על הז*** שלי מה קורה לפרה או לתרנגול לפני שהוא מגיע לצלחת.
הצמחונים זה סתם אנשים עם בעיות פסיכולוגיות שגורמות להם להגעל
מהאוכל שהם אוכלים.
על הז*** שלי מה קורה לפרה או לתרנגול לפני שהוא מגיע לצלחת.
הצמחונים זה סתם אנשים עם בעיות פסיכולוגיות שגורמות להם להגעל
מהאוכל שהם אוכלים.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
|
|
מה? איך היא מנותקת מהמוח?
למה אישה היא בקבוצת סיכון? אני שואלת מתוך סקרנות טהורה.
ואגב, אני לא אוכל פרה משובטת. פרה משובטת היא בדיוק כמו פרה רגילה, חוץ מהדרך שבה היא נולדה.
מייקל, יקירי, קח: http://www.anonymous.org.il/nut-sport.htm
אתה יודע מה כואב לי? שאדם חכם כמוך (ואני רצינית לגמרי) חושב שהאדם אמור לנצל את משאבי הטבע עד תום. זה הורס את האיזון של הטבע. ואתה יודע מה? הייתי יותר שקטה אם זה היה בכמות קטנה. אבל רפתות היום זה קו ייצור לאוכל. אנחנו לא אמורים לגדל כל כך הרבה חיות, ובטח שלא להרוג כל כך הרבה.
1. אתה לא הרגת אותה, אבל "הזמנת" את ההרג שלה
2. למה רצח זה רק בבני אדם?
3. שוב פעם, "הזמנת" את הרצח שלה.
כמה שקרים תנובה האכילה אותך:
בדיוק כמו אישה, לפרה יש חלב בזמן הריון ולאחריו. לעגל הקטן שלה יש עתיד בתור הסטייק הבא שלך או בתור מכונת החלב הבאה שלך. ככה או ככה, הוא נפרד מאימא שלו כמה שעות אחרי לידתו.
אגב, פרה אמורה לייצר שמונה ליטר חלב ביום, וגם זה בלחץ. בגלל כל ההורמונים שנותנים לה, היא מייצרת בערך ארבעים ליטר.
הביצים שאתה אוכל לא מופרות. במידה מסויימת, ביצה למאכל=מחזור. הביצים בסופר הוטלו כמה ימים קודם, ולא מחכים חודש כדי לבדוק אם הן טובות.
ותקשיב, אני לא באה מהתקפה. אני יודעת ששתי החברות האחרונות שלך הן טבעוניות, שהחברה הכי טובה שלך צמחונית וחולת איכות הסביבה, ושגם אני מציקה לך לגבי זה מדי פעם. אבל מגיע לך את המידע הנכון.
אם יש צמחוני לידך, אתה תלך למקום אחר עם הסנדוויץ' פסטרמה שלך או לא?
XD
תאמין לי שגם אני וגם אחי מתים על אוכל. אומנם יש לשנינו בעיות, אבל הן לא קשורות בשיט לצמחונות.
נערך לאחרונה על ידי זוהרה; 28-09-2008 בשעה 00:50.
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.
כמה דברים:
1) לא עד תום, מה שהוא יכול לנצל הוא מנצל כמו שצריך. חשמל, אור, מים, כל דבר הוא מנצל לטובתו. מהדברים הפשוטים למורכבים.
2) אני לא הזמנתי את ההרג שלה. היא הייתה מתה כשהזמנתי אותה. הבחור המחוצ'קן שהביא לי את השקית עם ההמבורגר לא נגע גם כן בפרה הזאת. וגם לא הטבח. יש מישהו שהוא שוחט את הפרות.
3) את מודעת לכך שאני אדם דתי נכון? אין להשוות בין הבהמה לאדם. אם אני רוצח פרה אלוהים לא יחשיב את זה כרצח של בנאדם. והרבה אנשים יסכימו איתי.
4) לא לוקח חודש לבדוק את הביצים. מאירים עליהן עם פנס ובודקים את העובר.
5) תגידי שנייה, חשבת פעם כל פרות חופשיות? תרנגולות חופשיות? נגיד ועכשיו מוציאים חוק חדש: אין גידולי פרות ותרנגולות. אחרי כל החיים שלהן שהן הסתדרו בחסות האדם, איך בדיוק הן יסתדרו בעצמן? הא? פרה ותרנגולת וכבשה ושאר חיות חווה אמורות להישאר בחווה.
