"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
אני יוסי:] תותח ושיפרה כבשה עם קסדה:\
מגיע לה!
בצדק
רוצים לנהל בקטגורית סדרות וטלוויזיה? כנסו לכאן:
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6039366
ואי איזה עצב עמוק אוף כוס אימא של הפרדמנים איזה באסה תמותו תמותו תמותו אני שונא אותכם יותר מערבים אוף הייתי עושה לכם טווח מה שעשו בשוואה יא בני זונות איגככככככככ יוסי אני אוהב אותך אתה המלך
מה אתה אומר כושלאימא שלך הבת זונה פתחתי לה תכוס השרמוטה בוא לנתניה בואאא יא בן זונה בוא אני יזיין אני גר בנתניה בית צפר גוטמן נאות גולדה 16 בוא יא בן זונה עבריין מקלדת
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אני מזרחי ואני לא סובל אשכנזים אבל העדפתי ששפרה תיקח למה היא באמת צריכה את הכסף בובליל יש לו מלא כסף תאמינו לי שהוא לא צריך את הכסף הזה..
נערך לאחרונה על ידי skiper; 17-12-2008 בשעה 00:34.
בעסה ....רציתי בובליל
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
כתימני - תמיד הערצתי את שפרה והצבעתי לה 15 פעם.
אני מאושר.
תחנקו.