קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] מערכת הביטחון התירה צמצום של מוצרים לעזה
    על ידי EMINƎM בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-10-2010, 21:26
  2. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 17-10-2005, 12:43
  3. בקשר לדרישת מערכת של B&W
    על ידי LinkinH בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 00:38
  4. [ידיעה] דרישות מערכת רשמיות ל QUAKE IV
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 23:59
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 11:19
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

מערכת הביטחון תמליץ לבחון הפוגה בתקיפה

משתמש כבוד האוואטר של SpiderPig
    לייקים
    3
    נקודות
    968
    משפט מחץ
    תנסה. מה יש לך להפסיד? את הלא כבר יש לך.

ברירת מחדל מערכת הביטחון תמליץ לבחון הפוגה בתקיפה

במקביל להכנות לפעולה קרקעית ברצועה, מאותתת ישראל על נכונותה לדון בהפסקת אש. מערכת הביטחון תמליץ לראש הממשלה ולקבינט לבחון את ההצעות להפוגה של 48 שעות בלחימה. בלשכת רה"מ הביעו הסתייגות מהרעיון.

הכתבה המלאה:
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3647414,00.html

למי שלא הבין מה זאת אומרת הסתייגות הכוונה שלשכת רה"מ מתנגדת לרעיון, היא לא רוצה לקבל אותו.

2. קישורים ממומנים

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

טעות טעות טעות ועוד הפעם טעות! אסור לקבל את ההמלצות האלו, כל ההומניים שמסביב, אם זו הייתה המדינה שלהם הם לא היו נוהגים ככה, חבורת צבועים.
    אסור לעשות דבר כזה, רציתי לפרסם את זה בעצמי ובידיוק עברתי על טוקבקים ב YNET.
    אנחנו נצטייר בפחדנים חסרי עמוד שדרה, אסור להראות שאנחנו מפחדים, ידנו על העליונה ואחרי שחיממנו את המתככת צריך להכות בפטיש, כמה שיותר חזק ובצורה הכי קטלנית שניתן.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    3
    נקודות
    -50
    משפט מחץ
    קשה יש רק בלחם, וגם אותו אוכלים !

גם אסור לתת להם להתחזק הכוונה לחמאס.
    נערך לאחרונה על ידי Idan; 30-12-2008 בשעה 18:44.

משתמש כבוד האוואטר של shmuel555
    שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "..גם אם תהיא על סף תהום אלך אחריך עד סוף העולם

אכן, זה תיהיה טעות קשה להפסיק את המתקפה על עזה.
    אנחנו ניתן להם אוויר לנשימה, בזמן הזה הם ינסו להתארגן ואז אנחנו נכניס את עצמנו לתוך בוץ שאנחנו לא צריכים עכשיו.

משתמש משקיע האוואטר של ZimmeR
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    3
    נקודות
    496
    משפט מחץ
    האם דג יכול להיות צמא?

צריך בהחלט להמשיך להתקיף אותם. אסור בשום פנים ואופן להפסיק. כמו שנאמר פה "צריך להכות במתכת כל עוד היא חמה". אפסקת אש משמע חיזוק מצד החמאס.

Balordi©

ציטוט נכתב במקור על ידי EnBlack צפיה בהודעה
    אוי אני קצת מפגר אבל לא עד כדי כך
    חוץ מזה שניסיתי להצחיק את עצמי מה שלא הלך ככ
    וגם נפל לי המצחיק ממזמן ואני מודע לכך
    משתתף בצערך

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

עוד דבר שחשבתי עליו עכשיו, לא נראה לי שהדרג המדיני הקשור בדבר יסכים להפוגה, זה יחליש את דעת הקהל בלבני וברק (בצורה קטסרופית עבורם) במיוחד לפני בחירות, הם הרוויחו המון קולות במהלכים האחרונים שלהם והם יודעים את זה, חבל להם לעשות פאדיחה שתחליש אותם.

אני מקווה שבאמת מהלכי המלחמה לא קשורים לבחירות, אבל אני מאמין שהמציאות מראה אחרת.

משתמש משקיע האוואטר של Shon.
    שם פרטי
    שון
    לייקים
    0
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club

שני שאלות,למה אני לא יכול לפתוח נושא פה?
    2. לתושבים בעזה אין אזעקה כמו לנו נכון?

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

לתושבים בעזה אין אזעקה, אך הם מקבלים הודעות ברדיו וזורקים הרבה מאוד כרוזים ממטוסים עם המלצות עבור כל תושבי עזה שרוצים לשמור על עצמם, כמובן שהכל יוזמה ישראלית.

