|
|
בבית ספר היינו מבריזים בכיף כשהיה אפשר (מעל כמות מסויימת היו מכשילים במקצוע)
וגם באוניברסיטה מבריזים כל פעם כשאין חשק e:
הולכים לישון
קמים בבוקר
וואי איך בא לי לישון
חוזרים לישון
וחוזר חלילה
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
אני מבריז חופשי חודשי יש לי כרטיס
מדי פעם
כיתה ח'
בברכה,גבי(CrazyKiller)מנהל פורום הומור וצחוקים לשעברIt's Now Or Never, I Ain't GonnaLive ForEver
אין לי בעיה עם הברזות כי נדיר שאני מבריזה משיעור אבל יש לי בעיה קשה עם להגיע לבצפר בגלל זה אני באה שלוש - ארבע פעמים בשבוע ונגמר הסיפור
כיתה י'
וכיתה ט' שים זין עד החודשיים האחרונים
בחודשיים האחרונים תתחיל ללמוד
יש לנו ילדים ששמו זין ובחודש האחרון למדו ועלו לעיוני ,
אני לא היה בזין שלי לשבת ללמוד (אחרי ששלוש שנים לא ראיתי כיתה יום רצוף ) ואכלתי אותה
מאאיהה חחןןן
אני נ י צ ח ת יהצלחתי-נכשלתי-נפלתי וקמתי
ברור שמבריזים
האמת שאף פעם לא הברזתי יום שלם, אני תמיד חותך כזה באמצע אם יש שיעור שלא באלי עליו או שאין לי כח כבר ללמוד
וד"א תלא צריך שום חומר לשנה הבאה לבגרות, שנה הבאה ילמדו אותכם את כל החרא הזה מחדש במילא :\
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
מדי פעם מבריז משיעור מתמטיקה
להרשמה לאתגר היפ הופ וראפ!!!!
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=612638
"מה שקשה נעשה היום,מה שבלתי אפשרי נעשה מחר"(גולני)
ברור מי לא כיתה ט'
לול "אני כיתה ט' אז אני לא יכול להבריז" חחחחחחחחחחחחחחחח
כיתה ט' לא למדתי כלום כל השנה למרות שחפרו לי בשכל שזה חשוב לבגרות. הכל חרטא כיתה ט' כיתה מיותרת ואפשר להבריז כל השנה. תנצל את זה![]()
^^^ אולי נכון,כי זה משכורת שאפשר לחיות איתה בסדר גמור! אנלא כזה,ממצוע 100!
צודק,צודק,צודק אם אין אפשרות בחירה זה באסה,הכי טוב להשקיע בלימודים,לשבת במשרד 5 כוכבים כל היום עם המון שוקו! ולטחון את הבנק בקאש
אמריקה זה שונה,בטח קשה שם... אבל אפשר להשיג אותם בקלות,רק מעט מוטיבציה.
גם אני כפר-סבאי! חחח... ואם זו השאיפה שלך,לפי דעתי אין אף אחד שיכול לומר לך לא. תהנה גבר!
חחח... אולי הוא לא ערס,אולי הוא משתדל ומגיע לקצה הגבול שלו? אולי??? תחשוב מעט,אבל הצחקת אותי...
כיתה ז',מבריז קבוע,זה לא משנה לי להבריז,כבר איבחנו אותי כמחונן 1000 פעם ונותנים לי להבריז כמה שבאלי. כי אני את החומר כבר למדתי (נשמע מוכר???) לפני שנה. אז אני סתם נח לי השנהאנלא קופץ כיתה כי אני הילד הכי קטן בכיתה שלי,לא הגיוני לקפוץ...
דוגמא: הברזתי ממדעים איזה 10 פעמים,כי הייתי "חולה" ועשיתי מבחן (16 עמודים) וקיבלתי 95 ,ועוד סיימתי ראשון ולחשתי לכולם את התשובות...
נערך לאחרונה על ידי the icon; 19-12-2008 בשעה 19:47.