ידעתי שהוא ילך תאמת כי את שחר לא יעיפו גם עם יצביעו להשאיר אותו קול 1
וגם את בובליל ידעתי מראש כי הם הדורבנים של המשחק ויעיפו אותם בה 8-1 במקומות
ידעתי שהוא ילך תאמת כי את שחר לא יעיפו גם עם יצביעו להשאיר אותו קול 1
וגם את בובליל ידעתי מראש כי הם הדורבנים של המשחק ויעיפו אותם בה 8-1 במקומות
|
|
העברנו את עניין העדות לפורום? כל מילה שניה שלך עכשיו זה פרידמן?
אתה רוצה לנוח טיפה מחוץ לפורום?
התוכנית הזו השפיעה לכם על השכל, הושפעתם בצורה מטורפת ואתם כל הזמן אומרים פרידמן פרידמן צבוע צבוע, מה למדתם מילים חדשות אז אתם חופרים עליהם?
חבל שצבר עף, הוא היה מהאנשים עם יותר רמה בתוכנית הזו.
נערך לאחרונה על ידי Toxicity; 12-11-2008 בשעה 13:10.
צבר היה על רמה.
ובאמת כבר נמאס מיוסי הטפשות שלו כבר הורדת אותי, הוא מתחיל לשעמם.
אבל משהו אחד מעצבן אותי, רנין בוכה על כל שטות כמו ילדה בת 5, היא רבה עם יוסי תוך שתי דקות הלכה לחדר ובכתה, לכל אחד שעוזב היא אומרת לו אני עוזבת איתך, בסוף תיראו שהיא תישאר שם עד הסוף גם שלאון ושפרה יעזבו.
רק שנייה , צבר כזה מדבר חלש ומשחק אותה כזה , כמו שהוא מתנהג בחוץ ככה הוא צריך להתנהג לא רק בגלל שמצלמים אותו הוא ניהיה יופי טופי , לא בא בחשבון , וגם תאמת יוסי כבר לא מצחיק , סתם יושב בבית האח הגדול , אני מקווה שהוא יחזור לעצמו , דוגרי הכל מצחיק אבל טמטום אחד גדול , קיצר צבר עף וזה אחלה |נקודה .
דפקה חבל שהוא הלך.. הוא הביא אקשן... יענו היה ה"מנהיג" של רשל"צ חחחח..
אבל ת'אמת שתמיד שראיתי אותם מדברים הם כאילו מדברים על זה שיוסי וכל האחרים מלכלכים עליהם ובדוגרי הם לא עשו כלום ואלה מאחורי הגב כל הזמן מדברים עליהם..
לא שאני ממש רציתי שהוא ישאר אבל אם כבר מישהו מהם היה הולך אז הייתי אומר שפרה היא הכי מגעילה
נ.ב
מה היא סורגת לעץ?
וגם אתם כל המושפעים שאוהבים להגיד שיוסי הוא טיפש
זה גם מושפעות רצח
יוסי בן אדם טיפש????
חחחחחחחחחחחחחחחח בגלל זה שי ערן וצבר בחוץ
חמודים שלי תבכו אנחנו מעדיפים את "הטיפש" מאשר את החבורת מצחינים הישרה והכנה שלא מלכלכת על אף אחד ולא מקללת אף אחד.
אבל זה בסדר אתם תבכו ואנחנו נשמח
יוסי בובליל המלך הוא היחיד שעוד מביא משהו לתוכנית המשעממת הזאת עם שפרה הסורגת והטוחנת ועם רנין שבוכה ועושה הצגות אבל בתוכה היא שמה זין גדול על כולם שם או לאון ששר כמו ניטחן ועכשוי ירוץ כמו כלב לעינב שהוא יקלוט שהוא יכול לעוף
על מי הם עושים תפוזות שלהם?
זה רק מראה כמה לא מגיע לשפרה להישאר
יש קהל שאוהב אותך (לא יודע איך אוהבים כזאת יצורה) אבל נגיד שיש קהל, את הולכת לצאת זבל וחרא של בן אדם ולשים על כל הצופים שהצביעו לך זין פתאום?
היא חושבת היא באה לחופשה עם אנשם שהיא מכירה שנים לכי מהחיים שלנו נמאס לשיך עלייך מיוט בטלוייזיה מרוב הזיוני מוח שלך ושל רנין
שמח מאודדדדדד
אני שונא אותו
הלוואי אמן הבאה בתור זאת שפרה
נערך לאחרונה על ידי N1ke; 12-11-2008 בשעה 15:07.
קרדיט ל-zipped התותח על החתימה הסוסה שלמעלה
תראו אני רואה לאן התוכנית הזאת הולכת זה ברור שלעט לעט כל האנשים על רמה הולכים ונשארים רק אלה שחושבים שפקאן זה ג'וק אם כל ה"פרידמנים" יעזבו אני יפסיק לצפות בתוכנית. אז אני חושב שהבנתם שאני נגד זה שצבר הלך=[
להתראות צבר חחח
יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששש
מגיע לו הפרידמן שילך לעזעזל עם השפרה עם הקסדה שלו
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
כל הפרק הם חיפשו לעשות בלאגן נגד יוסי מגיע לפרידמנים המתים האלה שיעופו אחד אחד אבל תאמת הייתי מעדיף ששפרה תעוף ראיתם איך היא אומרת ללאון אל תשיר לי את השירהזה כי זה השיר שחזן שר לעינב מה זה השטויות האלה יש לה התנהגות מגיעלה ביותר
יאללה חלאס באמת שהם הגזימו מה הם כאלה ריגשיים.
אז הוא זרק מילה =\ וואו .
שלא יתייחסו וזהו מה הם עושים סיפור!?
אם הם באמת חושבים שהוא אידיוט מה ההם מתייחסים לכל פליטת פה שלו |: והם גם די מגזימים.
צבר הגיע הזמן שלו באמת גם כן מעצבן, כל היום מדבר כמו איזה פסיכולוג.
יאללה מה קרה אני לא רואה ששפרה ורנין שככ הבטיחו ודיברו שבועות שהם עוזבים יחד ובלה ובלה והכל חארטה.
יאאלה שילכו הביתה....... רנין,לאון ושיפרה..