מחר אני תופס אותך בעזרת השם(זה אני והשם זה כבר שתיים)
ויש לי גב מכל הישיבה:
חחח מזכיר לי תזה מזינזאנה שהם היה איזה 3 נגד 3 ורואים אותם יושבים אחד מול השני בבית כנסת ועושים עם היד חכה חכה כל הזמן אחד לשני חחח
מחר אני תופס אותך בעזרת השם(זה אני והשם זה כבר שתיים)
ויש לי גב מכל הישיבה:
חחח מזכיר לי תזה מזינזאנה שהם היה איזה 3 נגד 3 ורואים אותם יושבים אחד מול השני בבית כנסת ועושים עם היד חכה חכה כל הזמן אחד לשני חחח
|
|
ערסים =]
ערס זה מרוקאי בדרך כלל [לפעמים גם רוסים].
למה?
כי כמו שאמרת שמואל, הם רוצים לשמור על "מוניטין", ואיכשהו יוצא שדווקא המזרחיים כאלה.
יש לי חברים מרוקאיים, ממש אין לי בעיה איתם, אבל כשאתה רואה ערס אתה יודע שהוא כזה.
אולי זאת הצורת הליכה, או איך שהוא מדבר,
ואולי זאת העובדה שהוא שם שירי דיכאון עם הסוני אריקסון שלו,
אבל כשרואים אחד, פשוט יודעים שהוא כזה.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
חח שמואל מה אתה משקיע בלכתוב דברים כאלה,כל אחד שילך עם הדעה וזין שלו שילכו כוס עמו כולם,מה אכפת לכם מה כולם חושבים חחח
חחחחח אומרים הבעה..
רוב הערסים בדרך כלל עם שרשרת וכובע,אז אם אתה יושב אי אפשר לזהות אם אתה ערס או לא
אבל כמו שאמרו פה ההתנהגות היא מה שקובעת:יש לי חברים מרוקאיים, ממש אין לי בעיה איתם, אבל כשאתה רואה ערס אתה יודע שהוא כזה.
אולי זאת הצורת הליכה, או איך שהוא מדבר,
ואולי זאת העובדה שהוא שם שירי דיכאון עם הסוני אריקסון שלו,
אבל כשרואים אחד, פשוט יודעים שהוא כזה.
סרטון מרגש על הקמפיין של מכבי חיפה בליגת האלופות לעונת 2009/2010
http://www.youtube.com/watch?v=LVMJb...eature=channel
נערך לאחרונה על ידי skiper; 28-10-2008 בשעה 22:34.