי סתם נסתכל על הקרב שלהם? ואולי בכלל נהרוג את כולם? אם תבחרו לעצור ולעזור התחמושת שלכם יכולה לאזול אבל מצד שני תיזכו לקבל נשק מיוחד שלא תהיה לכם גישה נוספת אליו עוד הרבה זמן במהלך המשחק! וזה עוד מאפיין של המשחק - יש כאן איזון בין בונוסים שנקבל לבין רמת הסיכון שנהיה מוכנים לקבל על עצמנו.
    כמובן שנשאלת השאלה איזה סוג של מחשב צריך על מנת להריץ משחק כל כך מתוחכם ומתקדם וגם כאן קרייטק כבר נתנו תשובה - מטרתם היא שכל מחשב עד גיל שנתיים מרגע יציאת המשחק לשוק יתאים - כלומר אם המשחק אכן יצא בסוף 2007, כל מחשב מסוף 2005 והלאה אמור להיות מסוגל להריץ את המשחק. מצד שני אם אתם רוצים את החוויה האולטימטיבית עם כל האפקטים הגרפיים תצטרכו להצטייד בכמה דברים:
    • מחשב מרובה ליבות עם מעבד 64 ביט. לטענת קרייטק מעבד 64 ביט ייתן שיפור של 10-15% בביצועים כאשר ריבוי הליבות ייאפשר טיפול מציאותי יותר בפיזיקה ובאיטלגינציה הממוחשבת.
    • כרטיס מסך עם תמיכה ב-Directx 10. נכון להיום הכרטיסים היחידים שתומכים הם סידרת ה-8800 של Nvidia אבל עד יציאת המשחק יהיה מבחר הרבה יותר גדול כמו גם ירידת מחיר שתהפוך את הכרטיסים למשהו שכל אחד יכול להרשות לעצמו.
    • מערכת הפעלה מסוג ויסטה. נכון לעכשיו Directx 10 יצא רק לחלונות ויסטה למרות שכבר דיברו על שידרוג של Directx 9 לגירסה שתיתן ביצועים מקבילים. זו נקודה שנצטרך לחכות ולראות איך הדברים יתפתחו לגביה.
    ובכן לא נראה שיש מה לדאוג לגבי הצלחתו של Crysis. כבר עכשיו הרשת עמוסה בדיבורים עליו, הציפיות גדולות ובינתיים מסרטוני משחקיות ותמונות אין ספק שקרייטק עומדת בכל מה שאמרה בכל הקשור לפן הגרפי. האם המשחק יהיה מהפכני בכל הקשור לניהול העלילה? יש סיכוי טוב שכן כיוון שנראה שהחברה משקיעה המון בתחום, אבל את זה נוכל לדעת רק כשהמשחק יצא. גם אם קרייטק לא יעמדו בכל מה שהבטיחו בפן העלילתי, הרי שיש לנו כאן משחק מנצח - גרפיקה כמותה לא ראינו מעולם על מסך המחשב שלנו וסיגנון משחק מוכר ואהוב. קרייטק פשוט לא יכולה לפספס!

    מינימום:
    חלונות XPויסטה
    מעבד במהירות 2.8 ג'יגה הרץ ( לויסטה: מעבד במהירות 3.2 ג'יגה הרץ )
    1 ג'יגה זכרון RAM ( לויזיה: 1.5 ג'יגה )
    *כרטיס מסך בעל 256 מגה זכרון RAM
    6 ג'יגה פנויים על גבי הכונן הקשיח
    מומלצות:
    חלונות XPויסטה
    מעבד Intel Core 2 DUO במהירות 2.2 ג'יגה הרץ או מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+
    2 ג'יגה זכרון RAM
    כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS

    *כרטיסי מסך נתמכים:
    NVIDIA GeForce 6800 GT או גבוה יותר ; ATI Radeon 9800 Pro או גבוה יותר.


    הורדה :
    שרת:letitbit
    letitbit.part1

    שרת:id-link
    לינק1-id-link
    שרת:fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    פאצ לשינוי השפה לאנגלית:
    שינוי שפה


    שם המשחק: Assassin's Creed
    סוג המשחק: משחק מחשב
    ז'אנר: פלטפורמה,פעולה.
    שנת יציאה: 2008

    סיקור:
    Assassin' Creed הוא אחד מהמשחקים שגיימרים ציפו לו הרבה זמן,המשחק מבוסס על תקופת מסע הצלב,מלווה בגרפיקה מדהימה,רמת הפירוט גבוהה,שליטה זורמת ולא קשה.
    אם אפשר לתאר את המשחק בכמה מילים הייתי אומר:
    תמזגו את הנסיך הפרסי עם GTA ומהלכי פארקור והרי לכם התוצאה.

