נכתב במקור על ידי
Siete
כן, ואתה אומר על זה על סמך מה? על הפעמיים שהוא עשה עם זה משהו? וואו, יש פה מקרה קשה מאוד.
איך בורג מרכזי בהרכב יכול לעלות מהספסל? תעשה לי טובה, עוד פעם אתה סותר את דבריך.
ומה אתה רוצה להגיד בזה בדיוק? כאילו מה הקשר? איך אתה רוצה שהוא יגיע לנבחרת עם יכולת כזאת, וסגנון חיים כזה? אתה מדבר כאילו הוא אנטוניו קסאנו (רק שעובד לא באמת כובש גולים, לעומת קסאנו).
אתה הוא היה בין שנינו, לא אני.
אני עוקב אחרי ראובן עובד כבר מגיל 10: עונת 02-03 הייתה העונה הכי טובה בקריירה של ראובן עובד. הדבר המצחיק, שגם שם הוא היה שחקן ספסל ברוב חלקי העונה, מה שאומר הרבה דברים על הקריירה שלו. ראובן, ברוב הפעמים, לא הצליח להביא את יכולתו תוך כדי ביטוי, ומצא את עצמו הרבה מאוד פעמים בריבים עם קלינגר. עונה נוספת שתזכר לראובן "לטובה", היא עונת 06-07 עם בני יהודה, בה הקבוצה סיימה במקום ה-9.
אני לא יודע מאיפה באת, אבל אתה נשמע לי אוהד מכבי או הפועל ת"א, שאומר דברים בלי שום אינדיקציות או בסיס לדבריו, וגם כשאתה אומר, אתה אומר שהוא לא הצליח להביא את היכולת שלו לידי ביטוי. אז בעצם מה אתה רוצה לומר בזה? שהכשרון פתאום חזר, והוא יתחיל להפציץ רשתות?
תשלים עם זה (ולמען השם, תפסיק להתווכח עם העבודות), ראובן עובד הוא עוד אחד מהשחקנים הישראלים הכושלים, שבעבר חשבו שהם יהיו הדבר הבא בכדורגל הישראלי (במקרה של ראובן, אני יכול להבטיח לך שהוא כבר לא יהיה כי פשוט אין לו את זה).