קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני חייבבבבבבבב עזרה!!!!!!!!!!!!!!!! כנסו בבקשה
    על ידי Sandman_61 בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 13-12-2005, 23:48
  2. [עזרה] כנסו בבקשה :\
    על ידי W.B בפורום Counter Strike
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 11-11-2005, 22:47
  3. [עזרה]כנסו בבקשה זיהוי פונט
    על ידי BlackCrow בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 24-10-2005, 21:08
  4. [סאונד] חיייבב עזרה כנסו בבקשה
    על ידי EviL BunnY בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-10-2005, 13:28
  5. צריך עזרה... כנסו בבקשה...
    על ידי tough-guy בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 23:06
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21

[עזרה] כנסו בבקשה - עמוד 2

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי tRoX צפיה בהודעה
    אתה יכול לעשות בתור התחלה אירובי..ריצות ארוכות וכאלה דברים..תאכל בריא ומסודר זה ירזה אותך
    לפיתוח תעשה אנאירובי (ספרינט*)
    מה הקשר לפיתוח ולספרינטים? אם כבר אנאירובי לשימור השריר זה יהיה אימוני התנגדות שהם משקולות.

ציטוט נכתב במקור על ידי MuGi צפיה בהודעה
    אם אתה רוצה לחטב שזה אומר לרדת בשומן אתה צריך לעבוד אירובי. להוריד באוכל בעיקר בפחמימה
    וכמובן שזה מוריד מסת שריר...
    שמע אני לא יודע איך אתה נראה.. אבל במשקל שלך אתה לא יכול להיות שמן מידי.. תתחיל לעבוד מסה ברגע שאתה קצת תתרחב אבל כבר לא תראה שמן..
    אתה פשוט וינגייט בוי, מה יהיה איתך תגיד לי?, מה הקשר בין אירובי לבין לרדת במסת השומן? שומן מורידים במטבח עם גירעון קלורי אין שום קשר לאירובי או לא, אירובי הוא רק כלי עזר אפשר גם להסתדר יפה בלעדיו.
    ובטח ובטח שהוא לא מוריד ממסת השריר כי זה שוב תלוי אך ורק בגירעון הקלורי.

מממה ??!?!?!?
    מה פתאום אחי?!?!
    אירובי בשום פנים ואופן לא מוריד מסת שריר! איזה מין שטויות אלה.
    אירובי הוא צורך שומנים ופחמימות! לא חלבונים! הוא לא שורף חלבונים!
    אירובי הוא מכניס אותו יותר לכושר ומאמן את השריר שלו לעצימות נמוכה לזמן ממושך!

לשאלתך:
    אירובי אתה יכול לעשות ריצות ממושכות>מעל חצי שעה זה אחלה.. ככול שיותר כך יועיל אבל אל תקרע את עצמך וזה מוריד שומן.. אבל שלוש-ארבע שעות לפני ריצות כאלה תאכל! אתה יכול לאכול ספגטי.. או פחמימות אחרות

כמו שאמרתי לאלמוג, אירובי אינו מוריד מסת שריר
    ושאלותיך לא מעצבנות.. תמשיך לשאול
    גם אתה לא חכם במיוחד, אירובי לא צורך רק שומנים ופחממות אלא משתמש גם בחלבונים כדוגמא במצב של קטוזיס ובכלל באימון אנאירובי אתה משתמש בחומצות אמינו זמינות בגוף וגם בגליקוגן (פחממה), באימונים אירובים אתה משתמש גם בפחממה וגם בשומן וחלבון מהצד באחוזים נמוכים, במנוחה 70% מהאנרגיה לגוף (קלוריות) יבואו משומן, לכן שומן שורפים יותר אחרי האימון מאשר באימון עצמו כאשר אפשר למקסם את שריפת השומן כדוגמא באימונים אינטרוולים עצימים וכו'.
    ושהפורום הזה יהיה בריא ואור תסגור אות וכבר זה ביזיון לאנושות

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של MuGi
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

משה מה אתה הומו.. לא כתבתי להוריד באוכל?
    ועם ריצה אפשר לשרוף קלוריות בקלות לעומת לא לאכול מה שיכול להשאיר אותך רעב.
    חוץ מזה אם אתה רץ ולא משלים קלוריות ואתה נמצא בגירעון אתה רוצה להגיד לי שאין איבוד של משקל גוף שמתוכו חלק יורד מהמסת שריר?
    ואני וינגייט בוי בסוף

משתמש מכור האוואטר של tRoX
    שם פרטי
    רן
    לייקים
    1
    נקודות
    248
    משפט מחץ
    לא שווה לחיות-מתים מזה..

חוץ מזה אם אתה רץ ולא משלים קלוריות ואתה נמצא בגירעון אתה רוצה להגיד לי שאין איבוד של משקל גוף שמתוכו חלק יורד מהמסת שריר?
    ואני וינגייט בוי בסוף
    אם אתה לא מתאמן אז יירד לך המסה.. אבל בדיאטה רגילה ובפעילות אירובית לא יורד

ולמשה:

לתשובתך כאן:
    מה הקשר לפיתוח ולספרינטים? אם כבר אנאירובי לשימור השריר זה יהיה אימוני התנגדות שהם משקולות.

אני הבאתי דוגמה בודדת לפיתוח.. זה למשל מפתחאת הארבע ראשי..!
    אם תעשה ככה ביידים יהיה לך ידיים.. הסבר פשוט

וכאן:
    גם אתה לא חכם במיוחד, אירובי לא צורך רק שומנים ופחממות אלא משתמש גם בחלבונים כדוגמא במצב של קטוזיס ובכלל באימון אנאירובי אתה משתמש בחומצות אמינו זמינות בגוף וגם בגליקוגן (פחממה), באימונים אירובים אתה משתמש גם בפחממה וגם בשומן וחלבון מהצד באחוזים נמוכים, במנוחה 70% מהאנרגיה לגוף (קלוריות) יבואו משומן, לכן שומן שורפים יותר אחרי האימון מאשר באימון עצמו כאשר אפשר למקסם את שריפת השומן כדוגמא באימונים אינטרוולים עצימים וכו'.

חלבון יורד באחוזים של 2-3 אחוז .. לדעתי אנחנו לא מלמדים כאן אוטונמיה ולכן אין צורך להזכיר את זה כאן
    ובמנוחה אני יודע שהגוף שורף 2 שליש ושליש פחמימות
    אבל אם אתה עושה פעילות אירובית (ריצה קלה או הליכה) אז ה 2 שליש האלה גודלים! כך שזה שורף יותר
    והרבה יותר בריא להוריד באימונים ולהשאיר את הארוחות מלאות ולא להיסגר בשירותים עם חסה!
    נערך לאחרונה על ידי tRoX; 18-12-2008 בשעה 18:44.

ציטוט נכתב במקור על ידי Yoske צפיה בהודעה
    ראבבק משתמש אנונימי החיים שלך בזבל ..
    כמה טענות יש לך .
    חחחחחחחחח

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

אם אתה לא מתאמן אז יירד לך המסה.. אבל בדיאטה רגילה ובפעילות אירובית לא יורד

מה זה דיאטה רגילה ופעילות אירובית? מסת שריר יורדת עקב גירעון קלורי גדול יותר ואי גירוי לשרירים באמצעות התנגדות (=משקולות), אירובי זה לא אימון שיכול לשמר שריר בפעם ה4000000.

ולמשה:

לתשובתך כאן:

אני הבאתי דוגמה בודדת לפיתוח.. זה למשל מפתחאת הארבע ראשי..!
    אם תעשה ככה ביידים יהיה לך ידיים.. הסבר פשוט

ספרינטים לא מפתחים שום דבר פרט ללב ריאה ו VO2MAX כמובן שהיא נגזרת, היא לא מפתחת שום 4 ראשי, לעיתים נדירות מפתח סיבים מסוג II, זה הכל.
    העלאה במסת השריר ברגליים תתבצע על ידי תרגילי כוח לרגליים (כגון סקוואט, לחיצת רגליים, פשיטה או כפיפה וכו').
    ואם תעשה ככה בידיים לא יהיה לך כלום, כי כדי לעלות מסת שריר צריך להיות במאזן קלורי חיובי, בחיטוב כמעט בלתי אפשרי לעלות במסת השריר אלא אם אתה מתאמן שבחיים לא נגע במשקולת או התאמן מחייו וגם זה רק בשבועות הראשונים לאימונים ובהבדלים לא משמעותיים כמעט.

וכאן:

חלבון יורד באחוזים של 2-3 אחוז .. לדעתי אנחנו לא מלמדים כאן אוטונמיה ולכן אין צורך להזכיר את זה כאן

מה אתה לא מפסיק לחרטט הא? מה נסגר איתך בן אדם איפה אתה קורא את השטויות או שומע אותן? מה זה 2-3% מאיפה הבאת את המספרים המטומטים האלה ולא קשורים למציאות? ד"א זה לא אנטומיה אם כבר אלא פיזיולוגיה, לכן על דברים שאתה לא מבין לא מומלץ לדבר.

ובמנוחה אני יודע שהגוף שורף 2 שליש ושליש פחמימות
    אבל אם אתה עושה פעילות אירובית (ריצה קלה או הליכה) אז ה 2 שליש האלה גודלים! כך שזה שורף יותר

אי אפשר לדעת את זה, זה תלוי ב VO2MAX, מצב גנטי של הבן אדם, נתונים פיזיולוגיים, רגישות לאינסולין, ועוד 2001 פרמטרים אי אפשר לקבוע שליש או רבע או חצי או עשירית, אלו דברים דינאמים, בדפקים מסויימים גם רוב האנרגיה שמנוצלת זו פחממה וגם שם באה כבר התופעה המוכרת לכולנו "חומצת חלב"

והרבה יותר בריא להוריד באימונים ולהשאיר את הארוחות מלאות ולא להיסגר בשירותים עם חסה!

לא נסגרים בשירותים עם חסה, ואין פה כל קשר לבריאות את הויטמנים והמינרלים אפשר לקבל גם בתפריט של 1200 קלוריות.
    צריך להקפיד באימונים ללא אירובי על צריכת חלבון מספקת (2.5-3 גרם פר קילו אפילו הייתי אומר, לפעמים גם נדרש יותר), פחממות ברמה המספקת לפי הנתונים שלך ושומן 20-30% מסך כל הקלוריות.
    אם אתה אוכל ביום 2000 קלוריות ועשית אירובי של 500 קלוריות הוצאה אתה כאילו אכלת באותו היום רק 1500 קלוריות, אם לא היית עושה אירובי והיית אוכל 1500 קלוריות זה היה אותו הדבר.
    האספקט היחיד שאני מסכים איתך זה רעב, אבל שוב זה דבר מאוד דינמי ומשתנה מאדם לאדם ואי אפשר לקבוע שחור על גבי לבן.
    רק בריאות

משתמש כבוד האוואטר של Yeahi
    שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    תכוון לירח, לא פגעת? לפחות תהיה כוכב :]

טוב בוא נפסיק עם השטויות שהולכות פה, ונאמר בנימת סיום לפותח האשכול, כנס לאתר LBS.CO.IL יש שם את כל מה שאתה צריך וגם בנעוץ יש מדריכים מעולים, בהצלחה.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ואני וינגייט בוי בסוף
    ד"א וינגייט בוי, עם ריצה שורפים בדיוק את אותן הקלוריות ששורפים מאי אכילה, ושוב רעב זה דבר מאוד דינמאי ותלוי בבן אדם, כמו כן רעב זה דבר הסתגלותי, כאשר הקיבה מצטמקת אתה פחות ופחות רעב עד שזה לא מורגש כמעט אם בכלל.
    ואם אתה רץ ולא משלים את הקלוריות ואתה בגירעון לא אתה לא תאבד מסת שריר בתנאי שאתה נמצא בטווח גירעון המקסימלי שלך (תקרא את המדריך לחיטוב אולי תבין סוף סוף משהו מפיתוח גוף), כאשר תעבור את הגירעון המקסימלי שלך שם תתחיל לאבד מסת שריר לא משנה אם זה דרך אירובי או אי אכילה.
    ד"א התכוונתי שאתה וינגייט בוי בהודעה למעלה כי אמרת שצריך לקצץ בפחממות ואז תאבד כתוצאה מכך מסת שריר, אז זה לא קשור אתה יכול לעשות תפריט מבוסס על פחממות מעט חלבון ושומן ולא תאבד שום דבר, יש דבר כזה שנקרא Protein Sparing, תקרא על זה בגוגל.

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,738 | הודעות: 8,201,331 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect