אם אני נשא איידס אני לא מת מזה
אבל מה קורה אם אני מזריק לתחת שפיך שלי או
שותה שפיך כשיש פצע פתוח וכאלה
אז מה קורה לי?
כן זה מסקרן אותי
|
|
אחי תאמת בחיים שלי לא חשבתי על רעיון כזה
תראה אומנם אני לא רופא ורופא יכול לענות לך בטוח אבל אתה צריך לדבר איתו וזה קצת מביך נכון
תראה אני יודע שאם מקיימים יחסי מין בלי המצעי מניעה או קונדום אם אחד מהמינים חולה במחלה כמו איידס המחלה יכולה לעבור נראה לי שאם קונדום זה מעביר לא מעביר מחלות??? בקיצור אמצעי מניעה זה השיטה הכי טובה למנוע מחלות ואם אתה חולה איידס ולא מת ומזריק לך שיך או שותה לדעתי יש סיכוי שזה יעבור אבל לא נראה לי כי אתה כבר חולה אבל אם אתה מזריק/ונותן למישהו אחר יכול להיות שיש סיכוי
תראה אני לא ממש בטוח נסיתי לענות לך על השאלה אבל לדעתי רופא מבין אחי במחלות תפנה אליו אם אתה לא מתבייש
מקווה שעזרתי לך
תראה, יש חולה היידס ויש נשא HIV ששניהם זה אותה דבר...אלא שהחולה פשוט לא התמודד עם הנגיף
ופיתח מחלה...הנשא זה פשוט חולה שהוא לא חולה ...( כמה שזה נישמע מוזר ) עד שהמחלה תפרוץ...
ברגע שחס וחלילה אתה נשא היידס ותתדחוף לעצמך שפיך של עצמך לתחת לא יקרה לך כלום....כי המחלה עדיין עוד לא השפיעה עליך...מקווה שהבנת ..(:
אתה יכול לחלות באיידס, אבל לא להדביק את עצמך.
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.
והנה משה הסטלן שלנו מזה השאלות האלה XD להזריק שפיך לשים שפיך בתחת? וכמו ששיפרלה וזוהרה אמרו נשאי לא יכול להדביק את עצמו כי איכשהו הגוף של הנשאים מחוסן למחלה וברגע שאתה מעביר את המחלה למישהו אחר אז הגוף שלו פעם ראשונה נתקל בוירוס הזה ואין לו מספיק זמן כדי להכין נוגדנים ואם אני לא טועה קצב ההתרבות של הוירוס הזה ממש מהיר ככה שלא ממש יהיה סיכוי שתדע שחלית עד שלא יופיעו תסמינים ולא נראה שכדאי לשאול רופא את השאלות המפגרות האלהXD תנסה לנסח את זה בצורה אחרת
השאלה האמיתית פה..
למה אתה רוצה לשתות את השפיך שלך?
נערך לאחרונה על ידי Michael.; 29-09-2008 בשעה 13:50.
אח שלי למה אתה חושב על זה עזוב אותך שטויות אני אומר שאתה לא יכול לעשות כלום אתה חולה ואתה יכול רק להדביק