רומא - רג'ינה
: יום שבת , 21:30
רומא , סגנית אלופת איטליה משנה שעברה , פותחת את המחזור השלישי בליגה במשחק מול רג'ינה . למרות שרומא קבוצה טובה , שעשתה הרבה רכש בקיץ יש לה עד עכשיו נקודה אחת בלבד!!! למרות זאת רומא עדיין מגיעה פייבוריטית למשחק . הרבה קבוצות באיטליה לא פתחו את העונה טוב ורומא היא לא יוצאת מן הכלל . אחרי נקודה אחת מתוך 6 בליגה , והפסד מפתיע לקלוז' המפתיעה בליגת האלופות . אני מהמר שרומא תצליח לסחוט
ניצחון אבל קטן...
מאמן רומא , לרקע החגיגות של קלוז'...
סמפדורייה - קייבו .
עוד מפגש תחתית באיטליה . סמפדוריה משחקת מול קייבו . סמפדוריה , גם היא פתחה את העונה לא טוב , נקודה אחת בלבד ומקום 18 מאכזב , אבל גם קייבו לא יוצאת מן הכלל . אמנם היא במקום ה14 בליגה אך גם היא בעלת נקודה אחת .
הימור שלי: סמפדוריה ...
טורינו - אינטר :
אינטר מגיעה למשחק הזה לאחר ניצחון 2-0 בליגת האלופות על פנאתנייקוס היוונית ובסה"כ בכושר טוב . אדריאנו חזר לכבוש לאחר תקופה ארוכה מאוד ללא שער ובנוסף על כך , דיווחים באיטליה אומרים שהקבוצה של מוריניו תאריך את החוזה של אדריאנו לקראת ינואר . ידיעה נוספת הקשורה לאינטר אומרת שהם מינו את דייגו ארמנדו מראדונה להיות הסקאוט של הקבוצה בדרום אמריקה . בסה"כ , אינטר מגיעה כפייבוריטית למשחק למרות שגם לה אין מאזן מושלם ב 2 המשחקים הקודמים . ( 4 נקודות מתוך 6) והיא פייבוריטית ברורה לעבור טורינו ולכן ההימור שלי זה 2 .
זלאטאן חוגג את הניצחון מול היוונים .
קליארי - יובנטוס
יובנטוס מגיע למשחק אחרי ניצחון 1-0 קטן מול זניט . יובנטוס תגיע למשחק הזה בלי דויד טרזגה , החלוץ המצוין של הקבוצה שיחמיץ את המשחק בלל פציעה . בנוסף על כך גם אלסנדרו דל פיירו , הסמל של יובנטוס בספק לקראת המפגש מול קליארי . למרות זאת יובנטוס פייבוריטית מול קליארי הקטנה , שממוקמת במקום האחרון בליגה אם 0 נקודות .
אני מהמר : 1.
דויד טרזגה הפצוע...
קטאניה - אטאלנטה:
אמנם על הנייר זה לא נחשב כמשחק גדול או מעניין במיוחד אך העובדה המפתיעה היא זאת שקאטניה היא אחת מ2 הקבוצות היחידות בליגה שבעלתו 6 נקודות מ 6 . ולכן אני מחשיב אותה כפייבוריטית אבל אין לדעת מה יהיה , אני לא חושב שאטאלנטה תמשיך להוביל את צמרת הליגה גם במחזורים הבאים .
פיורנטינה - בולוניה:
פיורנטינה...עוד קבוצה מצוינת שעד עכשיו מאכזבת בליגה , היא בעלת נקודה אחת מ6 וממוקמת במקום ה16 , 5 מקומות אחרי יריבתה בולוניה .
פיורנטינה סיימה את המשחק הקודם שלה בתיקו 2 מול ליון שנתנה קאמבק ענר ומנעה מהקבוצה האיטלקית 3 נקודות יקרות.
הימור שלי : 1
מוטו , כוכב פיורנטינה , חוגג שער...
מילאן - לאציו :
וכמו שתמיד אומרים , The best for last , משחק המחזור : מילאן מול לאציו ! ראשית , נתחיל אם לאציו : 6 נקודות מ6 יש לקבוצה הזאת מרומא והיא ממוקמת בצמרת הטבלה ביחד עם אטאלנטה . אבל מנגד לה עומדת מילאן . מילאן היא אכזבת העונה עד עכשיו באיטליה ואולי גם בעולם . לאחר שרכשה את רונאלדיניו וקיבלה בחזרה את שבצ'נקו היא עדיין בלי נקודה בליגה ! במשחק הקודם היא הפסידה לגנואה 2-0 . אבל ביום חמישי היא נתנה משחק מצוין מול ציריך בליגת האלופות וניצחה
4-1 במשחק מצוין . אני מקווה שמילאן תוכל להמשיך את הכושר מגביעה אופ"א ולא את זה בליגה ולזכות בנקודות ראשונות . למרות שלאציו נמצאת בכושר טוב , מילאן עדיפה עליה על הנייר . המשחק שלה מול ציריך היה ענקי , והרבה שחקנים שביינהם פאטו , שבצ'נקו , בורליו ועוד שיחקו מצוין . הימור שלי : 1 .
מילאן חוגגת מול ציריך.
משחקים נוספים במחזור:
אודינזה - נאפולי , הימור שלי: 1
לצ'ה - סיינה , הימור שלי: X
פאלרמו - גנואה , הימור שלי: 2
=================================
אתם מוזמנים להגיב ולהמר

רומא - רג'ינה
: יום שבת , 21:30
סמפדורייה - קייבו . 
טורינו - אינטר :

קליארי - יובנטוס