|
|
יחלחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
די, אני מעדיף לא להגיב לך.
ואן ניסטרלוי כבש יותר מאטו עד שהוא נפצע וכבש ויות רממנו כמעט בכל עונותיו בקריירה.
בכל מקרה, אני לא אמשיך את הדיון הזה.
Siete
אטו? אטו כבש נגד ארסנל שהם היו בעשרה שחקנים ושהוא הוא היה בנבדל. אני נאלץ להסכים איתך שאכן הגזמתי שאמרתי שהוא לא מביא תארים, אבל בוא נגיד את האמת, רונלדיניו הוא זה שהביא לברצלונה את התארים וראינו זאת שנה שעברה שלא היה מנהיג שיקח את הקבוצה (מה שמסי וצ'אבי עושים השנה).
אבל עדיין ברק, אי אפשר להשוות את סמואל אטו לואן ניסטרלוי. זאת רמה אחרת לגמרי אם מסתכלים אליהם כסקוררים נטו..
Siete
אתה יכול להמשיך לדבר על השנה, אבל העובדה שואן ניסטרלוי כבש יותר מאטו עד מתי שהוא נפצע אומרת הכל. כמובן שזה ספקולציות, אבל אני לא הייתי מתפלא אם לואן ניסטרלוי כבר היו 25 שערים ע"פ פתיחת העונה המדהימה שלו שהתחילה עם צמד נגד ולנסיה במאסטייה.. ואי אפשר לומר שזאת הפעם הראשונה כי ואן נייסטרלוי כל שנה כובש יותר ממנו (אפילו בשנים שהוא פצוע).
אגב, זה שטויות, תמיד ציפו מאטו לתת את שלו.. אפשר לחשוב שאין כוכבים עכשיו בברצלונה. אטו ימדד בשלבים הגבוהים של ליגת האלופות על כל פנים.
Siete
אני רוצה לראות את אטו עובר מקבוצה לקבוצה ועדין ממשיך להפציץ. אטו צריך לידו שחקנים גדולים שיעשו לו גולים ון ניטלרוי בכל קבוצה בלי קשר לשחקנים ששיחקו איתו שהוא היה הוא קרע רשתות.
נערך לאחרונה על ידי skiper; 30-12-2008 בשעה 17:29.
אני זוכר בשנים 2003, 2004 היה איזה חלוץ קמרוני במאיורקה שבמשחקים נגד ריאל מדריד הוא היה מאכיל אותם בשלישיות וזה נגמר אפילו פעם אחת ב-5-1 למאריוקה, שנתיים ברצף הוא האכיל את איקר קסיאס בגולים בכל מפגש אפשרי בין מאיורקה לריאל מדריד, הוא גם זכה בתואר הפצ'יצ'י (מלך השערים של הליגה הספרדית) וכל זה שהוא היה במאיורקה!!! קבוצה קטנה ללא שחקנים גדולים לידו. אחר כך הוא עבר לברצלונה אתם יודעים על מי אני מדבר?
HUP HOLLAND HUP
Visca Barca y Visca Catalunya
הוא בחיים לא זכה בתור מלך השערים של הליגה הספרדית במאיורקה זה דבר ראשון דבר שני זה סה''כ היה משחק אחד שנגמר בין ריאל למאיורקה 5-1
והוא לא כל משחק כבש 3 נגד ריאל על תזיין תשכל ודבר שלישי אסף או ראול שמישהו ינעל את הדיון הזה כבר זה אוהדי ריאל נגד בארסה אני מקבל עצבים מדיונים כאלו
יש אישור לפתוח מטאצ'פ חדש.
Siete