מייקל זה הכל בשביל השם
שיגיד אני הולך עם גוצ'י
מייקל זה הכל בשביל השם
שיגיד אני הולך עם גוצ'י
|
|
לההה עכשיו גילית.. כל הכבוד רוסי שמן שנה טובה כפרות...
וואלה תמשיכו לקנא על הזין שלי ובאתי להראות מה שהבאתי זה שאני מביא את הכל בפעם אחת זה לא אומר כלום,לא עשיר ולא כלום עובד קשה בשביל הכסף,לזה שאמר תביא אדידס.. תראה את הנעל באמת ותשפוט.. שיהיה לך את הנעל על הרגל תגיד לי מה יותר נוח.. וכל האלה שאומרים רק בגלל שזה גוצ'י.. יש לי עוד 7 זוגות של נייקי.. אם הייתי רוצה לעשות רושם הייתי קונה הכל Louis Vuitton ולזה ששאל אם אני תורם אז כן אני תורם צדקה...
נערך לאחרונה על ידי wArezm0n; 30-09-2008 בשעה 03:34.
נעל מכוערת אחושרמוטה..אמרתי את זה כבר...
עדיף היית קונה בכסף הזה עוד זוג של נייקי >.<"
או אפילו ג'ורדן..
חי,
חג שמח גם לך![]()
אחי אני צחקתי בקשר לצדקות והכל..
אבל עדיין זה באמת מחיר מוגזם אפילו לפעם בעונה.. כאילו כי ב 7000 אתה קונ לעצמך משו דברים בני זונות אחי... ושיספיקו לך גם מבחינת איכות לאותו הזמן שג'וצ'י או וואט אבר יחזיק לך..
קיצר שמעו אין טעם להתווכח כי בכל זאת מדובר על טעם אחד פה חושב שהEnd To End של אדיאס יותר יפה אני חושב שזה מצועצע,אחד אומר של הנייקי Court עדיפה אבל יש את זה לכולם.. כעיקרון באתי להראות לכם מה קניתי ולא אכפת לי מה אחרים אומרים אז אם זה הולך להגרר לוויכוחים בנושא טעם תנעלו את הנושא..
בזבזת ב 10 דקות משכורת של חודש חח
תחדש
Dj BaRaK Cohen
חח איך הוא כותב בהתחלה
"נגמרו הבטריות אז צילמתי באייפון" חח
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
בא להשוויץ בכסף של אבא.
אני בספק שעשית בחופש 8500 אלף שקל.
אגב, אם כבר השקעת פאקינג 2200 שקל בנעליים, למה שחורות מתות ולא משהו לבן או עם קצת צבע וחיים?
ובשביל מה 1800 שקל על 2 כובעים?
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
על זה אני מדבר..
שמע אחי אם אתה רוצה להעיף כסף על בגדים אז פאנן לך
אתה לא חייב לאפחד דין וחשבון על מה קנית איך קנית ולמה
אתה רוצה לדעת מה הביקורת שלנו לגבי הנעליים לגבי הג'נס והחולצה
זה הדעה שלנו כל אחד רושם את דעתו
זה לא אמור להפריע לך כי אם אתה אוהב אותם אז אתה יכול לשתוק
..
גשם של עופרת יצוקה.
גם אם אתה תורם אל תבוא בפוזה של אני תורם ,
תעשה את זה לעצמך המצווה היא לעשות את זה בשקט ..
לא על משהו הנעליים גועל נפש , שמת כבר 2200 שקל תביא איזה לקוסט מחו"ל שאין לאפ'חד שטוחה ויפה![]()
נערך לאחרונה על ידי PayPal; 30-09-2008 בשעה 14:33.
שאל אם אני תורם,עניתי לו ומישהו אמר שאין לי הנחה על הנעל? נראה לך ראלי? יש לי בן דוד שעובד במשרת עובד מנהל בחנות של גוצ'י בלונדון,אמרתי לו תסדר לי נעל,שילמתי על הנעל 120 פאונד אז אני לא מבין למה לעשות סיפור..