אני חושב שהממשלה בונה על זה שהחמאס יפרו את ההפסקת אש ואז הם יוכלו להכנס בחמאס עד הסוף בתקווה שהעולם יקבל את זה בפחות רעש כי הם הפרו את הרגיעה אבל אני חושב שזו אפשרות הזויה העולם לא יהיה לצידנו בחיים
אני חושב שהממשלה בונה על זה שהחמאס יפרו את ההפסקת אש ואז הם יוכלו להכנס בחמאס עד הסוף בתקווה שהעולם יקבל את זה בפחות רעש כי הם הפרו את הרגיעה אבל אני חושב שזו אפשרות הזויה העולם לא יהיה לצידנו בחיים
קרא חוקי חתימות
|
|
אתה טועה אחי...
חמאס לא ימשיך לירות עלינו טילים.
הוא למד לזמן הקרוב את הלקח שלו
בדיוק כמו חיזבאלה, ויקח לו המון זמן
עד שהוא יחזור לירות עלינו טילים( והוא יחזור).
גם לגבי ההסברה אתה טועה טעות מרה לצערי...
הרי אם במשך שמונה שנים הם יורים טילים
ללא שום תגובה תומכת בנו מכל מדינה שהיא בעולם
אין סיכוי שמשהו ישתנה עכשיו. במיוחד אם תקח בחשבון
שהרגנו להם יותר מ 1000 אנשים שמחציתם אזרחים.
לא שאני מצדיק את אזרחי אירופה אבל תמיד
המתבונן מהצד יהיה לצידו ויתמוך בדוד כשהוא נלחם
בגולית.
אתה הוא זה שטועה לא אני.
חמאס להבדיל מחזבאללה לא ממש אכפת לו מה קורה לאוכלוסייה ולעומת חזבאללה שנמצא בלבנון אין לו אפשרות להמשיך להתקיים שהמעברים סגורים, אותו דבר עם תושבי עזה.
בלבנון יש גבול עם סוריה שעוזרת לחזבאללה ויש יחסים בין המדינות, מצרים לא מתה על חמאס בלשון המעטה ולכן אינה פותחת את המעברים.
לכן חמאס ימשיך לשגר לעבר ישראל רקטות.
מה גם שהנהגת החמאס אמרו ולא פעם אחת שהם לא יכבדו הסכם שכזה ולא אף הסכם אחד שבו לא יהיה סעיף של מעברים פתוחים.
הבעיה היא שהתקשורת העולמית אינה אוביקטיבית היא מתעניינת יותר במה שקורה בעזה מאשר במה שקורה בישראל.
הם מסתכלים על מס' ההרוגים בעזה ועל מס' ההרוגים בישראל, הם צריכים להיות אוביקטיבים אבל על פני השטח זה לא קורה.
לסיכום ביום שתיהיה הפסקה חד צדדית אתה תבין שהחמאס לא יפסיק לשגר אלינו רקטות עד שישיג את מבוקשו אחרת זה יהיה כמו תבוסה מבחינתם ויתחילו לתקוף את הנהגת חמאס.
יש להם עוד רקטות לא יודע כמה, אבל אני מבטיח לך דבר אחד יש להם עכשיו והם ימשיכו להגניב מתחת לאף של המצרים עוד רקטות.
אז יש לי שאלה אליך, מי צודק עכשיו?
מדינה של כוסיות. נכנסתם כבר?! אז תכנסו עד הסוף תרמסו ממש את החמאס. נו עכשיו תהיה הפסקת אש חצי שנה - שנה ואז בזמן הזה הם יתחמשו ואז עודד פעם ירו טילים. מטומטמים.
אבל יכול להיות שהם מחכים לאובאמה ולראות איך הוא יגיב אז בנתיים הם רוצים לעשות הפסקת אש ורק שאובאמה נכנס לתפקיד ויראה מה העמדות שלו רק אז ישראל תחליט באמת מה לעשות
איזה שטות הם הם עושים חשבתי שיש הסקת מסקנות מהמלחמה הקודמת או משהו כזה אבל שוב אותם טעיות
אני מקווה מאוד שזה לא ייכנס לתוקף כי עם זה יקרה המלחמה הזאת היא הפסד נוראי למדינת ישראל!
אני חושב שצריך להמשיך להפגיז אותם ולהראות להם מה זה..
זה באמת החלטה מטומטמת
אבל לוחצים על ישראל מכל מיני מדינות , בעיקר מצרפת
וגם בעיקר בגלל אובאמה שנכנס לתפקיד השבוע וישראל באמת לא רוצה צרות
רוצים לנהל בקטגורית סדרות וטלוויזיה? כנסו לכאן:
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6039366
קשה עוד לדעת.
מה שכן אפשר לדעת זה שאובמה לעומת בוש לא יתן חופש פעולה לישראל.
בוש היה פרו ישראלי ונתן לישראל תמיד תמיכה וחופש פעולה רחב במיוחד.
אובמה לא יהיה כזה הוא יותר מתון, הוא דוגל בשיחות מאשר באפשרות צבאית.
לדוגמה כל נושא הגרעין האיראני הוא אמר שהוא ידבר עם אירן.
רק עם הזמן נדע, מה שכן אובמה ימשיך לעזור לישראל והיחסים בין ישראל לארה"ב ישארו יחסים מצוינים.
ראשית, אובמה כנשיא ארה"ב יפעל לפי אינטרס של ארה"ב לשמור את ישראל כמדינה החזקה באזור.
שנית, כמובן ששיתוף פעולה צבאי בין המדינות, שיתוף פעולה בנושא המדיני ישאר ויהיה חזק כמו שהוא עכשיו.
ישראל חתמה הסכם עם ארה"ב על מניעת הברחות הסכם זה יהיה תקף גם בממשלה החדשה.
ישראל מקבל תמיכה כספית מארה"ב וזה גם ישראל.
בעצם כל השיתוף פעולה בין המדינות ישאר השאלה הגדולה היא בנושא הביטחוני מה ארה"ב תעשה בסופו של דבר בנושא הגרעין האיראני, האם לא יהיה מנוס מלתקוף או שכנראה לחיות עם הדבר הזה שלאירן יהיה טיל גרעיני.
זה בעצם יהיה ההבדל הגדול בין בוש לאובמה, כמו שאמרתי בוש נתן לנו יד חופשית ובממשל אובמה זה כנראה לא יקרה, ובמידה של מלחמה כמו בחמאס הוא יתן חופש עד גבול מסוים.
כמה שזה נראה מטומטם
זה בטח איזה מהלך חכם
אפחד פה לא יודע מה קורה מאחורי הקלעים
הכול זה מה שאתם רואים או שומעים בטלווזיה
ואנשי צבא ומדיניים יודעים עוד דברים ממה שכל אחד פה
תפסיקו לחשוב שזה כמו בבצפר שמישו מביא לכם מכות או אומר לכם משהו
וישר להיכנס בו .
גם אני נגד להפסיק את הלחימה
אבל אני לא חייל שלוחם שם ואין לי חברים או דודים שלוחמים
ולדעתי חבל שימותו סתם עוד חיילים
כמה אמאות עכשיו מאושרות שהבנים שלהם יוצאים
וילדים שאבא שלהם חוזר
או שהממשלה שלו ממש ממש ממש מפגרת או ממש חכמה.
אם הם עשו הפסקת אש כדי להראות לעולם "תראו אנחנו רוצים להפסיק אבל החמאס ממשיך" לשאר העולם לא יהיה מה להגיד.