זו המאה ה-21. ולמרות זאת גם בעבר אנחנו יודעים שאנשים גידלו פרות ותרנגולות בשביל ביצים, חלב ובשר. זה לא חדש.
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
1. תאמין לי שעד תום. אנחנו מבזבזים כל פיסת יופי של הכוכב הזה.
2. עומר, אתה כן הזמנת. השוחט שחט את ה"המבורגר" בשבילך. גם הוא לא מכיר אותך.
3. אז מבחינה דתית זה רצח מוצדק. זה עדיין רצח.
4. היית במרפסת של הבית שלי, נכון? זה היה פעם לול תרנגולות. אני מבטיחה לך שלא עוברים על ביצים ומאירים אותן בפנס. ביצה היא רחם לא מופרה. כמו מחזור(:
5. אפשר לעשות את זה בהגדרה. לא אמרתי שעכשיו לשחרר את כולן. למרות שאני חושבת שלהרבה מהחיות האלה צריך לעשות הרדמה. הן סתם מוטציות מסכנות.
מזה איך היא מנותקת מהמח גמרו לה על כל מערכת העצבים חח.
בבום אחד זה מגיע מהצוואר עד העורף היא כבר לא ממש מחוברת למח
זוהרה למה בדיוק את צמחונית?
אני לא באמת הולך לקרוא את כל זה..זה פשוט בזבוז זמן..
טבעונות בעיני זה דבר מטומטם...
עומר פה צודק..לבן אדם ניתן מוח,ובעזרת המוח אנחנו עושים דברים שעוזרים לנו..
בין אם זה לקחת חלב מפרות או מעיזים,או בין אם זה לקחת ביצים מתרנגולות....
ובין אם זה להרוג אותם...ולאכול אותם..
אני חוזר על זה שוב..
קיבה של בן אדם יכולה וצריכה לעכל בשר...
אם היא לא יכלה,היינו מחרבנים את כל מה השבר שאכלנו..
ואנחנו לא עושים את זה
באמת שאמא מייקל צודקת
מאיפה הגעת לזה? חותכים לה את העורק הראשי ומחכים שכל הדם ישפריץ.
כי לפני קצת יותר מחצי שנה הלכתי עם מישהו ברחוב, ופתאום ראינו חתול. המצב של החתול היה נורא. הוא היה מלא בדם, והראש שלו היה מעוקם. הבטנו בו בצער, ופתאום שמתי לב לזה שהבטן שלו זזה. הוא עדיין היה חי. הזעקנו חברה חולת חתולים כדי שתעזור לנו לעזור לו, ואיכשהו הבאנו אותו לוטרינר שעושה לה הנחות בחיסונים לחתולי רחוב שלה. הוא אמר שאין מה לעשות חוץ מלהרדים אותו, אבל יכול להיות שבלעדינו הוא היה סובל כמה שעות, ואולי אפילו כמה שעות.
אנשים עברו לידו, ולאף אחד לא היה אכפת. זה פשוט היה נורא.
באותו ערב הרגשתי כאילו הרגתי את החתול. הבנתי שאני רוצחת כל יום בעלי חיים. חזרתי הביתה והודעתי לאימא שלי שאני צמחונית. היא קיבלה את זה בהבנה (יחי אחי הגדול) ומאז לא נגעתי בבשר, למעט מקרים שאכלתי דברים עם ג'לטין ולא ידעתי.
ולמי שאמר שזה לא משפיע, בן אדם ממוצע אוכל במהלך חייו מעל 4,000 בעלי חיים. זה אומר שהצלתי כמה אלפי בעלי חיים(:
שחיטה מאוד רחוקה מהרדמה. אני מדברת על להרדים ולזרוק לבור באדמה.
וכן, הן מוטציות. התרנגולות שמגדלים היום עברו תהליך כדי שהחלק הכי נמכר של עוף (נראה אם מישהו יודע) יהיה גדול במיוחד אצלהן. לפעמים הן לא מסוגלות לעמוד.
נערך לאחרונה על ידי זוהרה; 28-09-2008 בשעה 19:10.
ואי חפרתם 8 עמודים
נראה לי כאן זוהרה עשתה את ה675 הודעות שלה
כף שטותתתתתתת
כולה חתול את יודעת כמה חתולים יש ?
בגלל זה לא לאכול בשר?
למה זה היה אשמתך?