בתור קרבי אצלכם או לדעתכם איך החיים האישיים מבחינת פנאי
או למשל מה שמאוד מעניין אותי, סופי שבוע ( מישהו מוכן להסביר לי על הסגירות האלו ? ) ובנות ואם כבר אז בואו נדבר על מערכת יחסים עם מישהי מחוץ לצבא או מהצבא ?
תודה רבה
בתור קרבי אצלכם או לדעתכם איך החיים האישיים מבחינת פנאי
או למשל מה שמאוד מעניין אותי, סופי שבוע ( מישהו מוכן להסביר לי על הסגירות האלו ? ) ובנות ואם כבר אז בואו נדבר על מערכת יחסים עם מישהי מחוץ לצבא או מהצבא ?
תודה רבה
נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 18-09-2008 בשעה 23:18.
|
|
חיים אישיים? תלוי באיזה שלב של המסלול
בזמן הכשרה יוצאים יחסית הרבה לא סוגרים יותר מדיי אבל קורעים ת'תחת כל השבוע ואז חוזרים גמורים
וזה כבר החלטה של אותו בנאדם אם לישון את כל הסופש או לצאת ולהנות בקצת זמן שיש
ואחרי הכשרה שעולים לותיקה(במידה ולא יוצאים לקורסים למינהם) אז זה כבר משו אחר לגמרי
שם באמת כמעט ואין חיים חוץ מצבא יציאות כמעט בכל מקום זה שתי שבתות סוגר ואז יוצא מתישהו בשבוע השלישי
אבל זה לא אומר שבזמן שאתה שם לא כיף... זה גם תלוי בפז"מ והכל ככל שאתה יותר זמן נהיה יותר ויותר קל וכיף
בעיקרון שאתה בקו אפשר לשכוח פחות או יותר מחיי חברה מחוץ לצבא.. כאילו לא לשכוח אבל הבנת ת'כוונה
////:Boxing:
FUCKyou
////:Boxing:
תראה יש קרבי ויש קרבי... חי"ר יוצאים יחסית טוב בטירונות, שריון תותחנים טייס צוללות נטחנים לאללה... אח"כ זה כבר משתנה בגלל הסד"כ...
ויש כאלה שגומרים קשר ויש כאלה שלא... תלוי עד כמה אוהבים ורוצים להיות ביחד. אבל לפתח קשר בצבא שיחזיק זה יחסית קשה...
ומה עושים בפנאי? נחים בבית ומתפנקים על האוכל של אמא
תודה רבה לכם על המידע
אשמח לשמוע עוד
משרתים ביום כיפור ( אם אין מלחמה), או שאפשר להשתחרר ?
חלק סוגרים בכיפור אבל זה אומר פשוט להיות בבסיס עם החברה... לא עושים שומדבר אז זה לא כזה נורא.
אם מעניין אותך אז אני מכיר מישי (כוסית :\) שחבר שלה במגלן כבר 9-10 חודשים והם עדיין ביחד... בקיצור הכל תלוי בקשר.
ישי התותח
אני עברתי שנה בצבא עם החברה עד השחרור... עדיין ביחד
לי התחילו בעיות בזמן האחרון, זה לא בגלל שאני לא רואה את חברה שלי,
זה בכלל שכשאני חוזר הביתה אני רוצה להתפרק ולצאת עם חברים - אז היא מתבעסת.
זה יכול להרוס, אבל יכול גם לשפר...
הגעגועים עושים טוב למערכת יחסים - אבל בכלליות, הצבא מעיק עליה.
הרובאית הרגה לי את החברות ....
(וגם הריתוקים שאני מקבל כל שני וחמישי אבל בעיקר בגלל הרובאית )
במשך כל ההכשרה 8 חודש לא הייתה לי בעיה עם החברה אבל אז עליתי לקו ונהיה בעיות
ואחרי שעליתי לרובאית נפרדנו אבל תשמע אם הייתי רוצה הייתי יכול לשמר את הקשר ...
הכל תלוי בך !
סהכ זה הכל ברצון של שינכם, חבר של דודה שלי משרת בשייטת והיא הייתה איתה במשך כל המסלול שזה שנה ו8 חודשים, והוא בקושי ראה בית ככה שאין בעיה...זה הכל רצון!
אחרי שמסיימים מסלול אם לא יוצאים למכ"ים אז הולכים לפלוגות הותיקות מסייעת רובאית ופלחו"ד
זה תלוי ברצון של שניכם, בסדר העדיפויות ובתנאים שעומדים לרשתוכם.
חברה שלי עם חבר שלה כבר שנה וחצי..יש לו אחלה יציאות, הוא חוזר מלא חמשושים, איך שהוא חוזר הוא שם את הדברים בבית ואז טס אליה..ישנים ביחד, יוצאים ביחד, כל הסופ"ש הם אחד בתחת של השני.
יש קשרים שמצב כזה לא ייתכן..למה? אולי ההורים לא מרשים, אולי היציאות לא כאלה טובות, אולי החבר שם זין והולך לישון בבית כל הסופ"ש..
בקיצור, זה תלוי במלא גורמים ובכמה אתה מוכן להשקיע. מה שכן, זה לא יהיה קל..לא לך ולא לה.
תודה לכם תודה רבה רבה עידדתם לי ת'צורה הכושרמוטה, סך הכל צבא לא ביאוס
נ.ב.
אפשר לנעול![]()
נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 23-09-2008 בשעה 01:11.