למה נראה לך שאפשר גם
למה נראה לך שאפשר גם
|
|
המממ היינו אמורים אני וחברים לעשות אותו, אבל לא יצא כי אנחנו לומדים אז היינו צריכים לצאת בחופש הגדול ובדיוק הייתה תקופה של רק שמש וההורים של כולם התנגדו לרעיון....בעקרון אני מכיר דיי הרבה אנשים שעשו את כולו. אמרו לי שאתה כל הזמן מגביר את הקצב הליכה בלי לשים לב ומסיים אותו בדרך כלל יותר מוקדם ממה שציפית. חוץ מזה לדעתי אם אתה מתכנן לעשות משהו כזה תתכנן שיהיו לך נק' עצירה ותתארח קצת אצל משפחות, כאילו מקלחת ככה פעם - פעמיים בשבוע, כנ"ל על ארוחה טובה![]()
אם אתה יוצא תהנה אמור להיות מטורף D:
ארטיום מאיפה בא לך הרעיון הזה?
חחחחחחחחחחחחחח
אתה רוצה ללכת ל SPIRIT WALK
לפני הצבא?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני הולך את שדרות ניהיה לי שפשט אתה רוצה שאני ילך את ישראל???????????????????????????
נערך לאחרונה על ידי DNcar; 02-10-2008 בשעה 21:37.
מה זה שביל ישראל?
אנשים פה אשכרה הולכים מאילת לקרית שמונה ברגל?
כל הכבוד לך על הרעיון
בעיקרון אני עשיתי רק חלק קטן ממנו, מבית גוברין ועד הכותל... בכותל סיימתי את המסלול (זאת הייתה המטרה מלכתחילה).
בעיקרון שביל ישראל זה בין חודש לחודשיים תלוי בקצב ההליכה שלך... אם אתה הולך בקבוצה קטנה של 3-4 אנשים אפשר לסיים את זה הרבה יותר מהר... הכל תלוי גם בגודל הקבוצה שאיתה אתה מתכוון ללכת.
תבדוק את המסלול ותקבע לך תחנות עצירה בכל מיני קיבוצים ומושבים בדרך שאפשר לבוא ולהתארח אצלהם (אפשר גם מכינות קדם צבאיות, הם תמיד מקבלים בשמחה הרבה מאוד מטיילים שעוצרים אצלם בדרך לארוחה ומקלחת חמה ומקום לישון).
בשלחח למדנו על שביל ישראלל ולא עשינו אותו חח .. משלח עשיתה את זה?