לפני כמה שבועות היתי בגיבוש בריצת 2000 הלך לי מה זה טוב. ובשקי חול ב -15-10 דקות האחרונות פרשתי
(לפניי פרשו מלאה) אז לפי מה שהבנתי שלא עברתי תשקי חול לא יתקבלתי לדובדבן ! יש סיכוי שישלחו לי שהיתקבלתי לצנחנים ??<?
לפני כמה שבועות היתי בגיבוש בריצת 2000 הלך לי מה זה טוב. ובשקי חול ב -15-10 דקות האחרונות פרשתי
(לפניי פרשו מלאה) אז לפי מה שהבנתי שלא עברתי תשקי חול לא יתקבלתי לדובדבן ! יש סיכוי שישלחו לי שהיתקבלתי לצנחנים ??<?
|
|
בטח...אם שרדת את היומיים אז כן
באיזה תאריך היית?גם 2 חברים שלי הלכו...
הייתי ב 14/5
רגע פרשת מהגיבוש עצמו?
כאילו לפני הסוף עזבת את הגיבוש?
אני יודע לפי מב שביב לפני שנה שמי שפורש בכלל לא בצנחנים אני לא יודע אז דובדבן בכלל.
לקראת הסוף בשקי חחול
ואז מה הלכת הבייתה או שמה?
כי למיטב ידיעתי מי שפורש לא יכול להיות בצנחנים
תקשיב אחרי שמלאה פרשו בשקי חול לקראת הסוף גם אני פרשתי העמידו אותנו ליד הגדר ואז אמרו לנו שאנחנו משוחררים הינו שמה מלאה ילדים והלכו לבית מי שנשאר המשיך לעוד מסע וזהו
מצטער אני חושב שכנראה שלא התקבלת, כמו ביום סיירות כך גם בגיבוש צנחנים אם אתה לא יכול לעשות את הכל ופרשת אתה לא עובר, ככה זה בכל הגיבושים אם צנחנים שונה אז יש מצב.
בכל אופן תדבר עם מדור סיירות יגידו לך אם עברת
ככה זה עובד... כמו בכל גיבוש...
פרשת- לא תתקבל.. המצב בקאנטים... לא קשור אם אחרים פרשו או לא.. שטיות אחי יש עוד המון יחידות מעולות שאתה יכול להגיע אליהן בצהל
כן וחוץ מקורס צניחה אין הבדל בין חטיבת הצנחנים לשאר החטיבות בצה"ל
אתה גם לא צונח כל כך הרבה.. צנחנים דומה מאוד..
שאלה לי אלייך
מה הסיבות שפרשת? היה קשה לך? באת בלי כושר? מה?
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
but but but but...
if he wants sanhanim only because of the Kurs.. he could go to many other places with coure...
didnt you want the sanhanim because of the you know...SANHANIM?
i belive that you can try to other units with coure thru the GDUDIM
כן אנ ייודע השקים נורא כבדים מניסיון אחרי איזה כמה סיבובים עשיתי מנוחה בקושי הצלחתי להחזיר אותו לכתפיים שלי.