גם אתה תמות אבל מסיבות אחרות
סתם אחי כל הכבוד לך, תישאר גאה![]()
|
|
כל הכבוד!
עשית בדיוק מה שצריך לעשות ! באמת שמגיע לך כבוד.
כל הכבוד.. אני כבר שבועיים ושלושה ימים לא מעשן... אני יכול להגיד לך שאני מרגיש הרבה יותר טוב עם עצמי.. למרות כל הקשיים...
אני עד שהתחילה את המכינה הייתי מעשן בן חצי קופסא לקופסא ביום (תלוי אם יוצאים וכו') וכשהגעתי למכינה התחלתי להוריד במינון... הייתי מעשן בן 5 ל-10 סיגריות...
והיה לי סיכום עם עצמי.. שבטיולים שאנחנו עושים אני לא מעשן סיגריה אחת עד שלא מסיימים את כל הטיול
הטיול האחרון שלנו היה ביום שני לפני שבועיים (ושלושה ימים) למדבר יהודה.. טיול של ארבעה ימים..
ביום רביעי (שבעצם היה היום השלישי לטיול) סבתא שלי נפטרה ועזבתי את הטיול באמצע הביתה.. כולם אמרו לי שלפחות אני אוכל לעשן עכשיו והכל.. החלטתי שאני לוקח את זה צעד קדימה ומנסה להפסיק לעשן לגמרי..
עד כה.. היה דיי קשה... קשה במכינה לראות את כולם מעשנים (ויש הרבה שמעשנים), קשה בבית לראות את כל החבר'ה מעשנים כשיוצאים לפאבים.. והכי קשה.. לראות את אבא מעשן.. ומעשן.. ומעשן.. ולא מפסיק לעשן וכל מה שבא לך לעשות זה לקחת לו סיגריה מהקופסא ולהדליק מולו.. אבל מסתדרים.. ואני בטוח שתסתדר!
בהצלחה!
נערך לאחרונה על ידי Karahana; 26-12-2008 בשעה 18:20.
תהרגו אותי אני לא מבין למה מתחילים לעשן בכלל , מה קורה למי שמעשן פעם ראשונה? נחנק , אז לא מובן למה הם ממשיכים לעשן :\
קרא חוקי חתימות
בהצלחה אחי, אני לא נוגע בחרא הזה.
i'll smoke til i'll chock and I sex a lot
כל הכבוד על החלטחה כי סיגריות רק עושות רע מבחינה כלכלית ובריאותית בהצלחה ותהיה בריא![]()
כל הכבוד!
אני לא מכיר הרבה אנשים שמחליטים יום אחד להפסיק לעשן חוץ מסבתא שלי
יום אחד היא החליפה את העישון בקולה!
ומאז היא שותה קולה במקום לעשן סיגריות!
רוצים לנהל בקטגורית סדרות וטלוויזיה? כנסו לכאן:
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6039366
גל.. תנסה להסביר לה שלשתות קולה זה לא פחות גרוע מסיגריות תאמין לי..
אני הייתי מכור לקולה מטורף.. הייתי שותה מינימום ליטר וחצי קולה ביום... וזה היה מינימום!
אני כבר חודשיים בלי קולה אחי.. ובלי שתיה מתוקה בכלל.. רק מים, שתיה חמה ואלכוהול (פעם ב..)
תנסה להסביר לה את זה..
בהצלחה וכל הכבוד :]
.אין על הנוסטלגיות שלי.
גרפיקה ועיצוב אתרים | חתימות וסמלים | פלאש ואנימציה
תמיכה גרפית | מדריכים גרפיים | כלים ועזרים למעצב
רוצים לנהל בקטגורית סדרות וטלוויזיה? כנסו לכאן:
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6039366