|
|
אם הוא מפותח איך זה שכמעט לא שמעתי עליו? ואתה יכול להמליץ לי על להקות?
דיכאון ומזרחית .
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
תלוי אם את רוצה פאנק טהור-שעליו לא שמעת כי הוא אנדרגראונד כמו שהוא צריך להיות-, או פאנק-פופ סטייל גרין גיי, בלינק 182, סאם41 וכו'..
אם את מחפשת פאנק פופ אז יש את useless id
http://www.uselessid.net/ שהם דווקא די מוכרים..
ואם את רוצה פאנק טהור אז יש כל מיני להקות שבעיקר הפאנקיסטים מכירים (ואנלא פאנקיסטית, סתם מכירה בערך..)אז יש את: מפגרת, Dead Rabinz, Total Complete
ויש עוד מלא סתם צריך לדעת איפה לחפש...אז רק שתדעי שסצינת הפאנק די מאוד מפותחת בארץ בעיקר ביחס לסגנונות אחרים..
ולנושא,
גם אני חושבת שהת'ראש מטאל צריך להתפתח עוד בארץ, אבל אני ממש לא רוצה לשמוע את זה בגלגלצ כי מטאל לא צריך להיות במיינסטרים, אחרת הוא מאבד את המשמעות שלו...פשוט יהיה נחמד אם יהיו קצת להקות ת'ראש איכותיות תוצרת הארץ...
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
אני אוהב הכי הרבה ראפ והיפ הופ
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
רוק מטאל וקלאסי למשל beatles led zeppelin nirvana
אפילו נתפשר על rhcp העיקר שלא תיהיה יותר מוזיקת אלקטרוניקה מפגרת והמזרחית תעוף עם הסלסול סאונדים שלה
הטראנסים יותר נכון hardstyle הארץ זה אחד הסגנונות סוג טראנס שמרים מסיבות ענק באירופה
מזרחית ודיכאון xDDD
SMDESIGN