אתה לא מאותר
אבל ישנה אפשרות אחת היא להתגייס ב19 לחודש לצנחנים ולבקש לעשות את הגיבוש בקבוצה של המאותרים
אתה לא מאותר
אבל ישנה אפשרות אחת היא להתגייס ב19 לחודש לצנחנים ולבקש לעשות את הגיבוש בקבוצה של המאותרים
|
|
איך אני יודע עם אני מאותר או לא?
לא רשום לי מאותר אז אני לא יוכל להגיע לגיבוש דובדבן ???
אם לא רשום לך מאותר אתה מתגייס לצנחנים ועושה גיבוש יחטיו"ת
אם מספיק תתעקש אחרי שתתגייס לעשות גיבוש דובדבן תוכל לעשות.. אבל אתה חייב לשבת עליהם כמה שיותר..
אני התעקש וישב להם על המוח.
בצנחנים איך הגדודים שלהם נמשל כמו 101, 202(צפע)
יחסית גדודים טובים???
תודה לעוזרים!!
כל הגדודים טובים
פשוט על 101 אומרים שהם צהובים אש וחנונים כאלה
202 אומרים שהם הכי נורמלים וכאילו עם הכי פחות סטיגמות
ועל 890 אומרים שהם גדוד של וואחשים והערסים של צנחנים...
עכשיו שאני מתגייס הם משבצים אותי בעצמם לאיזה גדוד? או שאני יכול לבחור תגדוד שאני רוצה
כי ב-202 יש לי דוד שם שמשרת כבר שנתיים כמעט בצנחנים
אם תגיע לגדודים, נותנים לך לרשום את העדיפויות שלך.. רוב הסיכויים שלאן שתרצה להגיע ישבצו אותך, במיוחד אם זה 202 כי הביקוש לשם הוא לא כזה בשמיים (לא כי הוא לא טוב.. כי לרוב מגיעים לצנחנים צהובים שרוצים 101, וערסים ל-890)
אני אישית ממליץ 202.. אחלה גדוד שבעולם.. לא הייתי שם ואני גם לא אהיה אבל אני ממליץ =]
בסוף לא עברתי אין לי מושג איך הייתי בטוח אני עובר מבואס תחת עכשיו
אחי לא נורא, ההחלטות של מי עובר ומי לא נובעות ממכסות קב"א, משמע אם יש לך קבא 54 ויש הקצאה רק ל30 אנשים בעלי קבא 54 שיתקבלו, ואתה הבנאדם ה31, לא ייקבלו אותך אפילו אם עשיתי 4:38 בריצה, ו700 ידיים
אותו דבר לגבי הראיון, יש אחד ביחידה שהיה בהמתנה לשלדג ולא עבר ת'פסיכולוג [היו לו ציונים ממש גבוהים בגיבוש], הוא התקבל לאגוז וחתם וויתור כי רצה מגלן, הלך לראיון צנחנים ולא עבר-תחשוב, בנאדם שעבר מטכל עם ציונים גבוהים, לא מתאים לגדוד מסכן בצנחנים?
אל תקח קשה ותגיד תודה שלא התקבלת ליחידה
נערך לאחרונה על ידי AnthRax; 14-01-2009 בשעה 14:09.
וואי וואי אני מבין שיש תוצאות...נבדוק מחר עם מדור סיירות >_<
למה.. אני עם קב"א 49, ועברתי..נתתי תנשמה שלי שם
הפצצתי אני לא מכיר את עצמי ככה שיש לי כוח סיבולת
לא נורא חבר'ה מי שלא עובר, הכל לטובה
אני עשיתי את הגיבוש ב11 לדצמבר, סיימתי כמו גדול נתתי הכל פשוט קרעתי את עצמי גם הייתי בין הראשונים ברוב התיזוזים וכו אני ממש מופתע ומאוכזב טוב נו מה כבר אפשר לעשות =\
בקשר לגודים - 101 זה גדוד עם מורשת. חבר שלי שם ותכלס הוא שפיץ, גם סיירת מטכ"ל מתארחים אצלהם.