משתמש כבוד האוואטר של Yeahi
    שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    תכוון לירח, לא פגעת? לפחות תהיה כוכב :]

ציטוט נכתב במקור על ידי אור צפיה בהודעה
    טעות טעות טעות ועוד הפעם טעות! אסור לקבל את ההמלצות האלו, כל ההומניים שמסביב, אם זו הייתה המדינה שלהם הם לא היו נוהגים ככה, חבורת צבועים.
    אסור לעשות דבר כזה, רציתי לפרסם את זה בעצמי ובידיוק עברתי על טוקבקים ב YNET.
    אנחנו נצטייר בפחדנים חסרי עמוד שדרה, אסור להראות שאנחנו מפחדים, ידנו על העליונה ואחרי שחיממנו את המתככת צריך להכות בפטיש, כמה שיותר חזק ובצורה הכי קטלנית שניתן.
    שטויות.

חביבי, אין לך מושג אפילו, אתה מודע לאובדן שיגרם מפעולה קרקעית? אתה בכלל יודע כמה חיילי צה"ל עלולים להפגע?
    בתור אחד שיש לו מקור מהימן מהשטח, אין לך מושג כמה חמאס מוכן לכניסה של צה"ל, המטרה של המבצע הוא לתת שקט לתושבי הדרום, אין צורך להכנס לביצה העזתית, המון חיילים יפגעו, המחיר יהיה גבוהה ולא שווה דבר למדינה, אתה נכנס לשטח שאתה אל מכיר, מלא מכוניות תופת, צלפים, ואנשים שאין להם בעיה למות, הם ילחמו מלחמת חורמה עם ישראל, המטרה היא לא לנפח אגו.
    המטרה היא לתת שקט, אין טעם להפגין כוח חסר טעם במקום כזה, הלחימה שם קשה מאוד, מקום מאוד צפוף, כוחות חי"ר גדולים אינם יכולים להכנס בחשאיות למקום, אין טעם לנסות לגרום לחמאס ליפול, הוא לא יוותר, המטרה לתת לו מכה ושיפסיק, ישראל היא מדינה בעייתית, היא מדיהנ שלא יכולה להכנס למלחמה ארוכת טווח, היא חייבת מבצעים קצרים יעלים ומדוייקים, גם בגלל כוח אדם, כלכלה, ישראל לא יכולה להכנס למבצע ארוך!!! כולם יודעים את זה, אל תנסו לחפש דרכים שלא קיימות, המטרה היא לתת מכה ולצאת, נגישה שלכם מוטעת המון חיילים יפגעו לחינם! אני חוזר מזכיר ואומר!!!!!

מכה-יציאה-הישג! = ניצחון לישראל.

ארוך-עמוק-נפגעים! = כישלון טוטאלי לישראל.

מדינה כמו ישראל איננה יכולה לצאת למלחמה ארוכה! כוחות גדולים בעזה יגרמו לאבדות כבדים, חייבים מכות נקודתיות למבצע.

משתמש באטרף האוואטר של WooDStocK
    שם פרטי
    אסף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    /m\

אסור אסור אסור
    זאת תהיה טעות טרגית אם נפסיק עכשיו
    חייבים להמשיך לתקוף עד שנמצא רעיון הגיוני שהוא לא הפסקת אש

"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINE
    וְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹם
    וְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִם
    יֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANG
    וַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"

אני אומר שזה דווקא יכול לעזור (אולי).
    זה ברור שערבים ימשיכו להפציץ אתנו
    והעולם יראו שאין ברירה וחייבים להשמיד אותם.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Yeahi צפיה בהודעה
    שטויות.

חביבי, אין לך מושג אפילו, אתה מודע לאובדן שיגרם מפעולה קרקעית? אתה בכלל יודע כמה חיילי צה"ל עלולים להפגע?
    בתור אחד שיש לו מקור מהימן מהשטח, אין לך מושג כמה חמאס מוכן לכניסה של צה"ל, המטרה של המבצע הוא לתת שקט לתושבי הדרום, אין צורך להכנס לביצה העזתית, המון חיילים יפגעו, המחיר יהיה גבוהה ולא שווה דבר למדינה, אתה נכנס לשטח שאתה אל מכיר, מלא מכוניות תופת, צלפים, ואנשים שאין להם בעיה למות, הם ילחמו מלחמת חורמה עם ישראל, המטרה היא לא לנפח אגו.
    המטרה היא לתת שקט, אין טעם להפגין כוח חסר טעם במקום כזה, הלחימה שם קשה מאוד, מקום מאוד צפוף, כוחות חי"ר גדולים אינם יכולים להכנס בחשאיות למקום, אין טעם לנסות לגרום לחמאס ליפול, הוא לא יוותר, המטרה לתת לו מכה ושיפסיק, ישראל היא מדינה בעייתית, היא מדיהנ שלא יכולה להכנס למלחמה ארוכת טווח, היא חייבת מבצעים קצרים יעלים ומדוייקים, גם בגלל כוח אדם, כלכלה, ישראל לא יכולה להכנס למבצע ארוך!!! כולם יודעים את זה, אל תנסו לחפש דרכים שלא קיימות, המטרה היא לתת מכה ולצאת, נגישה שלכם מוטעת המון חיילים יפגעו לחינם! אני חוזר מזכיר ואומר!!!!!

מכה-יציאה-הישג! = ניצחון לישראל.

ארוך-עמוק-נפגעים! = כישלון טוטאלי לישראל.

מדינה כמו ישראל איננה יכולה לצאת למלחמה ארוכה! כוחות גדולים בעזה יגרמו לאבדות כבדים, חייבים מכות נקודתיות למבצע.
    הרבה זמן שלא אמרו שטויות על משהו שכתבתי בפורום, זה חידוש

אין לך מושג כמה שאתה טועה, פשוט טועה, אסור לנו להפסיק, לא עשינו כלום, המטרה הייתה להפסיק את הירי של החמאס, השגנו את זה? מה נעשה עכשיו? עוד הפסקת אש? פתיחת המעברים?!!?!? ניתן לחמאס להתחמש מחדש?!!? כולם יודעים שהפסקת האש הייתה טעות וששלטון החמאס הוא שלטון שתמיד ינסה לפגוע במדינה.

מה נתן לנו שנתנו מכה וזהו? אם הטיל האחרון שירו יהיה של החמאס, כשלנו ביעדים שהגורמים הבטחוניים הציבו, מיטב הפרשנים טוענים כך, אבל אתה עם כל הידע שלך מכל הפנים שקשורים בתרחיש כזה כנראה יודע טוב יותר.

ציטוט נכתב במקור על ידי אור צפיה בהודעה
    בשלב הזה נגמרו רוב המטרות והיעדים שניתן לתקוף אותם מהאוויר שצהל הציב לעצמו.
    מה זה אומר? צריכים להכנס מהקרקע על מנת לנטרל את החמאס שממשיך עם ירי הרקטות ומתחיל לשקם את מערך הטילים שלו.

פעולה קרקעית תביא אבדות כמעט בוודאות לצערנו, אין מה לעשות עם המצב, חמאס יותר ממוכן לפעולה קרקעית, כל הדרך לפנים ממוקשת, ממולכדת ולהם יש יתרון בשטחים שמוכרים להם ובהם הם התאמנו ויודעים בידיוק מה מסתתר בכל פינה.

צריכים לשתק את החמאס, אנחנו רואים כל היום מזלט"ים שפשוט מחפשים מטרות לתקוף, מאגר היעדים פוחת ופוחת, אישים מרכזיים בחמאס נעלמו מהקרקע וירדו למחתרת, לא ניתן לעשות הרבה מהאוויר, חפים מפשע נפגעים וצריך להתחיל להיות אפילו יותר ממוקדים.

אנחנו מתחילים לשמוע קולות מהדרג הבטחוני מדיני על הפוגה, לפי מה שאני מבין זו תיהיה טעות, כי חמאס יגידו את המילה האחרונה, תהדייה נוספת לא תעזור, כפי שניתן לראות התהדייה שהייתה רק חיזקה את החמאס, אסור לנו לתת להם להתחמש שוב, צריך להכנס לעזה ולהשתמש בכמה שיותר כוח הרתעה שניתן, אסור לספוג אבדות, אסור לאבד אנשים, צריכים להתפלל שכולם יצאו מהמבצע הרגלי בחיים, אבל אנחנו חייבים להודות, שאין עוד הרבה מה לעשות שעוד לא עשינו מהאוויר, הם ממשיכים לירות, ופוגעים בנו יותר משבעבר, ומשדרים מסר שעדיין יש להם כוח למרות כל ההפתעה והמבצע, זה רע מאוד לישראל.

נקווה שיש לדרג הבטחוני עוד מס' הפתעות בשרוול, מה גם שחיזבאללה נערך כנראה לחזית נוספת במידה וכוחות קרקעיים יכנסו, צריך לעשות חושבים.

שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ

פשוט לא מסכים עם מה שכתבת

תראה אור, אני מבין את הגישה הישראלית שלך, אבל למה אתה חושב מערכת הביטחון רוצה הפסקת אש זמנית, משום שצה"ל לא צבא של מלחמות ארוכות!! כדאי מאוד שתדע את זה, הפרשנים הם אנשים כמוני כמוך, הם אומרים מה שהם חושבים, ולפעמים גם מה שיעלה את הרמה שלהם, תראה לדעתי מכות חזקות מאוויר יעשו את העבודה שלהן ללא ספק, צהל יכנס לרצועה ויחטוף את המכה הקשה לדעתי, למרות שהוא מוכן מאוד, אבל זה לא יספיק לו, אתה נלחם בשטח לא מוכר, צפוף וקשה.

לדעתי חייב להמשיך מהאוויר בלבד, הם ישברו, גם אם אין מטרות, פשוט ארטילריה ומצור, יעשו את העבודה, אל תשכח שמבצע קרקעי עלול לגרום לחזית נוספת בצפון.
    אבל קטונתי מלהיות רמטכ"ל.
    העיקר!!!
    תנו לצה"ל לכסח!!!

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Yeahi צפיה בהודעה
    פשוט לא מסכים עם מה שכתבת

תראה אור, אני מבין את הגישה הישראלית שלך, אבל למה אתה חושב מערכת הביטחון רוצה הפסקת אש זמנית, משום שצה"ל לא צבא של מלחמות ארוכות!! כדאי מאוד שתדע את זה, הפרשנים הם אנשים כמוני כמוך, הם אומרים מה שהם חושבים, ולפעמים גם מה שיעלה את הרמה שלהם, תראה לדעתי מכות חזקות מאוויר יעשו את העבודה שלהן ללא ספק, צהל יכנס לרצועה ויחטוף את המכה הקשה לדעתי, למרות שהוא מוכן מאוד, אבל זה לא יספיק לו, אתה נלחם בשטח לא מוכר, צפוף וקשה.

לדעתי חייב להמשיך מהאוויר בלבד, הם ישברו, גם אם אין מטרות, פשוט ארטילריה ומצור, יעשו את העבודה, אל תשכח שמבצע קרקעי עלול לגרום לחזית נוספת בצפון.
    אבל קטונתי מלהיות רמטכ"ל.
    העיקר!!!
    תנו לצה"ל לכסח!!!
    אתה חושב ככה, אבל אתה טועה.

מה יש לכסח? כל הפעילים המבוקשים ברחו, נשארו חפים מפשע ולא יותר מדי אנשים שיורים כל היום קאסמים, ואל תדאג יש מאות שיחליפו אותם והם מתחבאים יפה מאוד בבתי חולים ומסגדים, אתה חייב להכנס רגלית כדי לסגור את העניין.

כל הפרשנים שאני מדבר עליהם הם לא אנשים כמוני וכמוך, הם אנשים עם ידע נרחב מאוד, יודעים בידיוק מה ההשלכות של מבצע שכזה, יש להם עבר בטחוני רחב מאוד והם סיקרו כבר מספיק מלחמות ולמדו מניסיון העבר.

ד"א, אני חושב שלא קראת את הכתבה, הדרג המדיני והבטחוני לא נוטה לקבל את ההמלצה לשקט של 48 שעות.

בלשכתו של ראש הממשלה ציינו כי איש מקציני צה"ל לא המליץ על הפסקת אש, אלא להיפך. אולמרט אמר אמש בהערכת המצב של המטבחון המשולש כי אין לדבר על מדיניות "אקזיט" (יציאה) מהמערכה, אלא לפעול להשלמת המטרה וככל שיהיה צורך - להעמיק את הפעילות הצבאית עד להשגת המטרה, שקט ליישובי הדרום.
    בתוך כך, הביעו במערכת הביטחון הערכה לפעולות צה"ל עד עתה.

הרמטכ"ל התייחס לראשונה לפעילות שהחלה ביום שבת, אך סירב לפרט ולענות לשאלות העיתונאים. "יהיו לנו רגעים לא קלים במעלה הדרך - אני בטוח שנוכל גם להם", אמר רב אלוף גבי אשכנזי, שנפגש עם הנשיא שמעון פרס בקריה בתל אביב.
    ניתן ללמוד שאף אחד לא עומד לעצור בצה"ל, כמו שצריך.

שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ

אני לא הרמטכ"ל וקטונתי להיות כזה, אתה מזלזל באויב, אנחנו נמצא את עצמנו מאבדים לוחמים, את מיטב הלוחמים, אבל זאת רק דעתי ודעת כמה אנשים, לא מזלזל בפרשנים אבל במקרה הזה, צהל צריך להזהר מאוד מפעולה קרקעית והוא יודע את זה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,819 | הודעות: 8,174,406 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect