|
|
פדיחות? וואי יש הרבה דברים כאלה בחיי היפים P= למשל..
1. זרקתי בטעות על המורה עיפרון וזה נתקע לה בשיער והיא הייתה צריכה לגזור את זה והיא אמרה שבפעם הבאה שאני יזרוק משהו היא תזרוק אותי מהחלון P=(איזה בושה כל הכיתה התפרצה מצחוק O.O)
2.אני כזה משחק כדורגל וכולם אומרים לי יאללה עמרי יאללה עמרי ופתאום איזה שחקן אחד בא מאחורה(שמן שמן) דחף אותי ישר לשער ועפתי על איזה ילד קטן שאחותו לומדת שמה(חברה שלי P=) לא נעים..
3.אני יושב בכיתה לומד וכרגיל אני-החננה הכובש מסיים ראשון P=(אני לא כל-כך חננה!) אז איזה ילד אחד טמבל לידי שואל כמה זה 2 ועוד פחות 9 ואמרתי שגם המחשבון יכול להיות שימושי
פתאום אני רואה אותו מוציא מחשבון מהתיק שלי וצועק לכולם כזה "המורה גם לי מותר להשתמש במחשבון? עמרי משתמש ככה עד עכשיו!!!"... כל הכיתה התפרצה מצחוק.. וזה עוד היה בשביל אח שלי.. -_- הוא צריך לשחזר את הכפל עד 650 P=
מה הקשר?
למה אתה חייב להגיד את זה פה מול כולם?
שלח לו בפרטי...
בקיצור...
הפדיחה הכי גדולה שלי זה שהייתי בן 7 ואח שלי בא אליי, שאל אותי אם שאני אגדל אני רוצה להיות ז ונה... קיצור אני כבר מכיר אותו שהוא אומר לי דברים רעים ומנסה שאני יגיד כן, אז אמרתי לא.
אחר כך רציתי לדעת מה זה ז ונה אז הלכתי לאמא שלי ושאלתי אותה מה זה...
לפי המבט שלה ראיתי שהיא רוצה להרביף לי...
אבל לא עשתה כלום![]()
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
חח בל''ג בעומר של לא ידוע לפני כמה זמן
חברה שלי שתתה קצת יותר מידי חח [שיכורה] ולא ידעתי מה לעשות עם ליקרוא לאמא שלה או לא יודע למי ופיתאום אני קולט אותה ניתקעת בעמוד ועושה כזה איהה חח זה היה אחד המצחיקים ואז כולם עשו לי חח גל תיראה את חברה שלך =/[חח]
F.C. LIVERPOOL
אוהב אותך לעד !!!
טוב אז אני ילדה עם הרבה מאוד פאדיחות . 2 שעולות לי בראש שהייתי עם חבר שלי אנחנו יושבים וזה בעניינו פתאום הבטן שלי דופקת קרקור עצבני X:
והיותר מפדח זה שהייתי בבולגריה כשהייתי בת 9-10 בקיצור אז זה היה מלון מממממממש חדש יעני שבוע אחרי שהוא נפתח באנו לשם והייתה לבריכה דלת אוטומטית שקופה (שקופה מדי זה מסתבר) וזהו אני התרגשתי ללכת לבריכה אז רצתי וחשבתי שהדלת נפתחה והיא לא אז היה כזה בום שבערך כל המלון הסתכל עליי [ כולל האיש המוזר שניגן בפסנתר והפסיק כדי להסתכל ]
מאאיהה חחןןן
אני נ י צ ח ת יהצלחתי-נכשלתי-נפלתי וקמתי
נכנסתי בעמוד באילת אחרי ששמו לי אלכוהול בברד
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
פעם אחת הייתי בחתונה סיימתי תחתונה דיי שיכור יצאתי ונתקעתי בדלת זכוכית וזה כאבבבב
נערך לאחרונה על ידי *Vlašić*; 09-12-2008 בשעה 16:40.
המורה ביקשה ממני להביא משהו מחדר מורים אז אני כזה בסטלה איזה כיף אני יוצאת מהשיעור.
בום אני מתרסקת על הלוח
וזה היה מול כולם
היה לי סימן כחול ענקי במשך חודש
![]()
beatles
אני: אני נורא נורא נורא סנילית,אני אפילו לא זוכרת מה אכלתי היום לארוחת בוקר!
*אחרי חצי דקה*
עדידס:רגע אחד,לא אכלת היום ארוחת בוקר!
רק מראה כמה שאני מטומטמת לפעמים
פאדיחה לא שלי חחח חבר שלי בטיול חחחחחחח מצחיק אותי לחשוב על זה דפק ריצה נתקע בדלת זכוכית שהייתה כבויה ביום שבת.. והיא נשברה חחח.
מתמסטל? אוי אוי אוי,למה שותים את זה????
פעם ילד מהכיתה שלי הלך להשתין
חזר לכיתה
התיישב בכיסא וזה
פתאום אחרי איזה דקה המנקה חוזרת ואומרת שהוא השתין מסביב לאסלה ושיבוא לנקות את זה
כל הכיתה נשפכה מצחוק XD