    עלילה:
    הסיפור מתחיל בסביבות ספטמבר 2012,ברמן בשם דסמונד מיילס נחטף בתחילת המשחק והוא מובא ל"תעשיות אבסטרגו",שם עובדים חוקרים על פרוייקט אשר נקרא "פרוייקט אנימוס". האנימוס יכול להוציא מהDNA של המשתמש זיכרונות מהעבר הרחוק ומאפשרים למשתמש לשחזר את הזיכרון כאילו הוא היה עצמו.
    דסמונד "נבחר" לפרוייקט בגלל היחוס שלו לאחד מאבותיו "אל-טאיר"(בערבית-המעופף),מתנקש בתקופת מסע הצלב השלישי בארץ הקדושה.(בערך בשנת 1191 לספירה)
    המטרה של החוקרים היא להבין בצורה מפורטת את דרך הפעילות של המתנקשים באותה תקופה,אף אל פי שדסמונד הדחיק את הזיכרונות בהתחלה אך לאחר כמה זמן למד להשלים עם הזיכרונות.
    הזכרונות של אל-טאיר מתחילות ב1191 לספירה כאשר ריצ'ארד הראשון,מלך אנגליה כבש את עכו מידי המוסלמים,לאחר הכיבוש הוא תיכנן להיתקדם דרומה כאשר המטרה שלהם היא ירושלים.
    משחקיות:
    הסיגנון של המשחק מתפלג לשתי חלקים:
    פעילות בסתר ופעילות בגלוי.
    בעצם פעילות בסתר זה הברירת מחדל,הפעולות הכלולות הן דחיפה קלה לתושבים(על מנת שתוכלו לעבור),הליכה,צפייה(המאפשרת לכם להבדיל בין האנשים ברחוב כגון: אויבים,ניטרליים וכו'),התנקשות בצורה שקטה והתמזגות עם הסביבה.
    הפעילות בגלוי כוללת ריצה,דחיפה חזקה,קפיצה,טיפוס והתקפה.
    כל הפעולות הנ"ל מתחלקות למקשים השולטים בצורה קלילה למדי על הפעולות,מה שלא יגרום לבילבול בין פעולות מסויימות.
    כאשר תבצעו פעולות הקשורות לפעולות בגלוי תמשכו תשומת לב מהNPC(דמויות שהשחקן לא שולט עליהם) ורוב המקרים זה לא ייגמר בטוב,השומרים הסובבים יוכלו להפנות את תשומת הלב אליכם ותמצאו את עצמכם בקרב חרבות עד המוות,או שפשוט תוכלו לנסות לברוח מהשומרים,אך שימו לב כי השומרים גם הם יכולים לטפס למקומות גבוהים,לכן יש מצב שבו אתם נעלמתם מטווח הראייה של השומרים ויש לכם אפשרות להיתחבא בתוך ערימת קש או כל דבר אחר שהמטרה שלו להחביא אתכם.
    כאשר נכנסתם לקרב המצלמה תשתנה והפוקוס שלכם יהיה על האויב,בדרך כלל יש כמות מרובה של אויבים,אך זה לא בעיה,ככל שתשלימו יותר ויותר משימות כך גם תקבלו נשקים חדשים,מהלכים חדשים וגם ישתפרו כישורי הלחימה שלכם ותיהיה לכם אפשרות הריגה בקומבו אחד! (או לחיצת כפתור אחת) -אך זה כרוך בתזמון קל.

    האינטלגינציה המלאכותית במשחק טובה למדיי, התושבים,לא רק השומרים,גם הם מגיבים לכל הפעולות שלכם,לדוגמא כאשר תטפסו על בתים תקבלו תגובות של תושבים שהם בשוק,קוראים לכם משוגע וכדומה, או כאשר תיהיה גופה ברחוב או נשק נשלף התושבים יתחילו לברוח בפחד.
    אך לעומת זאת,השומרים יכולים להיות טיפשים למדי,אם לדוגמא אתם נמצאים בגג והיתחבתם במין ביתן מכוסה על מנת שהשומרים לא יגלו אתכם,השומרים בדרך כלל באים למקום האחרון שבוא הייתם,ואם במקרה הזה זה הגג אז הם יגיעו לשם,אז השומר עולה לגג,מגלה שאתם "לא נמצאים" שם ועוזב מאוכזב. אם כבר השומר טרח לעלות לגג אני מניח כי צריך לחפש "קצת" יותר טוב(להיסתכל בתוך הביתן הקטן הזה),אני רק מקווה בשבילו שהוא לא יחטוף צרחות מהבוס שלו.

    האנימציה במשחק חלקות,מדוייקות ומהירות,הטיפוס על קירות מלווה בתנועות מתוחכמות אשר יכולות להישתמש בכל פרט קטן על מנת לעלות למעלה,סצינות הלחימה גם כן כוללות קומבואים מגוונים וברוטליים.

    לסיכום,
    המשחק יכול לא להתאים לכל אחד,המערכת פשוטה,פשוטה מידי,יש כאלה שיעדיפו מערכת מקשים מסובכת ולא פשוטה,הגרפיקה של המשחק מדהימה,המפה גדולה אך חוזרת על עצמה (כפרים הדומים מאוד לכפרים שכבר ראינו בדרך) ועלילה מעניינת.
    ציון:
    אני נותן לו 5!

    דרישות מערכת:

    Supported OS: Windows XP or Windows Vista only
    Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
    * RAM: 1 GB Windows Xp / 2 GB Windows Vista
    * 256 MB DirectX® 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)
    * Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card (5.1 sound card recommended)
    * DirectX Version: DirectX 9.0 or DirectX 10.0 libraries (included on disc)
    * DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
    * Hard Drive Space: 8 GB
    * Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended
    תמונה:


    שרת:letitbit
    letitbit
    שרת:fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    fileflyer
    קראק :
    -קראק-
    פאצ לשינוי השפה:
    לחץ עליי
    נערך לאחרונה על ידי יהונתן; 19-09-2008 בשעה 11:18.

  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש כבוד
    תאריך הצטרפות
    08/2007
    גיל
    32
    הודעות
    17,176
    לייקים
    62
    נקודות
    239
    מין: זכר

    ברירת מחדל



    שם המשחק: Mass Effect
    סוג המשחק: PC
    ז'אנר: מדע בדיוני, פעולה, יריות מגוף שלישי.
    שנת יציאה: 2008

    -------------------------------------------------------

    קצת על המשחק
    Mass Effect שולח אתכם לגלקסיות שונות, תחת פיקודו של המפקד שפרד, במסעו ללכידת סרן המרושע.
    צאו להרפתקה מסוכנת, טיילו בכוכבים וגלקסיות חדשות, במשחק היריות מגוף שלישי, שהצליח בענק בXBOX 360.


