|
|
נו באמת אני לא מאימן שיש מישהו שהגיב ורוצה להשתמט,
כאילו מה בשביל שאתם לא תחיו כמו איזה בני זונות בפחד יש את הצבא
אז אתם לא חושבים להחזיר משהו למדינה?
גם ג'ובניקים אם זה תובלה ואם זה תיקון מכשירי קשר
אני אישית שואף לקרבי אבל אם לא אין לי בעיה גם להיות משהו אחר.
ריגישתי את עצמי =[]
בשבילי צבא זה מעבר לתרום למדינה, זה משהו שאנחנו חייבים לעשות בשביל לשמור על קיומנו במדינת ישראל.
אתה עושה צבא לא בשביל להגיד הנה עשיתי ועכשיו אני תרמתי למדינה, עצם זה שעשית צבא שמרת על אנשים שחיים במדינת ישראל, אנשים שאתה פוגש יום יום, המשפחה שלך וכו'..
אין לנו ארץ אחרת ואנחנו חייבים לעשות הכל בשביל לשמור על המדינה שלנו וגם אם זה ללכת להיות בתפקיד שהוא לא קרבי.
אנחנו חיים באזור שאנחנו חייבים להילחם בשביל להמשיך להתקיים, אז מי שתרם בדרך אחרת זה שונה, זה לא אומר שהוא תרם וצבא הוא לא חייב מבחינתו לעשות.
זוהרה נו מה את עושה צחוק את יודעת שצבא זה הכי הכי
נכון, זה המקרה השני ובמקרה הראשון לא נתת לי בכלל אפשרות להגיד את מה שרציתי, זה הכי קל לבחור בדרך הקלה וכבר לא אכפת לי מהמקרה הזה.
לא משנה מה אנשים שמכירים או לא מכירים אותי יגידו עליי
אני לא אשתנה בגלל אף אחד - טוב לי! טוב לי עם מי שאני ומה שאני.
ואתה מתנהג כאילו רק אני לא מתכוונת להתגייס לצה"ל, יש עוד המון אנשים כמוני.
נערך לאחרונה על ידי - Shirel -; 08-10-2008 בשעה 09:30.
אתה ממש צודק גם אני חושב כך אני מנסה לשכנע חברים שלי שלא רוצים להיתגייס ואולי אכשיו הם יבינו
אני כבר לא עני!!!!!!
><///*>
זה דגי שימו אותו בחתימה שלכם בשביל שהוא ישתלט על הפורום=]
"רק הנלחם על חרותו זכאי לה"
תזכרו את זה
~~יהודי מאמין מצביע ימין!~~
~~מוות ל"ערכים"!~~
בטח כי תאכלס את עוד אחת מתוך לא מעט שלא מתגייסים ואני לא מנסה להציג את זה ככה.
לגבי המקרה הראשון חחח את יודעת שבחסד את בכלל בפורום עדיין? אבל נעזוב את זה.
זה שטוב לך עם עצמך למרות מה שאת עושה (או יותר נכון תעשי) זה החלק הכי גרוע בכל העניין.
טוב תאכלס לא יודע מה יגרום לך להשתכנע... אולי כשערבים יבואו לכבוש לך את הבית אמממ לא יודע :\
ישי התותח
שיראל אל תשתני אל תדאגי הצבא לא ירצה שתלכי לקרבי אנשים כמוך לצבא אין לו צורך בהם.
את חושבת רק על עצמך.
לגבי השבויים הגיע הזמן ללמד אותך שיעור קטן
אם עכשיו יחטפו למדינה חייל והיא תחזיר תמורתו 300 חיילים.
למחרת יחטפו עוד חייל וזה מה שקורה אז כן אני נגד חילופי שבויים בצורה כזאת.
עכשיו נעבור למספרים.
בשנת 48 המדינה שלנו כמה הייתה פה מלחמה קטנה שקראו לה אממ מלחמת העצמאות במהלך המלחמה הזאת נהרגו לנו מעל 4000 חיילים.
ב56 הייתה מלחמונת קטנטונת סיני 177 הרוגים.
אני לא אעבור איתך על כל המלחמות אבל בסופו של דבר נהרגו לנו מעל 8663 חיילים רק במלחמות.
לא להזכיר פעולות מבצעיות פעולות טרור נכים ופצועים מכל המלחמות הללו אבל הם כנראה לע מעניינים אותך את זורקת זין ומחליטה עם כל החוצפה שלך (ולך יש הרבה מזה) שאת לא תתגייסי כי לא בא לך כי את לא רוצה למה מי את בכלל תגידי לי?
מי את שתגידי שאת לא תתגייסי כי לא בא לך את מבינה שאת זורקת זין על כל אותם הרוגים, אל תשתני טוב לך מי שאת זה טוב את זה שתצטרך לחיות עם עצמה לא נחנו למזלנו, והכי חמור את לא מבינה כמה המעשה שלך נפשע ומגעיל את לא מבינה מה את עושה.
אבי לשלטון..
bablin מסכים איתך במאה , מי שלא תורם למדינה שלו בשביל שהיא תמשיך להתקיים שיעזוב.
ועל כך נאמר כל כלב יגיע יומו, וכשהיום הזה יגיע אני באמת ארחם עלייך. (שיראל)
כי אנשים סטייל כמוך שרואים בצבא איזה אירגון נפשע מתעוררים רק כש (חס חלילה) נהרג מישהו קרוב אליהם בפיגוע\בצבא\ הם נמנעים מפיגוע בשניה האחרונה ועוד שלל דברים.
אנשים מתעלמים מזה עד שזה מגיע אליהם וזה באמת.. חבל.
אבל את עוד קטנה, מי יודע, אולי יש לך תקווה
נערך לאחרונה על ידי Dave Grohl; 11-10-2008 בשעה 21:49.
Bring the Violence-