אני באוזן לא מרשים לי![]()
אני באוזן לא מרשים לי![]()
|
|
למה עשית את הקשית הזו באוזן?
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
כן! איך ידעת?
זאת המטרה שלי בחיים! להראות בדיוק כמו ארניו!
פששש כל הכבוד! איך עלית עליי!
חח אתה לא נורמלי מה השלב הבא הרחבה לפלאפון
איככ
לא סובל עגילים
פריק אחד
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
חח זה נראה לי מה זה אדיר הקש חח...
כמה דברים :
1.אני פריק! אז מה? אני שומע Behemoth ו Cannibal Corpse ואני גאה בזה! (וגם יש לי הרחבה)
2. אני ממש לא עומד להגזים! 8 מ"מ זה לא הרבה!
3. אפיק, זה מגעיל מה ששמת!
4. מה איכפת לי שאתם לא אוהבים עדילים! אתם יכולים לקפוץ לי!
5. מה קשור מושפע? מישהו יכול להסביר לי? אני עושה את זה מרצוני החופשי! אף אחד לא השפיע עליי!
נערך לאחרונה על ידי GlowFish; 09-12-2008 בשעה 00:01.