טאקו מה אתה מבין במוזיקה ? תעשה לי טובה.
שכל אחד מה ישמע מה שהוא רוצה.
|
|
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אוף
העיקר וודסטוק לא ילך![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
באסה לכם....
שתוק יא טמבל אתה שעה חופר שייענו יש על אלה ששומעים מזרחית סטיגמות ואז אתה אומר שמי ששומע רוק הוא מפגר ולא מאמין וזה?
לך תמצא מי ינענע אותך יא הומו. אני שונא פריקים שחשים כל היום ושמים איפור לבן וכל היום בוכים כשיש להם חיים דבש אבל אני גם שונא אנשים כמוך וערסים שחשים כל היום אפילו יותר וחושים שולטים פה..
שמע מזרחית כמה שאתה רוצה אבל סתום את הפה ותפסיק להיות הומו. תחזור למייפל סטורי
חתיכת מתחנגל אני בקושי שומע מזרחית בכלל חחחחחחחחחחחחח
נו עוד איזה פריק מתרומם שנעלב כשקוראים לו "אימו" כי הם פריקים מזן נחות יותר
ואיך אני איתך שיש לי 4 עגילים באיזור הפרצוף ושיער ארוך?
ואני עדיין מעדיף ערסים מאשר פריקים מסריחים כמוך ילד גולמי מפגר
לך תחזור לאונן על הדרואיד שלך בWORLD OF WARCRAFT חתיכת פליץ פריק היפי מטומטם
חחח איזה כיף לקרוא את כל התגובות שלכם כל אחד פה רב מי יותר ערס מהשני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
80% פה אוהבים ערסים (כל הכבוד תמשיכו ככה!)
20% אוהבים פריקים (בעעעעעעעעעעעעעעעע!)
אני לא יודע כמה אוחצ'ות יש פה אז.. =]
נערך לאחרונה על ידי VodkanonStop; 30-10-2008 בשעה 00:42.