קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] ראובן עובד שוחרר מבני סכנין
    על ידי BlacK MamBa בפורום כדורגל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 29-12-2009, 21:36
  2. [כתבה]חשד: עובד פיליפיני ביצע מעשה סדום בקשיש
    על ידי MartiNi בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-10-2009, 14:40
  3. חיקוי של ראובן עובד
    על ידי האספסוף בפורום סרטונים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-08-2007, 00:24
  4. ראובן עובד חתם ל-4 שנים בהפועל תל אביב
    על ידי IdaN.RoX בפורום כדורגל
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 28-06-2007, 14:30
  5. בית"ר ירושליים - ראובן עובד.
    על ידי Azax Syndrom בפורום כדורגל
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 14-12-2006, 12:43
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

[כתבה] ראובן עובד הוחזר לאימונים במדים האדומים - עמוד 2

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Siete צפיה בהודעה
    תגיד, למה אתה עושה מעצמך צחוק פה? אתה סותר את דבריך כשאתה אומר שהוא אחד הכשרונות הגדולים שגדלו פה בארץ, ומצד שני אתה אומר שהוא פונטנציאל שלא מומש (אז ע"פ מה אתה אומר שהוא אחד הכשרונות הכי גדולים שגדלו פה בארץ? לפחות תסביר). הרי כבר הסברתי שהוא קיבל יותר מידי הזדמנויות בהרכב, ולעולם לא החזיר על כך. דריבלים ליד הקרן לא אומרים כלום.

הדבר היחיד שאני מסכים איתך במשפט הזה, זה שעדיף מאוחר מאשר אף פעם לא.

תשמע אתה אידיוט או מה? את מה אני סותר?
    בוא נתחיל ככה, עובד מבחינת כשרון, טכניקה, דריבל,לא ראוה את מאור בוזגלו ואת כל השחקנים פה, חוץ מאבירם ברוכיאן שלו פשוט יש טכניקה מפחידה, ויכולת מסירה שלא ראיתי הברה זמן בכדורגל ההישראלי, אבל נעזוב את זה בצד עכשיו.
    2. נראה לי אתה עוד ילד.. אתה ראית אותו משחק במכי ת"א??
    הוא היה בורג מרכזי בהרכב, ואם לא היה בהרכב כל פעם שהיה עולה מהספסל היה עושה שינוי משעמותי במשחק של מכבי,אפילו שבנין ונמני היו אז במכבי.
    3.כן יש לו אופי חרא ועל זה הוא שילם בקרירה המפוארת שיכלה להיות לו, אם הפוטנציאל היה ממומש והוא היה מגיע לנבחרת, הייתה לנו נבחרת רעל.
    4.לא יודע איך נתנו לך להיות מנהל כדורגל.
    5.שבת שלום.

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

בוא נתחיל ככה, עובד מבחינת כשרון, טכניקה, דריבל,לא ראוה את מאור בוזגלו ואת כל השחקנים פה, חוץ מאבירם ברוכיאן שלו פשוט יש טכניקה מפחידה, ויכולת מסירה שלא ראיתי הברה זמן בכדורגל ההישראלי, אבל נעזוב את זה בצד עכשיו.
    כן, ואתה אומר על זה על סמך מה? על הפעמיים שהוא עשה עם זה משהו? וואו, יש פה מקרה קשה מאוד.

הוא היה בורג מרכזי בהרכב, ואם לא היה בהרכב כל פעם שהיה עולה מהספסל
    איך בורג מרכזי בהרכב יכול לעלות מהספסל? תעשה לי טובה, עוד פעם אתה סותר את דבריך.

3.כן יש לו אופי חרא ועל זה הוא שילם בקרירה המפוארת שיכלה להיות לו, אם הפוטנציאל היה ממומש והוא היה מגיע לנבחרת, הייתה לנו נבחרת רעל.
    ומה אתה רוצה להגיד בזה בדיוק? כאילו מה הקשר? איך אתה רוצה שהוא יגיע לנבחרת עם יכולת כזאת, וסגנון חיים כזה? אתה מדבר כאילו הוא אנטוניו קסאנו (רק שעובד לא באמת כובש גולים, לעומת קסאנו).

אתה הוא היה בין שנינו, לא אני.

2. נראה לי אתה עוד ילד.. אתה ראית אותו משחק במכי ת"א??
    אני עוקב אחרי ראובן עובד כבר מגיל 10: עונת 02-03 הייתה העונה הכי טובה בקריירה של ראובן עובד. הדבר המצחיק, שגם שם הוא היה שחקן ספסל ברוב חלקי העונה, מה שאומר הרבה דברים על הקריירה שלו. ראובן, ברוב הפעמים, לא הצליח להביא את יכולתו תוך כדי ביטוי, ומצא את עצמו הרבה מאוד פעמים בריבים עם קלינגר. עונה נוספת שתזכר לראובן "לטובה", היא עונת 06-07 עם בני יהודה, בה הקבוצה סיימה במקום ה-9.

אני לא יודע מאיפה באת, אבל אתה נשמע לי אוהד מכבי או הפועל ת"א, שאומר דברים בלי שום אינדיקציות או בסיס לדבריו, וגם כשאתה אומר, אתה אומר שהוא לא הצליח להביא את היכולת שלו לידי ביטוי. אז בעצם מה אתה רוצה לומר בזה? שהכשרון פתאום חזר, והוא יתחיל להפציץ רשתות?