    עלילה
    בעולם עתידי, שבו בני אדם חיים בגלוי עם חייזרים, ומטיילים בין גלקסיות כמו לנהוג בכביש, בני האדם נמצאים במלחמה עם קבוצת חייזרים מסוכנת בשם 'הברית'.
    אתם תשחקו את המפקד שפרד, חייל נועז ואמיץ, אשר נשלח למשימה שבמהלכה נהרג אחד מהחיילים הבכירים, ע"י חייל לשעבר, בשם סרן, שככל הנראה בגד בעמו, ועבר לצד הברית.
    כעת, עליכם למצוא הוכחות לכך שסרן באמת אשם ברצח, ולתפוס אותו לפני שיגרום לנזק גדול יותר.
    במהלך העלילה, תגלו דברים חדשים, ותפניות מעניינות מאוד...


    מאפייני המשחק
    המשחק כאמור, הוא מסוג יריות מגוף שלישי, אשר נותן לכם מגוון אפשרויות רחב למדי:
    כבר בתחילת המשחק, תוכלו לעצב את מראה השחקן שלכם, בעזרת מגוון ענק של אפשרויות, החל מצורת הפנים והראש, ועד לתווי הפנים הקטנים ביותר.
    בנוסף, תוכלו אפילו לקבוע את ההיסטוריה שלו, כלומר לבחור בין אם הוא גיבור מלחמה, ניצול יחיד מתוך יחידה שלמה שנהרגה וכו', והבחירה תשפיע באופן דרסטי על העלילה.
    ולסיום תוכלו לבחור את סוג הקרב של השחקן שלכם, כלומר האם הוא ישתמש ברובים, כוחות ביוטיים שהם סוג של כישופים וכו'...

    אתם תוכלו לשלוט ב-4 סוגי נשקים: אקדח, רובה סער, רובה צייד וצלף, ולא ניתן לבחור 2 נשקים מאותו סוג.
    במהלך המשחק תשיגו חברים חדשים לקבוצה, כאשר כל אחד יצטרף למסע בדרך ומאינטרס משלו, כאשר כולם רוצים להפיל את סרן.
    לכל חבר בקבוצה יהיו נשקים משלו, ואף יכולות משלו, כלומר חלקם ישתמשו רק בנשקים, חלק ישתמשו בכוחות ביוטיים, וחלק אפילו בשניהם. תוכלו לבחור בכל משימה רק 3 אנשים שילכו איתכם, ולכן יש לבחור בקפידה, את הקבוצה המנצחת לדעתכם.
    במשחק תוכלו גם לנוע בין כוכבים ואף גלקסיות שלמות, לבקר בכוכבים שונים, לביצוע משימות שונות שתקבלו, כמו סריקת כוכב מסויים שיבקשו מכם, הברחת חפץ מסויים מהשומרים וכו'...
    על הריגת אויבים ודברים נוספים כמו, מציאת מקומות מסתור, והסתכלות על חפצים מעניינים וכו', תקבלו נקודות נסיון, אשר יעזרו לכם ולחברי הקבוצה לעלות רמות, ולשדרג יכולות רבות כמו: שיפור הדיוק בנשק ורמת הנזק שלו, הגדלת כמות החיים, ועוד...
    בנוסף, אתם תשיגו הרבה שדרוגים שונים לנשקים שלכם, כמו הגדלת הנזק, שיפור היציבות של הנשק וכו', ובנוסף תקבלו כסף לקניית בגדים חדשים או נשקים חדשים.
    לצערי, המשחק לא ארוך למדי, והוא יכול להיגמר מהר מדי לשחקנים שיתמכרו למשחק.
    הדיאלוגים במשחק משעשעים מאוד, מכיוון שתהיה לכם תמיד האפשרות לבחור מה הדמות שלכם תגיד, כאשר הדבר ישפיע על המשך השיחה, ואף על יחס הדמויות לשחקן שלכם.

    דברים טכניים
    הגרפיקה במשחק היא פשוט מ-ה-מ-מ-ת!
    הדמויות מתוארות כל כך יפה, שהיו רגעים שבאמת חשבתי שהדמות שלי אמיתית.
    האפקטים במשחק הם מבין המרשימים ביותר שראיתי אי פעם, ואני חייב לומר שהמנוע הגרפי המשוכלל בקושי נתקע או מאט.
    הסאונד מעולה, ויהיו מוזיקות קרב בכל פעם שתיתקלו באויבים, ובנוסף הדיבוב טוב מאוד.
    הטעינות קצרות להפליא, ויארכו רק מספר שניות קצר מאוד, שבקושי תשימו לב אליו.
    במילה אחת מבחינה טכנית - הצלחה!

    חוות דעת אישית
    אני פשוט מודהם מזה שמשחק עם גרפיקה כזאת טובה, עולמות ענקיים וטעינות קצרות כל כך לא שוקל 20 ג'יגה לפחות.
    לדעתי המפתחים עשו הצלחה גדולה מאוד במשחק, והוא מאוד מהנה, וחבל שהוא קצר כל כך, כי הוא משאיר טעם של עוד.

    דרישות מערכת:
    דרישות מינימליות:

    Windows XP or Vista
    2.4+GHZ Intel or 2.0+GHZ AMD
    1 Gigabyte Ram (XP)
    2 Gigabyte Ram (Vista)
    NVIDIA GeForce 6 series(6800GT or better)
    ATI 1300XT or better (X1550, X1600 Pro and HD2400 are below minimum system requirements)
    12 Gigabytes
    DirectX 9.0c compatible sound card and drivers

    דרישות מומלצות:

    Windows XP or Vista
    2.6+GHZ Intel or 2.4+GHZ AMD
    2 Gigabyte Ram
    NVIDIA GeForce 7900 GTX or higher.
    ATI X1800 XL series or higher
    12 Gigabytes
    DirectX 9.0c compatible sound card and drivers – 5.1 sound card recommended


    תמונות מהמשחק:



    שרת:שרת פרטי
    לינק1
    לינק2
    לינק3
    לינק4
    לינק5
    לינק6-קראק
    שרת:BITROAD
    bitroad


    תאריך יציאה: 16 בספטמבר.
    סוג: Off-road racing.

    בחודש פברואר השנה, חברת דיסני הכריזה על משחק מרוצי שטח חדש, ולמרבה ההפתעה, לא תמצאו בו אף רמז למיקי מאוס או דונאלד דאק. Pure מבטיח 'להמציא מחדש את סגנון מרוצי השטח', בעזרת פעלולים אוויריים עוצרי נשימה, ומרוצים מאתגרים במיוחד.
    על פיתוח המשחק מופקד אותו הצוות שהביא לנו בעבר את כותרי סדרת ATV Offroad Fury, כך שבהחלט מדובר באנשים בעלי ניסיון יצירתי בז'אנר. המשחק מפותח במקביל עבור המחשב האישי וקונסולות ה-Xbox 360 וה-PlayStation 3, ויכלול לצד מצב מרובה-משתתפים למרוצים של עד 16 שחקנים בו-זמנית.
    כדי לתרום לאווירת הריאליזם, מתפארים אנשי דיסני בכך שווס מילר, שם דבר בתחום מרוצי השטח (ואף היוצר של מספר סרטי פעלולים), גויס בכדי לייעץ בפיתוח המשחק והתאמתו לקהל. אם מתחרים כדוגמת DIRT ו-Motorstorm, לא יהיה קל ל-Pure להוכיח את עצמו – אך בינתיים נרשה לעצמנו להתרשם מהתמונות ולשמור על אופטימיות.

    לאתר הרשמי
    http://disney.go.com/disneyinteracti...ure/index.html

    טריילר
    http://www.gametrailers.com/player/33241.html?type=


    תמונות מהמשחק:

    Click this bar to view the full image.Click this bar to view the full image.




    Click this bar to view the full image.Click this bar to view the full image.

    תודה לsixforlife על הסיקור:]


    שרת:letitbit
    letitbit
    או
    letitbit
    letitbit
    letitbit
    letitbit
    שרת:vip-file
    vip-file
    vip-file
    vip-file
    vip-file
    או
    vip-file

    סיקור:
    משחק הפעולה S.T.A.L.K.E.R : Clear Sky מזכיר מאוד את המשחק הקודם, S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl. כמו אביו מולידו, הוא חורג מהנוסחה הרגילה של משחקי פעולה לטובת משחקיות פתוחה [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG] ובלתי צפויה שבה ניתן לסיים משימות בכל מיני דרכים, ולפעמים, אם לא תמהרו, החברים שלכם (או היריבים) יעשו את העבודה בלעדיכם. כמו רבים אחרים, גם אני חיכיתי לרגע בו סוף סוף אוכל לשחק בכותר החדש. קיוויתי מאוד שהפעם המפתחים ילמדו מטעויות העבר ויתנו לנו משחק יציב יותר, מלוטש יותר ונקי מבאגים. אך כבר אחרי שעות משחק בודדות פרצתי בבכי מר, כי פשוט לא יכלתי לסבול עוד את המנוע החצי גמור ואת האנשים שיורים על קירות חפים מפשע.
    הטוב
    • עולם משחק פתוח, גדול ומציאותי
    • הגרפיקה של המשחק היא בין הטובות שראיתי
    • המון נשקים שניתן להתאים לסגנון המשחק שלכם
    • אלמנטים של משחק תפקידים אשר משתלבים בצורה טובה מאוד
    • אפקטים של תאורה שיגרמו לכם לפתוח את הפה בתדהמה
    הרע
    • מנוע משחק לא מלוטש
    • כבד מאוד. יותר מ- Crysis
    • לבינה המלאכותית יש עוד הרבה מה ללמוד
    • קפיצות בקצב הפריימים יכולות להרוס את החוויה
    • באגים, באגים, באגים...
    והמערה
    • תמיד, תמיד ממקום אפל יקפוץ עליכם משהו
    קיצור תולדות הסטאלקר (ולא סטוקר כמו באנגלית! המקור רוסי!)



    Click this bar to view the full image.
    השמיים באמת התבהרו
    למי שפספס את המשחק הראשון (תתביישו לכם!) מגיעה הקדמה קצרצרה. סטאלקר הוא משחק יריות מגוף ראשון המתרחש בעולם פתוח וענק. מה שמייחד את המשחק הם האלמנטים של משחק תפקידים שתמצאו בו. תוכלו לקחת משימות מדמויות ברחבי העולם, לשדרג את נשקכם ולנהל מערכות יחסים עם כל אותן קבוצות וארגונים שתפגשו במהלך המשחק. עולם המשחק האפלולי מעניק תחושה של עומק ומציאות, מאוכלס במוטנטים ודמויות אנושיות (לרוב אינטלגנטיות) ומשתנה באופן דינאמי בהתאם לפעולות ולמעשים שלכם.
    המשחק, כמו קודמו, מתרחש בצ'רנוביל לאחר הפיצוץ הגרעיני, ולאחר ששורה של תופעות מוזרות הופכות את האזור למסוכן, מלא מוטנטים ורווי בחפצים יקרי-ערך.
    יכול להיות ספר טוב


    Click this bar to view the full image.
    העלילה של "סטאלקר: שמיים בהירים" נראית כאילו נשלפה מספר. היא אמינה, סוחפת וכוללת המון תפניות והפתעות שלא תצפו להן. כמובן שאת כל העלילה לא אחשוף, אני לא רוצה להרוס לכם את החוויה, אבל אתן לכם את סיפור הרקע הכללי. המשחק מתחיל בסרטון פתיחה המראה כיצד אתם וכמה מחבריכים נפגעים מ"אנומליה" קטלנית - השם שניתן לתופעה פיזיקלית מוזרה שמופיעה חדשות לבקרים בשטח שסביב הכור.
    היחיד ששרד הוא כמובן סטאלקר שלנו, אשר מתעורר בחווה נטושה באמצע ביצה המשמשת כבסיס לחבורת מדענים הקוראת לעצמה "שמיים בהירים". הם מסבירים לכם שזה לא הגיוני ששרדתם, שמערכת העצבים שלכם נפגעה ושאתם חייבים לעשות את מה שהם אומרים.
    כמובן, אינכם חייבים לעקוב תמיד אחרי העלילה הראשית. יש עוד המון מה לעשות, לחקור ולהרוג. יהיו לכם משימות צדדיות קטנות שיזכו אתכם בפרסים, יהיו מקומות במפה שתוכלו ללכת לחקור כדי למצוא אייטם נדיר. העולם פתוח לחלוטין לסייר בו, אך לא תוכלו לעשות שום דבר שימנע מהסיפור להתקדם הלאה.
    למשל, אני רציתי מאוד לנקום בקבוצה שהצילה אותי. תקפתי עמדת שמירה בבעלותם, הרגתי ארבעה מהם וגנבתי להם את הציוד. כשחזרתי למחנה של "שמיים בהירים" נדהמתי לגלות שהם עדיין החברים הכי טובים שלי, ושאותם ארבעה חבר'ה מעמדת השמירה קמו לתחייה. רק מאוחר יותר גיליתי שהם פשוט אמורים לסייע לי בתקיפה על כנסיה לא הרחק משם...
    עולם ומלואו

    Click this bar to view the full image.פעם היה פה פארק
    עולם המשחק של סטאלקר ייחודי. הוא ענק - כמה עשרות קמ"ר לרוץ בהם. חוץ מתחושת הגודל, הוא מעביר את התחושה שאתם בסך הכל בורג קטן בכל הבלגן שסביב, ושהכל ימשיך להתקדם גם בלעדיכם. למשל, במשימה אחת צווה עלי לתקוף עמדת אויב. החלטתי ללכת קודם לתקן את אפודת המגן שלי ולקנות כמה ערכות עזרה ראשונה, אך עד שיצאתי בדרכי לעמדה נודע לי שהיא כבר נתפסה על ידי חבריי, ואין לי כל צורך להמשיך לשם.
    בנוסף לכך, תראו דמויות רבות מסתובבות בעולם, ומנהלות את חיי היום יום שלהן בלי שום קשר אליכם. הן ישמרו על עמדות, יפטרלו, יעשו הפסקות אוכל ובערב יתקבצו סביב מדורות וישירו שירים.
    למרות שמו, האווירה במשחק קודרת, תמיד. גם כשהשמש זורחת והציפורים מצייצות – אתם תדעו שאתם באיזור מוכה אסון גרעיני. תמיד יהיה כלב מוטנטי, בית הרוס או גופה של חיה כלשהי מוטלת בזוית העין שתזכיר לכם בדיוק איפה אתם. עיצוב השלבים מעולה – עצים בשלכת תמידית ומבני ציבור מתמוטטים ימשכו תמיד את תשומת לבכם ויגרמו לכם לבהות בהם לכמה שניות, לחשוב על הגן הציבורי היפהפה שפעם היה כאן.
    בחרו את חבריכם בקפידה

    סטאלקר מציע לכם לבחור בין כמה וכמה פלגים שונים ואת האפשרויות לעזור להם או להשמיד אותם. תוכלו לספק להם ערכות עזרה ראשונה, לעזור להם להגן על הבסיס וכן להתקיף איתם בסיסים של פלגים עויינים. החלק הזה של המשחק עשוי היטב ויכול למשוך אתכם לתוכו עד כדי כך שבכלל תשכחו שיש קו עלילה ראשי איפשהו.
    ככל שתעזרו לפלג כלשהו כך הוא יגדל ויתחזק, יתחמש ויתפוס טריטוריה גדולה יותר, וכך הוא יגייס אנשים נוספים לתקיפה. הקרבות בין הפלגים הם אחת מנקודות השיא של המשחק, ומתנהלים בטקטיקה בנוסח המזכיר את סדרת Rainbow Six.

    כשתעזרו לפלג תקבלו ממנו בונוסים ועזרה. למשל, אם הפלג שולט בטריטוריה מסויימת תוכלו לקנות אספקה מהדמויות או לבקש מהמדריך שייקח אתכם למקום מרוחק תוך שניות. תוכלו גם להתיידד עם יותר מפלג אחד, מכיוון שלא כולם נמצאים ביריבות אחד עם השני.

    קטעי משחקיות
    יש וודקה, יש חברים

    לא, לא תמצאו בסטאלקר עליה ברמות, אבל בהחלט תרגישו שהדמות שלכם נהיית חזקה ומצויידת יותר עם הזמן. תמצאו אפודת מגן טובה יותר, חפצים שיגנו עליכם טוב יותר מפני קרינה, רובים חדשים אותם תוכלו להתאים אישית לסגנון המשחק שלכם, ועוד.
    כמובן שהיבט נוסף הוא ליקוט אייטמים שנופלים מאוייביכם ההרוגים. בתיק שלכם יישמרו חפציכם - רובים, תחמושת, בקבוקי וודקה... עד ששיחקתי בסטאלקר לא ידעתי שוודקה מנטרלת השפעות של חשיפה לקרינה רדיואקטיבית. כן ילדים, קצת וודקה ומיד מרגישים יותר טוב. משחק אוקראיני או לא משחק אוקראיני?
    זהירות באגים לפניך

    אחרי כל התשבחות, הגיע הזמן ללכלך קצת על המשחק. אז ככה – יש פה המון באגים! מיליונים! אי אפשר לזוז מרוב באגים!
    בנימה קצת יותר רצינית, מנוע המשחק לא מלוטש בכלל. קפיצות הפריימים הן חברותיכם הטובות ביותר בזמן המשחק. לפעמים הן יימשכו כמה שניות טובות, והפסקות הקפה האלה שהמשחק לוקח, תאמינו לי, לא תורמות הרבה. ומדובר במחשב שהצליח להריץ את קרייסיס על ההגדרות הכי גבוהות בלי למצמץ.
    מעבר למנוע במשקל עשרים טון, ישנם עוד המון באגים במשימות, בבינה המלאכותית ובסביבות המשחק. יש משימות שאי אפשר לסיים, בהן תצטרכו לעמוד מול התקפת אוייב שלא מגיעה לעולם, יש אוייבים שמתחילים לירות על איזה קיר באמצע קרב (כנראה שהוא עיצבן אותם), ויש גבעות שהדמות שלכם פשוט תסרב לעלות עליהן. כל זה גורם לתסכול רב, ולפחות בגרסתו המקורית (אני שיחקתי בגרסה 1.5.04 הרוסית) המשחק כמעט אינו שחיק, ומעצבן ברמות.
    גרפיקה פצצות (גרעיניות) לגבות

    Click this bar to view the full image.
    ויזואלית, לפחות, העולם של סטאלקר קרוב לשלמות. החל מהעמדות הקטנות מסביב למדורות, דרך היערות ועד למבנים התעשיתיים העצומים – הכל נראה נפלא ומפורט עד פרח הבר הנבול האחרון. קירות הבתים ישנים ומלאים בחורי כדורים המעידים על קרב עתיק, הזגוגיות במכוניות הנטושות סדוקות ומלוכלכות והבגדים של הדמויות בלויים ומתפוררים.
    לכל דמות המוני כיסים, חגורות תחמושת, תרמילים ולפעמים מסיכות אב"כ. כל אלה מפורטים ומודגשים כדי להעביר את תחושת ה"אני נאבק כל יום כדי לשרוד". דמויות שלא לובשות מסיכות יתנו לכם לראות את פניהם המפורטות להפליא ואת הבעות הפנים המדהימות שלהן.

    תראו גם תצוגות מרשימות מאוד של אור וצל. לסטאלקר מערכת תאורה דינאמית המושפעת ממיקום השמש. צללים ינועו לפי השמש וישתנו יחסית לשעת היום. מקורות אור לא מקובעים, כגון מנורות ופנסים, יטילו צללים דינאמיים. אם תשחקו על ההגדרות הכי גבוהות תוכלו לראות גם קרני אור חודרות מבעד לעלי העצים ואת המים נעים לפי עוצמת וכיוון הרוח.

    מעברי יום ולילה
    בעולם אפוקליפטי כולם נשמעים אותו דבר

    Click this bar to view the full image.
    במהלך המשחק התחלתי לדמיין שלכל הרוסים יש בדיוק אותו קול. זה מה שקורה כשאותו שחקן מדבב את כל הדמויות. יתרה מזאת, הכתיבה לא בשמיים והדיאלוגים לא תורמים במיוחד. למרות שלפעמים תצוץ לה שורה מצחיקה ושנונה, לדוגמא חייל שיצעק בקשר באמצע הקרב "איפה אתם חבר'ה? כולכם הלכתם להשתין?", הדיאלוג ברובו לא משכנע ולא מספק.
    הנשקים דווקא נשמעים לא רע בכלל. צליל מתכתי-שבור-חלוד יבקע בכל ירייה (בנוסף לרעש הירייה, כמובן). קולות הרקע מעבירים היטב תחושה של בדידות ומחסור. תוכלו לשמוע נביחות של כלב מרוחק, ציוציהן של ציפורים או קריאה מחרישת אזניים של עייט. המוזיקה תשתנה בהתאם לאווירה, תהיה רגועה בזמן שוטטות אך קצבית ומהירה בזמן קרבות.
    כמעט אונליין

    Click this bar to view the full image.קצת לפני הסוף רק אזכיר שניסיתי לשחק באונליין, אך החווייה שלי הייתה מחרידה וכואבת. קודם כל, לכל שחקן יש גרסא שונה של המשחק עם פאצ'ים שונים, מה שמונע משחקנים לשחק יחדיו – המשחק פשוט לא מאפשר זאת.
    מכיוון שכרגע רק הגרסה הרוסית של המשחק יצאה לשוק, שרתי המשחק רובם ככולם ממוקמים ברוסיה, ולכן הלאגים היו בלתי נסבלים... הפעם לא רק תודות לחיבור הישראלי, אלא גם לרוסי. בסופו של יום שיחקתי רק משחק מולטיפלייר אחד נורמאלי, שממנו דווקא מאוד נהניתי. כשהמשחק ייצא באירופה כדאי יהיה לבחון שוב את המולטיפלייר, כי בהחלט יש לו פוטנציאל.
    השורה התחתונה

    לדעתי, S.T.A.L.K.E.R : Clear Sky יגרום לחילוקי דעות בקרב הגיימרים. אלו שאהבו את המשחק המקורי יהנו מאוד מהחדש, יראו מבעד לבאגים ואף יורידו אין ספור פאצ'ים כדי לתקן ולשפר את החוויה. השאר יסתכלו על בעיות האיזון והבאגים ויעקמו את האף, ובכך יפספסו את אחת מחוויות האקשן הכי טובות שיש כרגע על המדף.

    כמ קודמו, "סטאלקר: שמים נקיים" הוא כותר לא גמור. העבודה על מנוע המשחק רחוקה מלהסתיים. המשחקיות עברה שדרוג וכמות המשימות גדלה, אך באגים וגליצ'ים ימנעו מכם מלסיים אותן. המפתחים לא למדו לקח מהפעם הקודמת, וחבל. חבל מאוד.
    משחקיות – שילוב מעולה בין אלמנטים של משחק יריות לבין משחק תפקידים, חבל שכמות באגים מטורפת הורסת את החוויה
    גרפיקה – בין הטובות שראתי. תשומת הלב לפרטים הקטנים מדהימה. אפקטים מעולים של מזג אוויר, אור וצל
    סאונד ופסקול – כל הדמויות נשמעות אותו דבר. מצד שני הנשקים, קולות הטבע והמוזיקה כן טובים
    טכני – מנוע לא גמור, באגים, גליצ'ים ובעיות טכניות אחרות הורסות את החוויה

    אורך חיים – קמפיין ארוך לשחקן יחיד עם המון מה לעשות, כמובן שאחריו מגיע המולטיפלייר
    מולטיפלייר – בלתי נגיש כרגע, אבל בעל פוטנציאל
    ציון סופי: 79
    קרדיט על הסיקור ל VGAMES!

    דרישות מערכת:


    Minimum:
    • Microsoft Windows 2000 (SP4) / XP /Vista
    • Intel Pentium 4 mit 2 GHz / AMD XP 2200 +
    • 512 MB Ram
    • 10 GB free hard disc space
    • 128 MB Direct X 9c compatible card
    • Keyboard, Mouse
    • Lan/Internet for Multiplayer
    Recommended:
    • Microsoft Windows XP /Vista
    • Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200 +
    • 1,5 GBRam
    • 10 GB free hard disc space
    • 256 MB DirectX 9c compatible card
    • Keyboard, Mouse
    • Lan/Internet for Multiplayer
    אנטון תודה אחי על הדרישות מערכת:]
    תמונות:




    שרת:vip-filel
    vip-filel part1
    vip-filel part2
    או
    vip-file
    שרת:letitbit
    letitbit
    letitbit
    או
    letitbit
    שרת:fileshare
    fileshare
    fileshare


    Gears of War היה משחק השנה ל-Xbox 360 בשנת 2006, וההמרה למחשב האישי שומרת על כל מה שהפך את המקור להצלחה. והתוכן החדש? לא רע, ולפחות מאריך את המשחק קצת.
    Gears of War PC לא משנה את הנוסחה שהרוויחה לגרסתו המקורית ל-Xbox את ההכרה כאחד ממשחקי הפעולה הטובים בכל הזמנים ומשחק השנה 2006, אלא רק משייף את הפינות שלה ומוסיף מעט תוכן. התוצאה הסופית תענג את רוב השחקנים ומציגה שילוב מוצלח של פעולה בגוף שלישי ואווירה עוטפת כל.
    אז מה חדש בשביל מרקוס פיניקס וחבריו החיילים? לא הרבה. התוכן החדש משתלב כמעט ללא סימן עם עלילת המערכה לשחקן יחיד, ומי שלא שיחק לאחרונה את גרסת ה-Xbox אפילו לא ישים לב לרובו. התוספת המרשימה ביותר שמשכה תשומת לב רבה גם לפני יציאת ההמרה היא הקרב נגד הברומאק, והוא אכן דרמטי ומגניב במיוחד.
    דרישות מערכת:
    מעבד במהירות 2.4 ג'יגה-הרץ.
    זיכרון 1 ג'יגה.
    מערכת הפעלה XP / Vista
    כרטיס מסך: nVidia GeForce 6600 + / ATI X700 +
    12 ג'יגה-בייט פנויים על הדיסק הקשיח.



    שרת:letitbit
    letitbit

    תמונות:
    Click this bar to view the full image.

    Click this bar to view the full image.

    Click this bar to view the full image.




    סיקור:
    GRID הוא האבולוציה הסופית לסדרת המירוצים המפורסמת של Codemasters, שהופיעה בתחילתה בתור TOCA Touring Car בין 1997-2000 והפכה ל-TOCA Race Driver בין השנים 2002-2006. בקריאת תיגר על השחקנים להפוך לנהג המירוצים מספר אחת בעולם חדש לגמרי של ספורט מוטורי, המשחק לוקח את השחקנים למסע שכמותו לא ניראה עדיין ברחבי מקומות מירוץ ריאליסטים ביופיים כגון אירופה, ארצות הברית, יפן ועוד. המשחק מאופיין בטווח רחב ואקסטנסיבי של אירועים, ומשלב אליפות המבוססת על מסלולי סיבובים עם מירוצי שטח ומירוצי רחוב אורבנים. המשחק בגודל 6.740 ג'יגה

    סיקור V GAMES :

    GRID, משחק המרוצים החדש והנוצץ של Codemasters , מציע חויית נהיגה וירטואלית שכל אחד ימצא בה משהו לאהוב.


    אחרי שהורידו את האבק מהמנוע הגרפי פורץ הגבולות של DiRT, ליטשו וכיסו בשכבה של לכה מבריקה, Codemasters יצרו ממנו את להיט המרוצים הבא שלהם (ושלנו) בדמותו של GRID.
    מדובר באחד ההישגים המרשימים ביותר של החברה בתקופה האחרונה- משחק מרוצים כייפי ומשובח, שיש בו מכל טוב: מרוצים מהמון סוגים, מבחר יפה של מכוניות, מסלולים מגוונים ואווירה משכרת. הנהיגה ריאליסטית במידה אך לא מעצבנת, כל מסלול נותן הרגשה שהוא עומד בפני עצמו, הגרפיקה פשוט מצויינת וההקפדה על הפרטים הקטנים מבטיחה שכל חובב מרוצים יהנה מהמשחק, אלא אם כן הוא מאלו שמחפשים סימולציה מדוייקת עד דמעות.







    הטוב
    • מהנה וממכר
    • נראה ונשמע מצויין
    • חויית נהיגה שונה וכייפית
    הרע
    • דיאלוגים חוזרים על עצמם
    • עלול להיות מאתגר מדי למי שרגיל למרוצים ארקיידיים
    והאכזבה
    לא ממש מחדש שום דבר מהותי










    סירטון:

    שרת:פרטי

    שרת:letitbit
    letitbit

    שרת:vip-file
    vip-file

    המשך בקרוב...

  4. #3
    משתמש כבוד
    תאריך הצטרפות
    08/2007
    גיל
    32
    הודעות
    17,176
    לייקים
    62
    נקודות
    239
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    הנושא פתוח! אתם מוזמנים להגיב!

  5. #4
    CAMEL SMOKER האוואטר של PiPi ToUcH
    שם פרטי
    ניר
    תאריך הצטרפות
    08/2008
    הודעות
    7,365
    לייקים
    28
    נקודות
    139
    משפט מחץ
    too much is never enough
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    וווואווווו =]
    איזה מלךך!!!
    תודה נשמה! אני מוריד את המישחק הראשון
    בברכה PiPi ToUcH
    7- את החטיבה !

  6. #5
    משתמש כבוד
    תאריך הצטרפות
    08/2007
    גיל
    32
    הודעות
    17,176
    לייקים
    62
    נקודות
    239
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תהנה אחי:] ניראה אם הייה יותר פופולארי הנושא נוסיף עווד...

  7. #6
    משתמש כבוד האוואטר של Someone Awesome
    שם פרטי
    עידו
    תאריך הצטרפות
    09/2008
    הודעות
    11,867
    לייקים
    3
    נקודות
    806
    משפט מחץ
    Software is like sex, it's better when it's free. - Linus Torvalds
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    יפה השקעת תודה
    נ.ב
    בVIP FILE איך מורידים חינם?

  8. #7
    משתמש כבוד
    תאריך הצטרפות
    08/2007
    גיל
    32
    הודעות
    17,176
    לייקים
    62
    נקודות
    239
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    אי אפשר להוריד חינם מהשרת הזה ...

  9. #8
    משתמש משקיע האוואטר של Maryum375
    תאריך הצטרפות
    08/2007
    הודעות
    3,906
    לייקים
    0
    נקודות
    4,875
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    "מי יתן ותהיה מנהל משחקים להורדה לנצח"
    חח
    אתה אחד המנהלים!!
    רק בעייה אחת קטנה ושולית " השרת מעפן!!!!
    אתה רוצה שיהיה מושלם תעלה לשרת אחר...

  10. #9
    משתמש כבוד
    תאריך הצטרפות
    08/2007
    גיל
    32
    הודעות
    17,176
    לייקים
    62
    נקודות
    239
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    אחי LETITBIT הוא שרת סוס! ויש לך הרבה אפשרויות שם.... ותודה מי יתן והיו הרבה חנפנים כמוך:]
    סתם אחי תהנה!

  11. #10
    משתמש משקיע האוואטר של Maryum375
    תאריך הצטרפות
    08/2007
    הודעות
    3,906
    לייקים
    0
    נקודות
    4,875
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    ציטוט נכתב במקור על ידי יהונתן צפיה בהודעה
    אחי LETITBIT הוא שרת סוס! ויש לך הרבה אפשרויות שם.... ותודה מי יתן והיו הרבה חנפנים כמוך:]
    סתם אחי תהנה!
    תנסה להוריד את אחד הקבצים שנתת
    אצלי זה מוריד על 20 KBPS
    עם אינטרנט 5MB

  12. #11
    משתמש כבוד
    תאריך הצטרפות
    08/2007
    גיל
    32
    הודעות
    17,176
    לייקים
    62
    נקודות
    239
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    20???? מה זה אני מוריד תקריסיס החדש על 50 יש לי 1.5 ו יש עומס מטורף כולם רוצים אותו בדרך כלל אני מוריד מישם על 200!

  13. #12
    משתמש מכור
    תאריך הצטרפות
    12/2007
    גיל
    33
    הודעות
    1,414
    לייקים
    0
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    מי שלא אוהב אותך שלא ימות! שיחיה ויסבול :)
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    אחי אחלה השקעה !
    רק לא ניראה לי שכול משחק יעלה אצל מישהו פה
    כי המשחקים רוצים דרישות אחו שקשוקה !!

  14. #13

  15. #14
    משתמש מתקדם
    שם פרטי
    מורדי
    תאריך הצטרפות
    08/2007
    גיל
    33
    הודעות
    851
    לייקים
    0
    נקודות
    251
    משפט מחץ
    גבר בלי בחורה זה כמו גפרור בלי אש!
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    TNX

  16. #15

    ברירת מחדל

    הורדתי Gears of War וזה לא עבד לי
    יש שם איזו בעיה???

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,493 | הודעות: 8,173,080 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect