איזה מן מנהלים אתם, מעודדים כזו התגרות ועלבון למשתמשים אחרים ולטעם השונה משלכם במוזיקה!
במקום לזיין תמוח על חוק מזדיין בכותרת, תסתכלו מה אתם עושים פה ילדים קטנים שלא לימדו אותם על טעם ועל ריח.
איזה מן מנהלים אתם, מעודדים כזו התגרות ועלבון למשתמשים אחרים ולטעם השונה משלכם במוזיקה!
במקום לזיין תמוח על חוק מזדיין בכותרת, תסתכלו מה אתם עושים פה ילדים קטנים שלא לימדו אותם על טעם ועל ריח.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
|
|
לאוזי ולהוא עם החתימה של הנדריקס:אני רק מדגיש את הטעם שלי...כי כולם בפורום לא אוהבים את טוקיו הוטל
לא נאה לכם תפנו אלי בפרטי
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
תדגיש את הטעם שלך בטעם ובכבוד!
מזלזל בלהקה ובמשתמש שתאמין לי שהם יותר מוכשרים ממך וממה שתהייה אי פעם.
עכשיו אני לא אכריח אותך, וגם לא ממש אכפת לי אם תעשה את זה, אבל לדעתי לפותח האשכול מגיע התנצלות, ממך ומכל מי שדיבר אליו בצורה שדיברתם אליו.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
טוב אחי...
חחח יותר טוב ממה שאני אהיה אי פעם?למה אתה מכיר אותי אישית?ואת המשתמש הזה אישית?לא נראה לי..
וחוצמזה אני לא אבקש ממנו סליחה על זה שצחקתי על הלהקה שהוא אוהב =.=
גם זיו MOTKAY צחק על זה שאני שומע מטאליקה ואני צחקתי עליו שהוא שומע סליפנוט אז מה נעשה?נשלח איגרות סליחה אחד לשני?לא.זה בסך הכל פורום לא צריך לקחת את זה אישית זה לא שקללתי אותו או משהו
נעול
אתה יודע מה?לא נעול כי אני אתן לכל אחד להביע את דעתו גם אם זה נשמע רע בעיני אחרים.
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 28-10-2008 בשעה 14:13.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
זה פורום, ובפורום יש חוקים, שאחד מהם הוא לא לקלל ולהעליב.
אפשר לדבר בשפה נעימה לאוזן בלי קללות ומילות גנאי בכדי לתאר את דעתך עליהם.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
קיללתי את המשתמשים לא?אמרתי משהו רע למשתמשים?לא
אמרתי שסימפל פלאן גרועה...זאת דעתי וזכותי לרשום מה שאני ארצה
לגבי טוקיו הוטל אמרתי שזה חרא וגם עוד משתמשים אמרו שזה חרא אז רק למנהלים אתה פונה?-וחוץ מזה בכותרת היה:מה אתם חושבים על טוקיו הוטל?אז עניתי את מה שאני חושב עליהם.זה לא שקללתי את המשתמשים עצמם זה רק ש"קללתי" כביכול את הלהקות שהם אוהבים.זו מדינה חופשית וכל אחד יכול להביע את דעתו איך שהוא רוצה!
אשכול מיותר שבו כל שבועיים בערך כל הפורום מתאסף להתעלל בילדות שלא גילו מוזיקה נורמאלית ושומעות את "להקת" הפופ\פוסי רוק\רוק קניונים טוקיו הוטל.
אל תבינו אותי לא נכון.הייתי מת לזרוק עליהם משהו שילכו לקיבינימט.כבנאדם ששומע רוק ומטאל זה מעליב שמלבישים עליהם גיטרה ו"הנה בואו תעשו אקורד או שניים שיר שלם" וזהו.
זה למה המוזיקה סובלת מלהקות כמו טוקיו הוטל וגירסת הישראלית-ביט 69. יחצ"ים על כל נשימה,רכילויות ולא מתעסקים במוזיקה.מוזיקאים ברכיליוית ראשיות זה בעיקר מגיע בפופ,היפ הופ וראפ. איפה קצת כבוד עצמי?? למה הלהקה צריכים דוברים במקום שהם ידברו??
תרבות שאני לא אבין אף פעם כנראה,כשהעולם זז על כסף והמוזיקה החדשה גוססת.
קצת חפירה,מקווה שתבינו.שבוע טוב.
נערך לאחרונה על ידי Göregäsm; 28-10-2008 בשעה 21:00.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
קשה היה לך בתור מנהל לקחת את עצמך בידיים ולהגיב כמו שGöregäsm הגיב?
בתור מנהל פונים אליך, כאל מי שצריך לתת דוגמא לאחרים.
זוהי אולי מדינה חופשית, אבל הפורום הוא לא דמוקרטי!
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
תלמד מהו ספאם ותחזור אלי.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
מה הקשר שלהם לפורום רוק ומטאל ?
חרא להקה, הומואים עם קול של לסביות O:
ואוו....
עד שכולם הצליחו להירגע בא מישהו והרס הכול חחחחחחח
דרך אגב-אוונסנס לא הרבה יותר טובים.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!