תשלים עם זה (ולמען השם, תפסיק להתווכח עם העבודות), ראובן עובד הוא עוד אחד מהשחקנים הישראלים הכושלים, שבעבר חשבו שהם יהיו הדבר הבא בכדורגל הישראלי (במקרה של ראובן, אני יכול להבטיח לך שהוא כבר לא יהיה כי פשוט אין לו את זה).
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 31-10-2008 בשעה 20:35.
    Siete

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כן, ואתה אומר על זה על סמך מה? על הפעמיים שהוא עשה עם זה משהו? וואו, יש פה מקרה קשה מאוד.

איך בורג מרכזי בהרכב יכול לעלות מהספסל? תעשה לי טובה, עוד פעם אתה סותר את דבריך.

ומה אתה רוצה להגיד בזה בדיוק? כאילו מה הקשר? איך אתה רוצה שהוא יגיע לנבחרת עם יכולת כזאת, וסגנון חיים כזה? אתה מדבר כאילו הוא אנטוניו קסאנו (רק שעובד לא באמת כובש גולים, לעומת קסאנו).

אתה הוא היה בין שנינו, לא אני.

אני עוקב אחרי ראובן עובד כבר מגיל 10: עונת 02-03 הייתה העונה הכי טובה בקריירה של ראובן עובד. הדבר המצחיק, שגם שם הוא היה שחקן ספסל ברוב חלקי העונה, מה שאומר הרבה דברים על הקריירה שלו. ראובן, ברוב הפעמים, לא הצליח להביא את יכולתו תוך כדי ביטוי, ומצא את עצמו הרבה מאוד פעמים בריבים עם קלינגר. עונה נוספת שתזכר לראובן "לטובה", היא עונת 06-07 עם בני יהודה, בה הקבוצה סיימה במקום ה-9.

אני לא יודע מאיפה באת, אבל אתה נשמע לי אוהד מכבי או הפועל ת"א, שאומר דברים בלי שום אינדיקציות או בסיס לדבריו, וגם כשאתה אומר, אתה אומר שהוא לא הצליח להביא את היכולת שלו לידי ביטוי. אז בעצם מה אתה רוצה לומר בזה? שהכשרון פתאום חזר, והוא יתחיל להפציץ רשתות?

תשלים עם זה (ולמען השם, תפסיק להתווכח עם העבודות), ראובן עובד הוא עוד אחד מהשחקנים הישראלים הכושלים, שבעבר חשבו שהם יהיו הדבר הבא בכדורגל הישראלי (במקרה של ראובן, אני יכול להבטיח לך שהוא כבר לא יהיה כי פשוט אין לו את זה).

1. אני אוהד ביתר.
    2.אין לי כוח להמשיך להתווכח איתך אחי, תחשוב מה בזין שלך אין לי כוח להמשיך להסביר לך.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

1. אני אוהד ביתר.
    2.אין לי כוח להמשיך להתווכח איתך אחי, תחשוב מה בזין שלך אין לי כוח להמשיך להסביר לך
    להסביר לי מה? שראובן עובד שחקן כשרוני שלא ממצא את עצמו? התקשורת עשתה ממנו הרבה יותר ממה שהוא. בדיוק כמו בן סהר, שלומי ארבייטמן ועוד הרבה הרבה דוגמאות... בטחלס מה הוא עשה על המגרש?
    Siete

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תשמע ותקשיב לי טוב בנאדם בלי שכל, אני לא רוצה להמשיך להתווכח איתך, מה אתה אומר פה שבן סהר לא שחקן? אז אתה אידיוט, ומי ששם אותך מנהל כדורגל יותר טמבל ממך.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

תשמע ותקשיב לי טוב בנאדם בלי שכל, אני לא רוצה להמשיך להתווכח איתך, מה אתה אומר פה שבן סהר לא שחקן? אז אתה אידיוט, ומי ששם אותך מנהל כדורגל יותר טמבל ממך.
    קודם כל תזהר במילים שלך. דבר שני, זה שאין לך מה לומר אומר הכל על רמת הההבנה שלך בכדורגל, הרי למה להתווכח עם עובדות בשטח?

אגב, לא אמרתי שבן סהר לא שחקן (כי יש לו נתונים טובים מאוד), אמרתי שהתקשורת עשתה ממנו הרבה יותר ממה שהוא. עוד מעט גם על זה יהיה לך תגובה. טוב, אני לא אתפלא.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 31-10-2008 בשעה 22:08.
    Siete

FoXRiveR
    אורח

קודם כל תזהר במילים שלך. דבר שני, זה שאין לך מה לומר אומר הכל על רמת הההבנה שלך בכדורגל, הרי למה להתווכח עם עובדות בשטח?

אגב, לא אמרתי שבן סהר לא שחקן (כי יש לו נתונים טובים מאוד), אמרתי שהתקשורת עשתה ממנו הרבה יותר ממה שהוא. עוד מעט גם על זה יהיה לך תגובה. טוב, אני לא אתפלא.
    מה אתה יורד לרמה שלו, אל תגיב לו וזהו

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

מצחיק שדברו על זה שלשום ביציע העיתונות. כולם למעט הקוף, שלא מבין הרבה בכדורגל, טענו בדיוק מה שאני טענתי: ראובן עובד צריך להסתכל אך ורק על עצמו, ואם כל הכבוד לכשרון שכביכול יש לו, הוא לא עשה איתו כלום.
    Siete

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,100 | הודעות: 8,173,687 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect